Rare gelei uit pangafilet?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Rare gelei uit pangafilet?

    Ik bak mijn pangafilet in de boter.
    Gisteravond mijn panga gebakken, nu in een bakje aan het smikkelen.

    Alleen zit er op sommige stukken rare gelei achtige substanties? wtf is dit???
    Best: Bench: 1 x 150 / Squat 1x 245 / Deadlift 1x 280.
    Go heavy or go home!

  • #2
    Is het dezelfde drek die vaak uit kip komt? Vooral de goedkopere kip waar veel vocht in zit?

    Comment


    • #3
      Heb ik ook bij kip.
      "Just because you've always done it that way doesn't mean it's not incredibly stupid."

      Comment


      • #4
        Heb het niet bij kip, alleen bij de pangafilet.
        Best: Bench: 1 x 150 / Squat 1x 245 / Deadlift 1x 280.
        Go heavy or go home!

        Comment


        • #5
          Is gestold vocht uit de vis die je nu waarschijnlijk koud aan het eten bent?

          Comment


          • #6
            Originally posted by Lukas View Post
            Is gestold vocht uit de vis die je nu waarschijnlijk koud aan het eten bent?
            Ja, wegens gebrek aan magnetron.
            Best: Bench: 1 x 150 / Squat 1x 245 / Deadlift 1x 280.
            Go heavy or go home!

            Comment


            • #7
              Ik schraap het er af, vind het niet echt smakelijk die gelei maar ik zou me er geen zorgen over maken want het komt uit de vis die je als ie warm zou zijn geweest allemaal zou hebben opgegeten.

              Comment


              • #8
                Dat zijn gestolde eiwitten in combinatie met visvocht
                Geen enkel probleem

                Comment


                • #9
                  Zaad van je vis gewoon lekker opeten dus


                  nee man is gewoon vocht.
                  Kwam je visje uit de vriezer, dan heb je er vaker last van.
                  Who's the Chef

                  Comment


                  • #10
                    grill je filet. Dan ben je er geheid vanaf.
                    Geniet, en drink met maten!

                    Comment


                    • #11
                      Als eiwitten boven de 70 graden uitkomen zal er altijd stolsel plaatsvinden. het bakken in boter zal ook meer "rommel" achterlaten bij de vis. of je moet geclarineerde boter gebruiken.
                      Last edited by The Phoenix; 16-03-2010, 13:10.

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by The Phoenix View Post
                        Als eiwitten boven de 70 graden uitkomen zal er altijd stolsel plaatsvinden. het bakken in boter zal ook meer "rommel" achterlaten bij de vis. of je moet geclarineerde boter gebruiken.
                        Vandaar grillen.
                        Geniet, en drink met maten!

                        Comment

                        Sidebar top desktop

                        Collapse

                        Actieve discussies

                        Collapse

                        Working...
                        X