Ik ben bezig met vet te vebranden en gewicht te verliezen. Ik ben inmiddels van de 123 naar de 117 kilo gegaan, dus het gaat langzaam de goede kant op.
Echter heb ik wat vragen over een aantal producten.
Ik eet geregeld volkoren spagetti of volkoren macaroni. Dit met rundergehakt en veel groenten. Als saus pak ik meestal bertolli, maar ik vraag me af hoe goed deze is. Betreft vet zit het laag:
Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram:
Energie: 189 kJ/45 kcal
Eiwitten: 2 gr.
Koolhydraten: 7,7 gr.
waarvan suikers: 7,1 gr.
Vet: 0,6 gr.
waarvan verzadigd: 0,1 gr.
Voedingsvezel: 2,1 gr.
Natrium: 0,44 gr
Kan dit, of moet ik overstappen op bijv bio tomatenpuree?
Daarnaast vroeg ik me af wat beter is, gerookte kalkoen filet voor op brood of gebraden? Of maakt dat niet zo geel veel uit? Ik pak deze altijd bij de aldi!
bedankt voor de reacties!
n2
Echter heb ik wat vragen over een aantal producten.
Ik eet geregeld volkoren spagetti of volkoren macaroni. Dit met rundergehakt en veel groenten. Als saus pak ik meestal bertolli, maar ik vraag me af hoe goed deze is. Betreft vet zit het laag:
Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram:
Energie: 189 kJ/45 kcal
Eiwitten: 2 gr.
Koolhydraten: 7,7 gr.
waarvan suikers: 7,1 gr.
Vet: 0,6 gr.
waarvan verzadigd: 0,1 gr.
Voedingsvezel: 2,1 gr.
Natrium: 0,44 gr
Kan dit, of moet ik overstappen op bijv bio tomatenpuree?
Daarnaast vroeg ik me af wat beter is, gerookte kalkoen filet voor op brood of gebraden? Of maakt dat niet zo geel veel uit? Ik pak deze altijd bij de aldi!
bedankt voor de reacties!
n2
Comment