Andere leden hier tussen 37/47 jaar hier?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Ik dacht ook dat je jonger was.Beter toch?
    Goed fysiek man.

    Hoe jong ben precies?
    DIVIDE ET IMPERA

    Comment


    • #32
      Goed fysiek hoor inferno. Knap gedaan hoor
      You can not become LEGenDArY without Legday

      Comment


      • #33
        bijna 36, dus val nog net buiten de boot :P
        Winners are not those who never fail, but those who never quit!

        Comment


        • #34
          Originally posted by Bilo View Post
          Bedankt rainman!!

          Mijn leeftijd is niet 30. Ik heb toen destijds toen ik net lid werd maar wat ingevuld. Ik wilde wat anonimiteit bewaren

          Ik ben 38 jaar.
          Bedankt voor je feedback.

          Ik heb het gevoel dat ik perfect moet zijn in training en voeding,..mnaar dat 1 slechte vreetdag meteen 1% bf erbij is. kloten

          Wat professionele BBers doen vind ik niet zo interessant omdat ze niet naturel zijn
          Ok, ik val dan niet in de leeftijds range die je opnoemt maar ik wil er toch graag iets op zeggen als dat mag..
          Wat je schrijft hier over 1 vreetdag en meteen 1% erbij is natuurlijk onzin en dat moet jij ook weten Bilo.
          Hetgeen je in 1 maaltijd aankomt is vocht en geen vet. Zo snel gaat dat niet kerel..

          Nee je kunt niet van spiergeheugen spreken als je 2 jaar hebt getraint en erna 1 jaar door ziekte uit de running bent geweest.. Het zou anders zijn als je dan 3 maanden zou zijn gestopt en erna weer zou zijn begonnen.
          Het verschil is, je was ziek geweest, ziek zijn vreet je spieren op. En dan niet trainen, dat betekend je gaat dan onder de grens. Tijdens het ziek zijn vreet het je op (helaas).
          En laten we eerlijk zijn 1 jaar is dan best veel toch?

          Ik meen mij te herrinneren dat jij nogal zwaar was toen je begon met het sporten. Daar heb je toen heel wat vanaf gewerkt.. In die 2 jaar heb je dus vet moeten verliezen en wat spieren opgebouwd. Dat is natuurlijk heel mooi maar verre van ideaal voor evt spiergeheugen daar je ook niet maximaal hebt kunnen gainen.
          Daarbij komt, wat is nou eigenlijk 2 jaar? En dan een heel jaar eruit, met de nodige mankementen (ziek)

          En ja, je hebt als je ouder word meer moeite om n knappe spiermassa op te bouwen. MAAR het is zeker niet onmogelijk. Je zal alleen veel meer strak moeten zijn in voeding en training.
          Ja ook de training, omdat je herstel vermogen in de jaren ook n stukje achteruit gaat..
          Dan is het dus zaak, om je strak aan het dieet te houden en te trainen naar je herstel vermogen. Waarmee ik wil zeggen dat je wat meer rust moet gaan nemen tussen de trainingen door..
          Dit heeft ook weer te maken met de eigen afgifte van het groeihormoon uit de hypofyse en indirect dus weer met de beschikbare IGF die dus door het ouder worden minder en minder word..

          Maar kerel laat je niet ondersneeuwen door je eigen lichaam, zoek naar je idealen. Dus hoe je moet eten en hoe snel je herstelvermogen is.. Als jij dat hebt uitgevogeld zal het allemaal n stuk makkelijker gaan..
          Ja ook naturel!!

          Succes kerel.
          vrg, Ruud.

          Comment


          • #35
            38 jaar en dat vind je oud??? boven de 50 mag je je oud gaan voelen in deze sport
            maar is idd waar dat die jonge knaapjes harder gaan als ons(oudjes)
            maar moet je niet naar kijken ,ik zeg wel is tegen een maatje van me over een jaartje of 2 haken de meeste toch af alleen de hardcore blijft over
            dus kijk naar jezelf en niet naar andere
            oja ik ben er 53
            Remember the pain you feel today, will be the strenght you feel tomorrow!!!!!

            Comment


            • #36
              Bedankt Ruud. Ik zal er naar luisteren. Wel denk ik dat trainen met medicatie (die als bijwerking hebben dat het je metabolisme vertraagd) wel moeilijker is. En dat vet sneller opbouwd.
              Maar zeker niet onmogelijk. En dat gevoel krijg ik van jouw reply...dat alles mogelijk is als ik me er volledig toe richt. Dank je.

