Kunnen kcal verdampen?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    persoonlijk vind ik wijn in een saus echt iets voor bij rood vlees. een scheutje is meestal al voldoende. werd bij ons thuis vaak gedaan, omdat ze dagelijks wijn drinken.

    maar ikzelf doe het niet, want ik drink geen wijn. dus heb ook niet altijd een fles open staan. en om nou speciaal voor die ene keer speciaal wijn te openen en de rest van de fles weg te pleuren een paar dagen later.
    More knowledge will just increase your potential. For this potential to be manifested, the knowledge must be applied!

    Comment


    • #17
      ik heb altijd flessen mede in huis. De kersen variant eens gebruikt bij het koken. Vlees werd te fruitig. Misschien straks eens proberen met een biefstuk en mede waar appel/citroen wat meer overheerst.

      Comment


      • #18
        flessen mede?

        Dronken ze dat niet in de middeleeuwen?
        You can not become LEGenDArY without Legday

        Comment


        • #19
          Originally posted by Bilo View Post
          flessen mede?

          Dronken ze dat niet in de middeleeuwen?

          Ja tevens.
          1e Masters Superbody YBF 2011!
          Go M.U.D. Mart's Ultimate Diet ©

          Comment


          • #20
            Originally posted by Falstyr View Post
            ik heb altijd flessen mede in huis. .

            Ik moet nu opeens aan Perkamentus denken..............
            "Bodybuilding is a long term commitment and you won’t get the results you want over night. "

            Comment

            Sidebar top desktop

            Collapse

            Actieve discussies

            Collapse

            Working...
            X