Even benieuwd naar wat info dat ik tot nu toe nergens kan vinden.
Bulken en cutten, fijn dat weten we nu wel. Cutten om zo efficiënt mogelijk droog te trainen terwijl je spier verlies tot een minimum beperkt. Bulken om zo efficiënt mogelijk spier groei te stimuleren. (Kort door de bocht, maar goed)
Wat is nou het verschil tussen hard KT terwijl je je dagelijkse kcal intake op onderhoud afstemt t.o.v. 200 - 500 erboven bulkt.
Is dit aan te duiden in percentages, onderzoeken en/of ervaringen? (Uiteraard verschilt het per individu, echter in grote lijnen)
De reden dat ik dit vraag is omdat mijn onderhoud rond de 2950 ligt voor workout dagen en 2550 op non-workout dagen. Als ik hier boven ga zitten voel ik me gewoon niet lekker. Ook vind ik het vrij zwaar om zo veel te eten op een dag.
Mijn voedingsschema en trainingsschema zijn afgestemd op spier groei, echter vraag ik me af hoe veel het nou scheelt als ik 200 - 500 boven behoefde zou eten.
PS. Dit schrijf ik terwijl ik weer de zoveelste volkoren broodje met kip en ei naar binnen zit te rammen.
Bulken en cutten, fijn dat weten we nu wel. Cutten om zo efficiënt mogelijk droog te trainen terwijl je spier verlies tot een minimum beperkt. Bulken om zo efficiënt mogelijk spier groei te stimuleren. (Kort door de bocht, maar goed)
Wat is nou het verschil tussen hard KT terwijl je je dagelijkse kcal intake op onderhoud afstemt t.o.v. 200 - 500 erboven bulkt.
Is dit aan te duiden in percentages, onderzoeken en/of ervaringen? (Uiteraard verschilt het per individu, echter in grote lijnen)
De reden dat ik dit vraag is omdat mijn onderhoud rond de 2950 ligt voor workout dagen en 2550 op non-workout dagen. Als ik hier boven ga zitten voel ik me gewoon niet lekker. Ook vind ik het vrij zwaar om zo veel te eten op een dag.
Mijn voedingsschema en trainingsschema zijn afgestemd op spier groei, echter vraag ik me af hoe veel het nou scheelt als ik 200 - 500 boven behoefde zou eten.
PS. Dit schrijf ik terwijl ik weer de zoveelste volkoren broodje met kip en ei naar binnen zit te rammen.
Comment