X-Reps gevolgd door Ud 2.0

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    idd, lijkt me ook wat overmoedig. hou er rekening mee dat je nu toch wel bij het punt begint te geraken waar je niet meer zo snel in kracht zal stijgen als in het begin. ik ben zelf ook vlot tot de 130kg op squat gegaan, maar blijf nu toch ook wat hangen
    Getting stronger to fend off potential zombie attacks.

    Comment


    • #17
      ja klopt maar ik reageer heel goed op single rep training heb ik gemerkt. wellicht overmoedig maar 12 kg per maand op de stang op squat en deadlift moet lukken met een UB/LB dat betekent dat ik een gestage vooruit gang moet maken van 3 kg op mijn rm leggen iedere max effort training.

      Comment


      • #18
        ik wens je in ieder geval veel succes met je doelen!
        Getting stronger to fend off potential zombie attacks.

        Comment


        • #19
          laatste tijd ben ik heel erg teruggevallen door vakanties 1 x 3 weken plus heel weinig eten en dan nog 1 x 10 dagen met ook niet al te best eten al met al heb ik gewoon 2 maanden niks aan progressie geboekt wat ik wel jammer vindt maar nu ga ik gewoon weer hard aan de bak en ik moet deze doelen halen

          Comment


          • #20
            Denk dat je nog een beetje voorbarig bent over wat goed bij je werkt en niet, je had 9 maanden ervaring o.i.d. ? Neemt niet weg dat WSB een prima programma is. Maar ik denk dat je onderschat hoe zwaar 200kg is, heb je überhaupt ooit wel eens 200kg in je handen gehad? 150kg dan? Afgezien van je grip die het waarschijnlijk niet trekt en het feit dat je 60kg op je DL wint winnen, meer dan 10kg per maand (!) terwijl je net je beginnersgains eruit hebt getrokken maakt het wel een "uitdaging"

            Die bench is nog wel te doen, mits je schouders tegen de hoge intensiteit en het hoge volume van WSB kunnen. Voor veel mensen is 100kg het eerste streven op de bench en je ziet vaak dat 80kg naar 90kg vaak erg lang duurt als ze niet aankomen in lichaamsgewicht. Met een beetje goede techniek zou je die 100kg wel moeten kunnen pressen als je die 1x80 uitbouwt naar 8x80 en wat low rep training doet. 1x80->8-9x80 moet wel te doen zijn in 5maanden.

            Die squat daarentegen... je hebt een max DL van 140kg en dat is iets wat aan je hangt, een kleiner ROM heeft dan squats (tenzij je erg hoog squat) en dus makkelijker is dan iets om in je nek te leggen. Heb je ooit wel eens 150kg unracked? Zeg niet dat het onmogelijk is, maar voor iemand die nu met 100kg aan het spelen is om 50kg op zijn squat te willen pakken zonder te weten hoeveel 150kg uberhaubt is, is wel redelijk vooruitstrevend

            Mijn opmerking over je voeding was dan ook serieus, wil je dit halen zul je echt wel meer moeten eten dan een standaard 3500cal dieet en ja daar komt een dosis extra vet bij kijken.

            Over je 3kg op je dl RM per week, klopt, maar je vergeet dat je niet altijd een winner-workout hebt en dat WSB uitgaat van een de-load elke 4e week (dacht ik). 1x slecht slapen en je DL valt zo 10kg naar beneden en dan moet je de volgende workout al 16kg winnen op je vorige PR

            Doe voor de gein eens een 150kg barbell unracken voor een squat (uitlopen en weer terug leggen) en een 200kg barbell rack pullen (gewoon van heel hoog dat je ROM maar 5cm is) en kijk eens of het iets is waarmee je jezelf over 5maanden reps mee ziet doen.

            Niks mis met doelen stellen, maar je ziet heel vaak mensen die veel te hoge doelen stellen voor een programma, dan blijkt halverwege dat ze het niet halen, stoppen ze na een weekje over 6-8, concluderen ze dat het programma niet goed was (voor hun) en gaan ze wat anders doen (waar ze amper progressie mee boeken) en dat zou zonde zijn.

