Ik voel me een Beest! logje

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    NOOIT luisteren naar zogenaamde ''instructeurs'', 95% van die lui heeft geen idee waar ze het over hebben...

    Maar goed, het is vrij zinloos om je daar druk om te maken en je training erdoor te laten verkloten. Gewoon geen aandacht aan besteden. Of beter nog, vertel die waardeloze instructeurs waarom JIJ het zo doet en JIJ gelijk hebt. Smijt met wat goede argumenten, het lijkt me onwaarschijnlijk dat hij je daarna hetzelfde nog eens flikt .
    Dumbells build a bigger chest
    Barbells build a bigger ego

    Comment


    • #17
      daarom heb ik deze knaap ook best wel afgezeikt hahaa!
      hij wou mij iets vertellen over een houding terwijl ik gewoon iets naar voren stond gebukt. dus ik zeg hem: ik ben hier toch ook voor mijn houding en als ik rechtop sta ben jij er niks meer bij! en ik zal weer lekker verder trainen! mazzel. en liet een lekker chili concarne scheetje

      heb ook nog echt wel met die zakken gegooid doe er ook nooit meer aan mee wat een kut gedoe het was omdat ik me verveelde en die chick.

      Comment


      • #18
        Originally posted by Furryx94 View Post
        okee dankje voor de tip ik ben wel echt met die cijfertjes bezig. je hebt me goed ingeschat maar als ik zelf vind dat het te licht is knal ik er zeker meer bij of doe ik een extra setje en volgende training harder te trainen.

        ik ben niet zo persoon zegt nou ik doe er maar 8 nee ik pers die 4 extra er nog wel even uit! of kan je misschien even uitgebreider uitleggen hoe je dat dan doet. wil ook echt een beest worden en echt knallen voel me wel al zo. moet ik dat zo zien dat ik 10 reps moet maken maar het is makkelijk en ik doe 8 reps maar wel zwaarder moet ik dat zien dat het beter is?

        ach ik ben er ook wel een beetje om af en toe de agressie kwijt te raken en dan krijg je dat gedoe kan er niet zo goed tegen. heb ik me benen getraind doe ik mee met zo groeples even fun maken met een mooie stagaire pfoee leuk meisie anders doe ik echt niet mee, dus beetje de macho uithangen zware gewichten pakken en flikker ermee krijg je ook weer zo opemerking kom er met meer agressie weg dan dat ik kwam baal ervan.

        en voor de rest bedankt voor de goeie motivatie van een beer zoals jij voelt het wel beter dat ik daar compliment van krijg dat ik het goed doe morgen nog lekker schouders knallen!

        Okee, voorbeeldje;
        jouw top met bankdrukken ligt nu op 50kilo, je bent je barbell aan het laden en let niet op en schuift ipv 40kilo waar je 10 reps mee doet, 50kilo op de stang. Dan ga je er niks afhalen, maar je stampt gewoon door en liefst door tot je de 10 reps gewoon pakt. Je denkt dan gewoon fuck it, ik pak gewoon 10x of 12x die 50 kilo en daarna ga ik dan wel weer hoger voor de 8 reps. En als je de 8 gewoon haalt dan ga je door tot je scheel naar de barbell kijkt bij je laatste reps die je er uit perst en hoopt dat je snel op de juiste hoogte bent om de stang weer weg te leggen. Liefst heb je dan nog een spotter achter je staan om er dan nog eens 2 extra uit te persen.

        Je wil altijd meer en zwaarder, daar groei je op en altijd die extra reps voor de groei, altijd. 10 reps om kapot te gaan en 2 extra voor de groei. In die 2 extra reps vervloek je de hele boel, de sport, de barbell en degene die achter je staat. Je gaat echt kapot op die extra reps en desnoods doe je er 15 reps, maakt ook geen ruk uit, je wil juist kapot gaan.
        Maar elke keer als je die reps zelf redelijk makkelijk redt...is het te licht.
        Gewoon bijladen dan dus.

        Daar groei je op, dat is bodybuilding.

        Je moet het kapot gaan zelfs in 2 oefeningen van 2 sets redden eigenlijk......geen medelijden met jezelf of wie dan ook je wil groeien en groeien doet eventjes pijn.

