Brinta versus Havermout

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Persoonlijk kan ik juist brinta niet weg zien te werken, ja ik de verpakking de prullenbak buiten in de tuin laten zien maar verder niet. Havermout is warm erg lekker. Gewoon in de pan gooien met melk erbij en een beetje koken/warm maken. S'morgens eet ik havermout altijd koud aangezien ik geen tijd heb maar eet havermout ook wel eens als tussendoortje thuis.... neem ik niet eens op in mijn voedingsschema die tussendoortjes.

    Comment


    • #17
      In het geval je whey aan je havermout wil toevoegen, voegen jullie dit dan toe voor het bereiden van de havermout/melk? (dus voor dat je het opwarmt).
      Want ik heb een hele tijd geleden ergens als ik het me tenminste goed heug, gelezen dat waarneer je eiwitten opwarmt de kwaliteit dramatische afneemt:P

      Comment


      • #18
        Originally posted by Surfsoul View Post
        In het geval je whey aan je havermout wil toevoegen, voegen jullie dit dan toe voor het bereiden van de havermout/melk? (dus voor dat je het opwarmt).
        Want ik heb een hele tijd geleden ergens als ik het me tenminste goed heug, gelezen dat waarneer je eiwitten opwarmt de kwaliteit dramatische afneemt:P
        Whey kan je alleen bij koud havermout toevoegen... als je alleen havermout wilt eten kan je het best opwarmen maar gooi er dan geen whey bij. Simpelste en snelste manier is havermout met melk in de blender en er whey bij gooien en dan shaken maar.

        Comment


        • #19
          Warme havermout vind ik zoooo ranzig. Dat krijg ik echt niet naar binnen. Net als velen wordt het 's ochtends een mix van whey, melk en havermout. Als je goede whey hebt hoeft het niet in de blender. Eerst de whey en melk bij elkaar gooien en doorroeren en vervolgens de havermout er over heen.

          Comment


          • #20
            ff terugkomend op de havermout.. moet je die eerst in de blender doen om het fijner te maken of kan ik deze gewoon in combinatie in de ochtend als shake nemen met
            300ml water + whey

            Comment


            • #21
              Originally posted by Posseltje View Post
              ff terugkomend op de havermout.. moet je die eerst in de blender doen om het fijner te maken of kan ik deze gewoon in combinatie in de ochtend als shake nemen met
              300ml water + whey
              Ik zou die vlokken niet opgedronken krijgen, dus ik gooi het in de blender.
              "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

              sigpic

              "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

              Comment


              • #22
                Ik kook het toch liever eerst , ook al kost het wat meer tijd.
                Sta liever een kwartier eerder op om mijn havermout warm te maken, dan koude havermout met water.
                Keto..start
                16sept met 84kg vp rond de 14%
                19sept, 82kg (vocht verlies)

                Comment


                • #23
                  havermout in water vind ik echt niet te zuipen dus dat drink ik altijd in melk. Ik gooi het bij elkaar en na 10 minuten is alles lekker zacht en kan je het zo achterover gieten

                  brinta heb ik het liefste gewoon koud in VEEL water (met melk geeft het veel sneller een verzadigd gevoel, waardoor het bij grotere hoeveelheden een beetje kut is weg te krijgen). Ik neem 130 gram brinta in iets meer dan een liter water en dat is zelfs al krap. liever 1,4 L ofzo.

                  verder eet ik elke dag voor koolhydraten brinta, havermout, rijst, pasta en grof volkoren brood.
                  22 jaar, 182 cm, 82 kg en 8,9% vet __________________________________________________ _________________________ Deadlift: 216 kg RDL: 5 x 200 kg FSQ: 115 kg PL SQ: 170 kg Benchpress: 115 kg

                  Comment


                  • #24
                    Originally posted by GeneralIx View Post
                    Ik zou die vlokken niet opgedronken krijgen, dus ik gooi het in de blender.
                    Als je het wilt drinken, moet je het inderdaad in de blender mikken. Maar je kunt ook de mix van melk, whey en havermout met de lepel eten.

                    Comment


                    • #25
                      bedankt voor de replys dan word het eerst ff in de blender fijnmalen. ff experimenteren. nog steeds respect voor leo en de brinta, ik hou het nog ff bij 400 ml water en 50 gram brinta.

                      Magoed mss is het warm wel lekkerder maar moet gewoon snel kcal opleveren:P en heb altijd haast dus drinkbaar voedsel vind ik ideaal.

                      Comment


                      • #26
                        met water is niet te doen/.. ik doe combinatie: 220 ml melk en rest water
                        Stats: 1.78 / 70 Kilo / 12 % Mood: Bulking op 3900 Kcal Overige Stats: DL: 5*110 / BP: 5*70 / Below Par. Squat 5 *90

                        Comment


                        • #27
                          Ik heb een keer havermout met een lading melk in de blender gegooid.. jezus wat was dat smerig zeg Gewoon eten met melk/water, eventueel wat brinta toevoegen zodat het niet allemaal naar de bodem zakt. Heerlijk

                          Comment


                          • #28
                            Iemand een aanrader kwa merk voor Brinta? Heb nu van de c1000 maar dat is echt totaal niet te pruimen zeg, nadat ik 100 ml heb weggelepeld heb ik echt moeite met de rest om niet te kotsen wat een rommel.

                            Comment


                            • #29
                              Originally posted by rmd1988 View Post
                              Iemand een aanrader kwa merk voor Brinta? Heb nu van de c1000 maar dat is echt totaal niet te pruimen zeg, nadat ik 100 ml heb weggelepeld heb ik echt moeite met de rest om niet te kotsen wat een rommel.
                              euhmz. Brinta is Brinta. Of te wel, dat spul wat je door de melk doet, dat is van het MERK brinta.

                              Dat c1000 spul heeft niks met Brinta te maken. Hoop dat je me een beetje snapt. Koop gewoon dat spul met "Brinta" erop

                              Comment


                              • #30
                                Net eens ff wat dingetjes uitgeprobeerd.. Havermout + schepje whey protein in de blender.. en dan morgenochtend wat melk toevoegen.. moet denk wel weg te krijgen zijn :P

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                Working...
                                X