            Hoe dan ook succes en als jij in december een 200kg deadlift van de grond neerzet neem ik mijn hoed voor u af
            The internet, SERIOUS business!

            Fallus; nee dombo als je dit al niet snapt wtf heb je al die tijd gedaan op dit forum? ~Fal, ik zat voornamelijk in de jailbait topic

            Comment


            • #21
              tuurlijk het zal natuurlijk heel lastig worden maar met 100 procent focus en volharding zal je in ieder geval wel een eind komen en ja als ik de 200 met straps lift ben ik blij zat en nee dat is het niet volgens de officiele powerlift regels maar ok dat zal dan zo zijn neemt niet weg dat je voor grip nog steeds moet werken met specifieke training maar mocht ik het enkel met straps halen so be it dan ben ik nog heel tevreden daarnaast weet ik wel dat het zwaar wordt om squat te halen maar dat is ook een uitdaging wat mij tot nu toe altijd weerhouden heeft om wsb te doen is omdat er geen powerrack is die mij kan opvangen en ik ben vrij groot dus de spotters van het squat rek zijn niet verstelbaar dat betekent dat je dus 100 procent zeker van moet zijn dat je haalt en als ik niet kan faal/miss kan maken dan wordt het gewoon lastig maar nu is het anders want ik ga naar een nieuwe stad (delft) dus kan ik gewoon een goeie gym uitzoeken.


              wat betreft de bench 90 procent van de mensen bench op bodybuilder style en gebruiken meer dan nodig schouders, als je met een goeie arch ligt elbows tucked en explosief je kracht weet aan te wenden ( hiervoor dynamic effort dag) dan kan je veel bereiken in korte tijd enkel door al de helft van je rom weg te nemen. daarnaast doet de 90 procent van de mensen geen cgbp en als je ze vraagt om een jm press weten ze totaal niet waar je het over hebt daarom kan het lang duren maar ik wil gewoon snel door die platau's heen knallen en bench press is nog wel redelijk haalbaar 20 kg op mijn rm in 5 maanden moet lukken.

              gr janjaap
              Last edited by janjaap2; 12-08-2010, 11:16.

              Comment


              • #22
                Van de filmpjes over JM presses is het een heel lastige lift om goed (en blessure vrij) te doen, heb je al vaker gedaan?

                Powerrack is altijd relaxt

                Succes ben benieuwd en ga je log zeker volgen

                P.S. leo1988 heeft ook WSB gedraait en kwam erna uit op een 210kg deadlift, misschien de moeite die even door te lezen
                The internet, SERIOUS business!

                Fallus; nee dombo als je dit al niet snapt wtf heb je al die tijd gedaan op dit forum? ~Fal, ik zat voornamelijk in de jailbait topic

                Comment


                • #23
                  @Yawgmoth ivm je advies om er 5000kcals bij te gooien:
                  T NATION | Truth About Bulking

                  Komt er op basically op neer dat je lichaam maar een x aantal gr spieren kan kweken per y tijd, alles wat je daar extra bovenop gooit van kals wordt vet. Ik zeg het maar omdat ik in dezelfde val ben gelopen en nu al veel te lang lig te cutten om dat vet er weer af te krijgen.
                  Getting stronger to fend off potential zombie attacks.

                  Comment


                  • #24
                    Originally posted by dfuse View Post
                    @Yawgmoth ivm je advies om er 5000kcals bij te gooien:
                    T NATION | Truth About Bulking

                    Komt er op basically op neer dat je lichaam maar een x aantal gr spieren kan kweken per y tijd, alles wat je daar extra bovenop gooit van kals wordt vet. Ik zeg het maar omdat ik in dezelfde val ben gelopen en nu al veel te lang lig te cutten om dat vet er weer af te krijgen.
                    Ken het artikel, maar powerlifters eten ook dik boven de aangegeven grens, en dat is niet alleen het geval met degene die dik willen worden. En het ging me niet om het kweken van meer mass (al ben ik er heilig van overtuigd dat je wel degelijk meer aanzet als je 5k meer cals eet , zal zeker de extra cut niet waard zijn, marginale winst waarschijnlijk AT BEST en ik zou het ook niemand aanraden die voor een goed fysiek traint), maar om het feit dat je maximale krachtwinst wilt behalen en wilt voorkomen dat je overtraint raakt (WSB is echt enorm belastend).

