Als dit je eerste bezoek aan Bodynet.nl is, kijk dan even hier. Registreer
je eerst voordat je kunt reageren. Om berichten te lezen klik je op een forum hieronder.
als ik keer geen zin heb om pasta of rijst te koken kan het dan kwaad dit door brood te vervangen voor de koolhydraten? of beter gezegd. maakt het verschil?
lekker een hamburger maken van 2 runder tartaartjes
moet je nog bakken maar is met 10 min klaar
stuk brood er bij sla er tussen
heb je ook een lekker maaltijd
lekker een hamburger maken van 2 runder tartaartjes
moet je nog bakken maar is met 10 min klaar
stuk brood er bij sla er tussen
heb je ook een lekker maaltijd
Hele goede zeg. Wat is het grote verschil, tussen je rijst koken en dat bakken?
Een maaltijd met rijst duurt ook zo'n 8 tot 10 minuten.
Hele goede zeg. Wat is het grote verschil, tussen je rijst koken en dat bakken?
Een maaltijd met rijst duurt ook zo'n 8 tot 10 minuten.
rijst die je kookt is gewoon rijst. Rijst die je bakt en afgeblust word met bouillon word risotto genoemd. Ik denk dat het vet gehalte iets hoger ligt bij risotto omdat je de rijst eerst gaat aanfruiten en daar moet iets van een vetje bij in om de rijst niet te laten verbranden.
rijst die je kookt is gewoon rijst. Rijst die je bakt en afgeblust word met bouillon word risotto genoemd. Ik denk dat het vet gehalte iets hoger ligt bij risotto omdat je de rijst eerst gaat aanfruiten en daar moet iets van een vetje bij in om de rijst niet te laten verbranden.
Dank u, dank u. Maar dat bedoelde ik niet
Mijn vraag aan hem was eigenlijk wat is het verschil, of je nu 10min bezig bent met je rijst. Of 10min met het bakken van je vlees.
Hij had geen zin om te koken toch?
Ik zie nu zelf ook dat ik het een beetje scheef had getypt.
Lijkt inderdaad of ik vroeg wat het verschil is tussen gekookte en gebakken rijst.
Dank u, dank u. Maar dat bedoelde ik niet
Mijn vraag aan hem was eigenlijk wat is het verschil, of je nu 10min bezig bent met je rijst. Of 10min met het bakken van je vlees.
Hij had geen zin om te koken toch?
Ik zie nu zelf ook dat ik het een beetje scheef had getypt.
Lijkt inderdaad of ik vroeg wat het verschil is tussen gekookte en gebakken rijst.
Tja als ik het zo had moeten opvatten dan is mijn antwoord natuurlijk niet zinvol. Maar zo had ik het niet gelezen. Maar goed stukje extra info is natuurlijk nooit verkeerd.
Ja ik vraag me dan ook af wat het verschil is. Ik denk dat hij bij rijst water moet opzetten,wachten,koken,afgieten,afspoelen enz.
Met vlees is pannetje opzetten en bakken maar. Ik zou het anders ook niet weten. Maar als 10 minuten in de keuken al te veel is dan heb ik mijn bedenkingen bij zijn trainingsdiciplines
@TS: je kan ook prima rijst invriezen hor! gewoon een hoeveelheid afkoken en invriezen in porties.
100 gram rauwe rijst is ongeveer 250 gram gekookte.
oke oke oke. mijn hele aanrecht stond vol met troep en die vergiet lag half ergens onderin etc. had enkel nog 1 pannetje voor de groenten en kip en had het helemaal gehad echt geen zin om af te wassen enzo en inderdaad weer wachten tot water kookt en nadat gekookt is moet je ook altijd even laten staan anders is mijn (goedkope) rijst niet te vreten. was dus gewoon een enkele keer en was puur uit interesse dat is postte. normaal inderdaad altijd begin van de week een pan met rijst en die dan in de koelkast zetten en elke keer wat eruit halen. ja mensen: ik ben echt lui
oke oke oke. mijn hele aanrecht stond vol met troep en die vergiet lag half ergens onderin etc. had enkel nog 1 pannetje voor de groenten en kip en had het helemaal gehad echt geen zin om af te wassen enzo en inderdaad weer wachten tot water kookt en nadat gekookt is moet je ook altijd even laten staan anders is mijn (goedkope) rijst niet te vreten. was dus gewoon een enkele keer en was puur uit interesse dat is postte. normaal inderdaad altijd begin van de week een pan met rijst en die dan in de koelkast zetten en elke keer wat eruit halen. ja mensen: ik ben echt lui
Waarom niet een rijstkoker bij de toko halen, die dingen werken makkelijk en goed.....rijst erin, water erin, aanzetten....je ding doen en klaar voor je er erg in heb.
Waarom niet een rijstkoker bij de toko halen, die dingen werken makkelijk en goed.....rijst erin, water erin, aanzetten....je ding doen en klaar voor je er erg in heb.
yep....je hebt er geen omkijken meer naar bij het koken van rijst.
en het mandje wat je ziet, daar kan je wat groente in kwijt, kan het lekker mee stomen.
yep....je hebt er geen omkijken meer naar bij het koken van rijst.
en het mandje wat je ziet, daar kan je wat groente in kwijt, kan het lekker mee stomen.
Wat een uitvinding zeg!
Ik ga denk ik maar vanaf nu rijst op school eten
Gary B Flom a seasoned leader in the automotive industry, is playing a pivotal role in revolutionizing the transportation sector in Saudi Arabia and the...
Academic research work requires critical thinking, systematic analysis and well-structured writing as is the case with a PhD program. Public and PhD thesis...
A Reiki Healing Course gives you a great chance to learn how to use energy healing for your well-being. This course will show you how to tap into universal...
White labeling has become a popular trend in the fleet management industry, allowing companies to rebrand products from other manufacturers and sell them...
Gary B Flom Saudi arabia is a name synonymous with success in the automotive and mobility industries, but his achievements extend far beyond the boardroom....
Comment