Brinta probleem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Brinta probleem

    Heb laatst brinta genomen, wou het uitproberen.
    Dus ik volg de instructies die achter op de verpakking staan, zet wat melk op een bord
    en verwarm het 2 min. max. in de magnetron, doe er brinta bij en roer em met een lepel,
    en na een tijdje roeren is het nog steeds slap, geen pap. De stukjes brinta liggen op de bodem na een tijdje en het is echt goor ik moest bijna overgeven, het lijkt alsof ik iets vloeibaars drink met stukjes voedsel erin, granen.Slikken was op zich moeilijk en als het lukte kreeg ik een gevoel om over te geven tijdens het slikproces, het wou er gewoon uitkomen.

    Ik heb het idee alsof ik hem verkeerd hem voorbereid, nu lijkt dit een domme vraag
    maar hoe bereiden jullie je brinta voor ? Het moet toch pap worden uiteindelijk ?

  • #2
    gewoon idd wat melk opwarmen.
    dan wat brinta erbij gooien en wat roeren.
    daarna steeds wat meer brinta erbij en roeren totdat je het zelf dik genoeg vind

    Comment


    • #3
      Melk niet opwarmen dat is smerig, en wat suiker naar smaak

      Comment


      • #4
        Zo te lezen was je melk niet warm genoeg, want anders zou de brinta niet onderin drijven.
        Je moet ook even wachten voordat je het opeet, het moet wellen

        Is het te dun dan indd brinta erbij doen.
        Sponsored by:
        Inshapesupplements

        Comment


        • #5
          Je kan beter wat meer brinta erin doen dan dat er op het pak staat.
          Zoals thom al zei, eerst gewoon een paar eetlepels in de warme melk gooien en roeren, daarna is het nog te dun en dan doe je er steeds een beetje bij.
          Doe ook niet teveel want dat is ook niet lekker
          En je kan er ook een beetje suiker bijdoen, dat vind ik lekkerder, en je hebt ook brinta met stukjes fruit erin.

          Succes!

          Comment


          • #6
            in de magnetron,en dan roeren met een lepen,dat is helemaal fout
            melk in een klein steelpannetje doen,op gastel verwarmen,wachten tot melk warm word,en dan brinta
            in gooien,ik gebruik altijd 7 granen molennaar,en roeren met een klopper,en niet met een lepen roeren,dan kan je wel aan het roeren blijven
            zo doe ik het,nooit geen last gehad,alleen met viesse brinta,daar blijft inderdaad,van die kleine stukjes op de bodem,daarom gebruik ik molenaar
            nou hoop heb je hier iets aan

            Comment


            • #7
              stukjes op de bodem ?

              nooit last van komt waarschijnlijk doordat het zo dik is

              Comment


              • #8
                Magnetron gaat ook prima hoor, ik warm altijd de melk 2 min. op 900 watt op veel sneller en makkelijker dan een steelpan en heb nergens problemen mee.

                Comment


                • #9
                  ik doe er honing bij!
                  Ik ben niet geboren om klein te zijn

                  Comment


                  • #10
                    Ik die er altijd whey-eiwit in.
                    We blijven als groep werken aan het 'whey-gevoel'.

                    Comment


                    • #11
                      Honing bij doen dat is wel een goeie indd. ik had er in het begin ook veel moeite mee nog steeds eigenlijk vind het maar naar nix smaken, dus haal altijd de kleine verpakking van printa. Maar dat honing probeer ik ff uit (y)
                      1

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by Typhoon20 View Post
                        Heb laatst brinta genomen, wou het uitproberen.
                        en na een tijdje roeren is het nog steeds slap, geen pap. De stukjes brinta liggen op de bodem na een tijdje en het is echt goor ik moest bijna overgeven, het lijkt alsof ik iets vloeibaars drink met stukjes voedsel erin, granen.
                        Ik heb het idee alsof ik hem verkeerd hem voorbereid, nu lijkt dit een domme vraag
                        maar hoe bereiden jullie je brinta voor ? Het moet toch pap worden uiteindelijk ?
                        Het is duidelijk dat je de melk niet heet genoeg hebt gemaakt, daardoor bindt het niet... In de magnetron of steelpannetje is geen verschil, maar zorg dat de melk wel even kookt... Dus langer in de magnetron doen (afhankelijk van hoeveel watt) vervolgens brinta doorroeren en dan zal je zien dat het bindt... eet smakelijk...

                        Comment

                        Sidebar top desktop

                        Collapse

                        Actieve discussies

                        Collapse

                        Working...
                        X