Haver, ontbijt en wat vragen

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    hmm. dat klinkt al weer een stuk minder indrukwekkend dan 200 ml
    Ik dacht ff dat je echt extreem veel meer havermout erin gooit dan ik doe.
    Maar valt toch mee.
    Fear is the mind killer

    Comment


    • #17
      Originally posted by Revius View Post
      je hebt ook havermeel, kan je door je whey shake doen en opdrinken.
      Dus havermeel zou dus goed zijn voor je ontbijt gecombineerd met whey shake?
      Krijg haver zelf ook niet weg, niet met melk, kwark etc.

      Comment


      • #18
        Originally posted by Maasproductions View Post
        Dus havermeel zou dus goed zijn voor je ontbijt gecombineerd met whey shake?
        Krijg haver zelf ook niet weg, niet met melk, kwark etc.
        Dat is bijv. die zak die werd gepost die je bij xxl kan bestellen van 5kg.
        Groeten

        Comment


        • #19
          Goderdegodver

          Heb ik één of andere verdunde havermout gekocht
          125g gemengt met bijna 1L melk
          Gekookt, warm gemaakt
          In de blender gedaan
          Echt lang geblend
          En daarna geprobeerd op te drinken

          KOTSEN KOTSEN KOTSEN

          Ik word daar zo moe van. Op de één of andere manier kots ik heel erg snel van dingen. Echt klote.

          Nog een andere manier?

          Iemand, zijn volkoren noodles ook goed?
          Stats: 1.87, 90kg, 15.3% vet

          Comment


          • #20
            Originally posted by jake22 View Post
            Goderdegodver

            Heb ik één of andere verdunde havermout gekocht
            125g gemengt met bijna 1L melk
            Gekookt, warm gemaakt
            In de blender gedaan
            Echt lang geblend
            En daarna geprobeerd op te drinken

            KOTSEN KOTSEN KOTSEN

            Ik word daar zo moe van. Op de één of andere manier kots ik heel erg snel van dingen. Echt klote.

            Nog een andere manier?

            Iemand, zijn volkoren noodles ook goed?
            Ik drink sinds 2 weken ook brinta met whey en melk.
            Daarvoor kreeg ik het ook niet weg. Nu merk ik dat het niet zozeer de smaak van Brinta is, maar de substantie is dubieus.


            Volkoren noodles is niks mis mee......die Chinezen eten er 1000den kilo's van en ze worden ook 100 jaar oud
            ความพายายามอยู่ที่ไหน ความสำเร็จอยู่ที่นั้น

            Comment


            • #21
              Originally posted by Ashley View Post
              Volkoren noodles is niks mis mee......die Chinezen eten er 1000den kilo's van en ze worden ook 100 jaar oud
              Maarja om nou te zeggen dat ze allemaal ongelovelijk buff zijn...
              22 jaar, 182 cm, 82 kg en 8,9% vet __________________________________________________ _________________________ Deadlift: 216 kg RDL: 5 x 200 kg FSQ: 115 kg PL SQ: 170 kg Benchpress: 115 kg

              Comment


              • #22
                Originally posted by Leo1988 View Post
                Maarja om nou te zeggen dat ze allemaal ongelovelijk buff zijn...


                Daar gaat het toch niet om.
                ความพายายามอยู่ที่ไหน ความสำเร็จอยู่ที่นั้น

                Comment


                • #23
                  is het vanwege de dikte dat je t niet weg krijgt ?
                  of echt om de smaak ?
                  al is het om de dikte kan je dunner aanmaken ik weet dat t niet helemaal goed is maar zelf neem ik regelmatig bambix en gooi er vervolgens 1 of 2 schepjes suiker bij en evt wat kaneel om de smaak te bevorderen

                  mocht je dit niet weg krijgen is de optie haver gemalen met koffie molen
                  icm een banaan wat melk en vanille whey ook zeker een goeie oplossing
                  dit neemt de haver smaak goed weg en maakt t een stukkie beter te sappe