        Wil je er uit zien als een beest, dan moet je trainen als een beest. Niks is te zwaar en niks is teveel, je wil altijd meer.
        1e Masters Superbody YBF 2011!
        Go M.U.D. Mart's Ultimate Diet ©

        Comment


        • #19
          There we go again. damn deze training voelde echt wel zo goed poeeh wat ging deze training lekker. heb van te voren wel lopen babbelen en daarna goed getraind doet er niet toe het was niet onder tussen de training.

          vrijdag: schouders
          schouders
          machine shoulder press 20(15kg)-20(15kg)-20(15kg)
          helaas vind ik dit nog steeds een hele zware oefening en zwaarder zit er niet in om 3x20 te doen of als laatste setje 20x 20 of 15keer zoals marnop zei, helaas maar het is opwarmen.
          barbell behin neck press 12(25kg)-10(35kg)DIT IS AL PR-8(45kg)-8(40kg)PR.
          haha moet je nagaan 35kg een pr ik kwam iemand tegen die wel wou spotten maar die moest ook nog meehelpen dus ik vind de 45kg niet echt mee tellen. dus zo eigenwijs en dwars dat ik ben en dat de spotter zei je kan beter houden op 35 met 40 zal je al moeite hebben. moet ik dus bewijzen dat het niet zo is he. en kijk hem extra setje 100% perfect gedaan en dikke pr verdiend ook.
          dumbbell front raise one arm 12(6kg)-10(7kg)-8(9kg)
          marnop ik luister zeker naar je ging zwaarder als anders voel me ook helemaal kapot ookal gingen de laatste 2 niet met compleet goeie uitvoering.
          dumbbell lateral raise 12(6kg)-10(8kg)-8(9kg)
          AU ik vond de 6kg al zwaar maar wel goed uitgevoerd dan komt de 8kg denkend aan marnop die schreeuwt naar me dat ik dit wel kan! okee de laatste rep ging niet goed bij 8kg maar het zat er wel in, dan komt 9kg poeeh laatste 4 reps gingen niet vanzelf spreken. maar au ik voel ze en het ging nog goed wat een trainings dag.


          helaas moet ik dit wel afkopen met een patatdag jammer dat mijn moeder we weer patat moet voorschotelen. zal dus niet zo best warme maaltijd hebben maar kijk die training gaan haha, echt sinds gister af al zin in trainen dit voelt wel MEGA goed me schouders kunnen niet ver meer omhoog.

          whaaawr super training ben trots hahaa

          Comment


          • #20
            deze week als het goed is laatste training van dit schema dus ben benieuwd. en ga deze laatste week echt helemaal knallen! wil echt alles uit dit weekje halen!

            Comment


            • #21
              Originally posted by Furryx94 View Post
              deze week als het goed is laatste training van dit schema dus ben benieuwd. en ga deze laatste week echt helemaal knallen! wil echt alles uit dit weekje halen!

              Je kan natuurlijk ook een maandje of meer langer dit schema vasthouden nu.
              Je ziet dat je nu opeens in een lekkere motivatie en flow terecht komt. Lekker om vast te houden en dan lekker te gaan groeien.
              Je zet nu pr achter pr dus.....doorknallen in die flow en grow!

              mbt je vorig post,
              ik zal je idd altijd je setje laten afmaken en een paar geforceerde reps laten maken.

              Normaal ben ik veel feller en laat ik mensne veel zwaarder gaan, maar zag ijsblok hier voor het eerst en hij was al bezig, dus ik bleef lekker rustig, vanaf ongeveer 30seconden begint IJsblok en help ik hem wat:
              http://www.youtube.com/watch?v=S5YJT...eature=related
              1e Masters Superbody YBF 2011!
              Go M.U.D. Mart's Ultimate Diet ©

              Comment


              • #22
                als het goed is laatste oefeningen voor deze. heb slecht geslapen school begint weer. heb wel goed gegeten toen ik begon met sporten wat misselijk en koppijn. heeft wel beetje mijn training gekild laatste kut week!

                maandag: borst-triceps
                Borst
                Bankdrukken 2x20(stang only20kg) opwarmen, 12(40kg)-10(50kg)-4(60kg)
                het eerste setje was echt peace of cake! 2e setje ging ook nog wel goed alleen de laatste rep moest ik eruit persen. ik heb hulp gekregen bij de laatste set maar kreeg er echt niet meer uit dan 4 dan mocht hij wel 60kg gaan tillen dus ik heb niet echt een pr voor mezelf! maar toch had ik mezelf al kapot getraind voelde me kapot

                schuine dumbbell press 12(12kg)-10(14kg)-8(16kg)
                nou poeeh ik had bij de 12kg al moeite en bij de 16kg was ik al redelijk verzuurd maar toch goed uitgevoerd, toch een beetje voldoening!