                    We hebben het hier over iemand die 60kg op zijn DL wil plakken terwijl hij regelmatig (2x p/w) een sq/dl/bp maxed op 1-3RM's. Niet over iemand die van 4k naar 4,5k cals gaat in zijn bulk dieet op een traditionele 3way split.

                    Logischerwijs zou jij redeneren dat iemand die rond de 1-1,5kg per maand aankomt (redelijk clean) op 4k cals, dat die persoon niet BETER zou herstellen als deze 9k cals op dagelijkse basis zou consumeren? Is het een verdubbeling van je herstelvermogen, zeker niet. Maar als mijn leven af hing van het halen of niet halen van mijn goals, dan kun je wel wedden dat ik op 9k zou gaan zitten om alle marginale extra's van die extra calorieën mee te nemen.
                    Last edited by Yawgmoth; 12-08-2010, 23:36.
                    The internet, SERIOUS business!

                    Fallus; nee dombo als je dit al niet snapt wtf heb je al die tijd gedaan op dit forum? ~Fal, ik zat voornamelijk in de jailbait topic

                    Comment


                    • #25
                      Meer eten als een 20% boven behoefte = misschien niet meer spiermassa winst. Dus in dat opzich heeft bulken met meer als 20% weinig nut.

                      Maar Meer eten (boven 20% boven behoefte) is voor mijn gevoel wel sneller herstel. En dat kun je goed gebruiken als je WSB doet.

                      Ik persoonlijk zou voorzichtig beginnen qua kcal, en naarmate het lastiger wordt gewoon kcal omhoog gooien op gevoel.
                      More knowledge will just increase your potential. For this potential to be manifested, the knowledge must be applied!

                      Comment


                      • #26
                        Originally posted by dynobet View Post
                        Meer eten als een 20% boven behoefte = misschien niet meer spiermassa winst. Dus in dat opzich heeft bulken met meer als 20% weinig nut.

                        Maar Meer eten (boven 20% boven behoefte) is voor mijn gevoel wel sneller herstel. En dat kun je goed gebruiken als je WSB doet.

                        Ik persoonlijk zou voorzichtig beginnen qua kcal, en naarmate het lastiger wordt gewoon kcal omhoog gooien op gevoel.
                        Dat dus
                        The internet, SERIOUS business!

                        Fallus; nee dombo als je dit al niet snapt wtf heb je al die tijd gedaan op dit forum? ~Fal, ik zat voornamelijk in de jailbait topic

                        Comment


                        • #27
                          Niet teveel zeuren, gewoon trainen en eten en zien waar je uit komt.
                          Groeten

                          Comment


                          • #28
                            Ik heb nooit beweerd dat je niet sneller zult herstellen, maar zomaar 5000kcals erbij kwakken is véél. Ik had zelf voldoende aan iets van een 4000kcals op rippetoe, wat toch ook niet mals is, 3x per week squatten. Maar bon, mijn punt van dat artikel was eigenlijk om te waarschuwen voor het feit dat je tussen een bepaalde bf% range je niet ziet dat je vetter wordt tot als het te laat is. Ik dacht ook dat ik dat niet erg ging vinden zolang ik maar sterker werd, tot ik ineens opmerkte dat ik een serieuze buik had gekregen. That was all.
                            Getting stronger to fend off potential zombie attacks.

                            Comment

                            Sidebar top desktop

                            Collapse

                            Actieve discussies

                            Collapse

                            porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                            erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                            Antalya Escort
                            sikis
                            gaziantep escort
                            gaziantep escort
                            İstanbul Escort
                            istanbul escort bayan
                            sisli escort beylikduzu escort bayan
                            antalya escort atakoy escort
                            umraniye escort bayan
                            Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                            Working...
                            X