                  anders kan je altijd nog de koek proberen deze heb ik nu okal een paar x gemaakt

                  3 eieren
                  bambix of brinta
                  schepje whey
                  en dan melk toevoegen tot de dikte die je wil even bakken en dan is het net soort pannenkoek
                  maak m alleen niet te dik want dan zit je weer met de brinta achtige dikte :P in jou geval weer kotsen hehe

                  succes groetjes aischa

                  Comment


                  • #24
                    sorry vergat dit er bij te zetten en kon mn vorige bericht helaas niet meer weizigen

                    kijk al houd je er niet van/krijg je t niet weg
                    denk ik dat t weinig uitmaakt of je t grof eet of maalt
                    de smaak blijft t zelfde en wanneer je t met melk mengt gaat het binden
                    en word het dus automatisch dik ?
                    vandaar dat ik denk dat t weinig uitmaakt of je t maalt of grof eet weg krijgen doe je t toch niet :P
                    ik zou eerder t onderstaande proberen de dikte bepaal je door de melk die je er aan toevoegd dus dit heb je zelf in de hand
                    maar de smaak.... tja hier kan je van alles aan doen wat t voor jou waarsch wat eetbaarder kan maken

                    Comment


                    • #25
                      @ Ashley: Het is idd die substantie die ik niet terug, vaak als er ergens iets inzit kan ik al nekken, bijv van milkshake. Heb havermout ook met koffiemolen gemalen en gemixt met melk, same story, kotsen voor het leven.

                      Zit nu aan die koek. Ontzettend moeilijk weg te krijgen, hij was een beetje aangebakken btw helaas. Hierbij het resultaat:


                      het is overigens:
                      4 hele eieren
                      1 eetlepel kaneel
                      2 eetlepels poedersuiker
                      choco vlokken
                      100g havermout
                      200mll melk

                      Het is heel lastig hem goed te bakken, gezien als ik hem wil omdraaien en hij bakt bijna aan, de helft wegglijd. Het is gewoon niet heel chill! Maar daar zal je denk ik goed in moeten worden. Iemand tips?
                      Last edited by jake22; 08-12-2009, 21:49.
                      Stats: 1.87, 90kg, 15.3% vet

                      Comment


                      • #26
                        hoe was de smaak ervan? heb ooit ook zoiets gemaakt en vond het best lekker, hoewel het een papperige koek was
                        Groeten

                        Comment


                        • #27
                          Kijk:

                          Ziet er niet uit, maar is wel te eten echt heel goed te eten, afgezien van het aangebrande:P Die kaneeltip van Pinada was top!
                          Attached Files
                          Stats: 1.87, 90kg, 15.3% vet

                          Comment


                          • #28
                            aha ja zo zag die van mij er ook uit, je hebt me nu op idee gebracht om dit morgen ochtend te maken
                            Groeten

                            Comment


                            • #29
                              Originally posted by Revius View Post
                              aha ja zo zag die van mij er ook uit, je hebt me nu op idee gebracht om dit morgen ochtend te maken
                              Lol, heb nu de helft op en zit nu toch wel tegen brokken aan man.
                              Het begin is echt lekker en goed te eten, maar zo'n ding weegt toch wel 0.58kg en is heel moeilijk weg te krijgen!

                              Morgenochtend de rest.

                              Om 11 uur lekker kipfiletje maken met volkoren pasta en wat saus en een halve liter melk

                              en dan om half 2 mijn kwark met cashewnoten

                              En dan heerlijk pitten na die 4400 cals
                              Stats: 1.87, 90kg, 15.3% vet

                              Comment


                              • #30
                                Ik heb het vandaag geprobeerd....
                                75g havermout, halve liter melk, beetje whey, banaantje en dan door de blender
                                wordt een soort van banenen milkshake met een deeg smaakje eraan.

                                Ik vondt het heel goed weg te drinken. Zat er wel flink vol van, maar zeker voor herhaling vatbaar.
                                En supersnel klaar
                                Fear is the mind killer

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                Working...
                                X