              Enige valkuil is wel..omdat het voor mij wat moeilijker is om vet te verliezen;..train ik veel.Ik heb maar 1 rustdag per week. Ik ben eigenlijk altijd moe. Standaard. Ik denk daar vaak over na. Omdat ik nou niet weet of dat door de spanning komt...of door te veel trainen. Hoe weet je of je overtraind bent?
              Mijn voeding is redelijk goed (ik weet wat ik doe inmiddels). Ik ben 1,94 meter lang, 38 jaar. Is 1 rustdag dan genoeg? Probleem is dat ik trainen ook zo leuk vind. Het is voor mij echt een ontspanningsmoment. En ik zie dan mensen op de sportschool en vind ik heel gezellig (praat alleen na training ). ALleen ik ben wel altijd moe,..en ik adem wat sneller heel de dag door,..zweet veel en mn zenuwen tintelen vaak.
              Omdat ik dus altijd sloom en duf ben door medicatie;..neem ik wel 4 keer per week een preworkout (crazy van B&F) mix. Maar misschien is dat nog slechter voor mn zenuwstelsel. Maar anders te duf
              Ik slaap wel 8 uur per nacht

              Sorry voor alle info mannen. Ik wil niet te persoonlijk worden en hier al mn ellende vertellen hahaha..klaag kl;laag :P. Alleen is even nodig om een goed antwoord te krijgen
              Last edited by Bilo; 06-11-2013, 12:42.
              You can not become LEGenDArY without Legday

              Comment


              • #37
                Originally posted by brillant View Post
                38 jaar en dat vind je oud??? boven de 50 mag je je oud gaan voelen in deze sport
                maar is idd waar dat die jonge knaapjes harder gaan als ons(oudjes)
                maar moet je niet naar kijken ,ik zeg wel is tegen een maatje van me over een jaartje of 2 haken de meeste toch af alleen de hardcore blijft over
                dus kijk naar jezelf en niet naar andere
                oja ik ben er 53
                53?? Een held ben je
                You can not become LEGenDArY without Legday

                Comment


                • #38
                  Je kunt ook teveel trainen maatje..
                  Ik heb n stukje voor je opgezocht over overtraind zijn, misschien vind je er wat in terug?

                  Overtraining ontstaat wanneer de belasting die het lichaam door fysieke training wordt opgelegd groter is dan het noodzakelijk herstel. Het kan voorkomen bij zowel kracht- als duursporters.
                  Ontstaan[bewerken]

                  Na elke training heeft het lichaam de tijd nodig om te herstellen van de geleverde inspanning. Na enige tijd zal het lichaam iets meer herstellen dan het oorspronkelijke uitgangsniveau. Deze eigenschap van het menselijk lichaam om zo op lange termijn beter aangepast te zijn aan nieuwe omstandigheden wordt supercompensatie genoemd. Om supercompensatie te bereiken moet het lichaam door middel van rust voldoende de tijd hebben gekregen voor het herstel. Indien te vroeg in de herstelfase een nieuwe trainingsprikkel wordt gegeven, die hetzelfde fysiologische mechanisme aanspreekt, dan zal het herstel langer duren. Als een trainingsprogramma zodanig in elkaar zit dat de trainingsprikkels elkaar te snel in de tijd opvolgen, dan zal op een gegeven moment overtraining ontstaan.
                  Symptomen[bewerken]

                  Als iemand overtraind is, zal het lichaam zich over het algemeen continu in een actieve staat bevinden. Zo probeert het te herstellen van de schade die is opgelopen. Deze actieve staat kan zich uiten in een hoge rustpols, slapeloosheid, een slechte eetlust en gewichtsverlies. Daaraan gekoppeld is dan vaak een verslechterde motivatie en humeur te constateren. Spieren doen vaak zeer en voelen stijf aan. Overige symptomen zijn bijvoorbeeld duizeligheid en zweetaanvallen.
                  Behandeling en preventie[bewerken]

                  Indien er sprake is van overtraining, is rust en het verlagen van de trainigsintensiteit de enige remedie. Daarnaast dient het trainingsschema nader bekeken te worden, en daar waar nodig dient er betere periodisering toegepast te worden. Ook de leefwijze van de sporter en diens persoonlijke omstandigheden spelen een rol. De leefwijze, bijvoorbeeld de eetgewoontes, heeft grote invloed op het herstelvermogen van het lichaam. Daarnaast kunnen persoonlijke omstandigheden zoals stress, ziekte of psychische spanningen leiden tot een verlaagde herstelfunctie van het lichaam.
                  Een goed trainingsprogramma houdt rekening met deze persoonlijke omstandigheden en is zo opgebouwd, dat de verschillende hersteltijden van de diverse fysiologische mechanismen goed op elkaar zijn afgestemd.

