Heb laatst brinta genomen, wou het uitproberen.
Dus ik volg de instructies die achter op de verpakking staan, zet wat melk op een bord
en verwarm het 2 min. max. in de magnetron, doe er brinta bij en roer em met een lepel,
en na een tijdje roeren is het nog steeds slap, geen pap. De stukjes brinta liggen op de bodem na een tijdje en het is echt goor ik moest bijna overgeven, het lijkt alsof ik iets vloeibaars drink met stukjes voedsel erin, granen.Slikken was op zich moeilijk en als het lukte kreeg ik een gevoel om over te geven tijdens het slikproces, het wou er gewoon uitkomen.
Ik heb het idee alsof ik hem verkeerd hem voorbereid, nu lijkt dit een domme vraag
maar hoe bereiden jullie je brinta voor ? Het moet toch pap worden uiteindelijk ?
Dus ik volg de instructies die achter op de verpakking staan, zet wat melk op een bord
en verwarm het 2 min. max. in de magnetron, doe er brinta bij en roer em met een lepel,
en na een tijdje roeren is het nog steeds slap, geen pap. De stukjes brinta liggen op de bodem na een tijdje en het is echt goor ik moest bijna overgeven, het lijkt alsof ik iets vloeibaars drink met stukjes voedsel erin, granen.Slikken was op zich moeilijk en als het lukte kreeg ik een gevoel om over te geven tijdens het slikproces, het wou er gewoon uitkomen.
Ik heb het idee alsof ik hem verkeerd hem voorbereid, nu lijkt dit een domme vraag
maar hoe bereiden jullie je brinta voor ? Het moet toch pap worden uiteindelijk ?
Comment