Ik neem na het sporten een bak kwark met kiwi.
tot dat ik hier achter kwam:
kiwi's, mango's, papaja's en ananas.
Het breekt eiwitten af, wat ervoor zorgt dat het gebruikt kan worden om vlees malser te maken. Een nadeel van het enzym is dat het ook de eiwitten in gelatine en zuivelproducten afbreekt, zodat de vruchten die het enzym bevatten eerst geblancheerd moeten worden voordat ze gebruikt kunnen worden in gerechten met één van deze producten.
als er mensen zijn die nog meer van dit soort producten weten, graag even post achter laten
tot dat ik hier achter kwam:
kiwi's, mango's, papaja's en ananas.
Het breekt eiwitten af, wat ervoor zorgt dat het gebruikt kan worden om vlees malser te maken. Een nadeel van het enzym is dat het ook de eiwitten in gelatine en zuivelproducten afbreekt, zodat de vruchten die het enzym bevatten eerst geblancheerd moeten worden voordat ze gebruikt kunnen worden in gerechten met één van deze producten.
als er mensen zijn die nog meer van dit soort producten weten, graag even post achter laten
Comment