UB/LB Schema Vrouw [Tips?]

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  Just keep it simple. Nog even afvallen tot waar jij tevreden mee bent. En doe lekker die 3x5 voor de oefening zoals ik omschreef. Negeer die trainer, al die uitspraken zijn nergens op gebasseerd...

  Half uurtje cardio zo nu en dan erbij is ook helemaal prima. Meer is niet nodig en dit kan goed naast je krachttrainingen.

  Tegen de tijd dat je hulp nodig hebt met het bulken, kan je hier altijd een topic aanmaken wbt voeding.

  Gaat helemaal goedkomen, succes
  Food is an important part of a balanced diet.
  ~Fran Lebowitz

  Comment


  • #17
   Soofxx toevalligerwijs zag ik afgelopen weekend een video van iemand die onderzoeken had doorgespit over de verschillen in trainingsmethoden voor mannen en vrouwen. Je vindt dit hier: https://youtu.be/NoUhE8TAGKM Ik vond het erg interessant, maar het tempo van de uitleg is erg hoog. Kort door de bocht gezegd: vrouwen hebben een beter uithoudingsvermogen en kunnen dus sets met meer reps doen dan mannen. Anderzijds is het inderdaad zo dat voor krachtontwikkeling weinig reps per set aan te raden is, en voor hypertrophy meer reps per set. De opmerkingen van de trainer vind ik een beetje misplaatst.
   ProudPizza heeft al uitgebreid antwoord gegeven op je vragen met betrekking tot voeding. Ik ben het met haar eens. Gewichtsverlies gaat niet lineair. Zeker niet bij vrouwen omdat je maandelijkse cyclus voor verstoring zorgt. Het heeft zin om niet alleen naar de progressie per week, maar ook naar de progressie per maand te kijken. Dat neemt de invloed van je cyclus weg.
   Vergeet niet je lachspieren te trainen.

   Comment

   Sidebar top desktop

   Collapse

   Actieve discussies

   Collapse

   Working...
   X