barbeknoeien

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Originally posted by melvin1981 View Post
    ok...voor 'n wedstrijd zal ik het niemand aanraden...maar kom op he...paar extra grammetjes train je er in NO-TIME weer af..en in vlees zitten weer heerlijke eiwitten!!!//creatine (als je b.v biefstuk rauw bakt wat meer dan anders...maar toch)
    Een biefstuk bak je toch altijd rauw Einstein? Of je hem medium, rare of welldone wilt is een heel ander verhaal
    Geniet, en drink met maten!

    Comment


    • #32
      Originally posted by de sterkste ophaler View Post
      Een biefstuk bak je toch altijd rauw Einstein? Of je hem medium, rare of welldone wilt is een heel ander verhaal
      ik doelde op rare... als jij liever engelse termen gebruikt...
      Zo monogaam als 'n golden reteaver!!!

      16-09-11. 187cm 101kg 6.4% vet

      Comment


      • #33
        Originally posted by melvin1981 View Post
        ik doelde op rare... als jij liever engelse termen gebruikt...
        Rare is niet hetzelfde als rauw. Rare betekent "nog rood van binnen en bloederig". Rauw betekent dat ie helemaal niet gebakken is.
        Geniet, en drink met maten!

        Comment


        • #34
          Lekker een stuk kip (sate), biefstuk en zeker zalm! Met bbq-en moet je het er wel een beetja van nemen! toch?

          Comment

          Sidebar top desktop

          Collapse

          Actieve discussies

          Collapse

          Working...
          X