                  Zoals je al zegt je traint 6x per week met maar 1 rustdag..
                  Maar het leuk vinden en het doen, is niet altijd verkeerd en soms goed voor je. Al moet je wel weten waar je grenzen liggen..
                  Neem gewoon eens meer rust.. En afvallen zoals je weet doe je niet door veel te trainen, maar door je voeding aan te passen..
                  Maar kerel, ga gewoon eens lekker naar de sportschool voor het sociale contact als je dat leuk vind. Je hoeft niet altijd jezelf het leplazeris te trainen..

                  Comment


                  • #39
                    Bedankt man . je hebt gelijk!!!
                    You can not become LEGenDArY without Legday

                    Comment


                    • #40
                      Knulletje, dat is een mooi stuk tekst over overtraining.
                      Bilo, het zou best wel eens op jou van toepassing kunnen zijn, als ik je beschrijving over jezelf lees. Misschien toch maar eens een week gas terug nemen? Of een maandje minder zwaar trainen als je het niet kunt laten om naar de gym te gaan.
                      Vergeet niet je lachspieren te trainen.

                      Comment


                      • #41
                        Ja bedankt beiden

                        Ik heb gisteren rust gehouden. Vandaag had ik een vrije dag van werk en heb ik de hele dag op bed of bank gelegen. Echt heerlijkkkkkkk. Ik heb 12 uur geslapen en voor de rest films gekeken. The wolverine en We are the millers en the serie The originals hahahaha

                        Echt niks gedaan. Tintelingen in mijn zenuwen (armen en benen) zijn weg. morgen nog een dag niet sporten en veel slapen en dan kijken hoe ik het weeekend erbij sta
                        You can not become LEGenDArY without Legday

                        Comment


                        • #42
                          Originally posted by Patriciaaa View Post
                          Gave tattoo!
                          En dikke traps heb je zeg!
                          Dank je wel, daarvoor heb ik veel pijn doorstaan.

                          Originally posted by rainman View Post
                          Ik dacht ook dat je jonger was.Beter toch?
                          Goed fysiek man.

                          Hoe jong ben precies?
                          Je moet nooit teveel persoonlijke info publiekelijk bekend maken.

                          Originally posted by Bilo View Post
                          Goed fysiek hoor inferno. Knap gedaan hoor
                          Dank je wel!

                          Originally posted by Bilo View Post
                          Ja bedankt beiden

                          Ik heb gisteren rust gehouden. Vandaag had ik een vrije dag van werk en heb ik de hele dag op bed of bank gelegen. Echt heerlijkkkkkkk. Ik heb 12 uur geslapen en voor de rest films gekeken. The wolverine en We are the millers en the serie The originals hahahaha

                          Echt niks gedaan. Tintelingen in mijn zenuwen (armen en benen) zijn weg. morgen nog een dag niet sporten en veel slapen en dan kijken hoe ik het weeekend erbij sta
                          Ik moet er echt niet aan denken om zo vaak in de sportschool te zijn, er zijn ook nog andere dingen in het leven. Bij ons is er ook zo'n gast die daar bijna elka dag is. Laatst zei hij nog tegen mij dat het squatten niet zo lekker liep en dat hij de oefening 1x per week deed. Ik raadde hem aan om de oefening vaker dan 1x per week te doen. Dat zijn dus dingen die ik moeilijk te behappen vind; hij is bijna dagelijks aanwezig maar gebruikt zijn tijd allesbehalve efficient!
                          I know from teaching hundreds of seminars that the guys who say they have “awesome technique” are usually the biggest disasters—their ego just doesn’t let them see it.
                          - Dave Tate

                          Comment


                          • #43
                            @inferno
                            Precies wat je in je handtekening hebt staan Fantastisch fysiek trouwens Glenn

                            Comment

                            Sidebar top desktop

                            Collapse

                            Actieve discussies

                            Collapse

                            erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                            Antalya Escort
                            sikis
                            gaziantep escort
                            gaziantep escort
                            İstanbul Escort
                            istanbul escort bayan
                            sisli escort beylikduzu escort bayan
                            antalya escort atakoy escort
                            umraniye escort bayan
                            Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                            Working...
                            X