                cable cross over 12(
                8.25kg)-12(8.25kg)-12(8.25kg)
                poeeeh! deze wel goed uitgevoerd ik was echt wel verzuurd maar merkte het wel zwaarder zat er helaas niet in.

                fly machine 12(35kg)-12(35kg)-12(35kg)
                toch deze weer op 35kg maar ging me iets te makkelijk af. ach dan deze maar zo afgesloten volgende keer beter

                Triceps
                cable push down 12(20kg)-10(25kg)-8(30kg)
                niks op aan te merken ging goed voldoende en zwaar zat wil toch eens stiekem naar de 35 kijken als deze weer in schema komt.

                dumbbell one arm extension 12(8kg)-10(9kg)-8(10kg)
                damnnn deze was wel zwaar hoor maar toch het nieuwe setje dumbbells gezien en de boel goed uitgevoerd! voldeed ook echt!

                cable triceps one arm extension 12(6.25kg)-10(8.75kg)-8(11.25kg)
                nou ging ook goed terwijl linker hand het laatste setje toch even een boost moest geven met mijn rechterhand beetje jammer.

                Machine triceps pushdown 12(65kg)-12(65kg)-12(65kg)
                nou ging nog best makkelijk ook! voel me nog best goed haha als deze weer in schema zit ga ik deze nog veel verder knallen.

                achteraf als ik dit zo zie is het toch best wel voldaan en ik heb best wel een goeie dag gehad en voldeed deze training wel. alleen was me avond eten niet te vreten was wat te laat voor werk en mistte die warme maaltijd wel.

                @marnop zo heb ik mijn setjes wel uitgevoerd vandaag en op die manier deed ik het wel vaker! goeie uitleg begrijp het ook wel nu en blijkt dat ik het zo wel deed

                Comment


                • #23
                  ik heb de layout ook even aan gepast zo lijkt het toch wat makkelijk en beter te lezen

                  Comment


                  • #24
                    heb btw vannochtend ook op de weegschaal gestaan en ik begon met 63.7kg 2 weken terug op een vrijdag ochtend(7okt) gemeten. toen op een donderdag weer was ik 64kg.(13okt) en anderhalve week later zit ik nu al op 64.9kg(25okt) dat deed toch wel ff het mooie momentje. dat het wel snel gaat nu
                    Last edited by Furryx94; 25-10-2011, 09:51. Reason: datum beter aanpassen!

                    Comment


                    • #25
                      waarom pak je bij je triceps allemaal cable of machine oef
                      goed ontwikkelde triceps krijg je door smal bankdrukken / lying bb triceps extenions / dippen
                      aangevuld door 1 a 2 cableoefeningen -

                      Comment


                      • #26
                        Originally posted by Big O View Post
                        waarom pak je bij je triceps allemaal cable of machine oef
                        goed ontwikkelde triceps krijg je door smal bankdrukken / lying bb triceps extenions / dippen
                        aangevuld door 1 a 2 cableoefeningen -
                        ahaah okee nou denk omdat ik een beginnende sporter ben en mijn broer! mijn schema's maakt is btw wel mijn laatste week dus ben benieuwd wat voor nieuws ik ga krijgen zal hem posten zullen vast veel mooie nieuwe oefeningen voor me zijn. wat ik ook altijd zeer intressant vind!

                        Comment


                        • #27
                          dus mijn triceps zijn niet goed ontwikkeld ?
                          1e Masters Superbody YBF 2011!
                          Go M.U.D. Mart's Ultimate Diet ©

                          Comment


                          • #28
                            neej marnop lijkt totaal nergens op

                            muwhahaaaa! laat ik het zo zeggen zijn niet veel op jou leeftijd die er nog zo uitzien! het is of te mager of van die vet buiken

                            Comment


                            • #29
                              hahaha,
                              ja die triceps van mij zijn idd bagger......
                              maarrehhhh heb je mijn buik zoals die was in 2009 wel eens gezien? De omvang van mijn buik was toen groter dan mijn borstomvang hoor....liep tegen de 40% vet aan.
                              1e Masters Superbody YBF 2011!
                              Go M.U.D. Mart's Ultimate Diet ©

                              Comment


                              • #30
                                dikzak! mag je wel eens wat aan gaan doen ik heb maar 10 ondertussen denk ik haha bam!

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X