Als dit je eerste bezoek aan Bodynet.nl is, kijk dan even hier. Registreer
je eerst voordat je kunt reageren. Om berichten te lezen klik je op een forum hieronder.
Best veel idd, leuk dat je ook bekeken hebt. Ik bak ook vaak hamburgers op de grill, dan loopt ook het merendeel eruit. Ik weet niet hoe jij ze nu klaarmaakt? Een bak gehakt bak je niet rul lijkt me
Eey een hamburger is toch in feite geen junkfood wanneer je het grilt.
loool.
Maar... ik wist niet dat er gluten zaten in de magere gehakt (ga ik eens checken) da's inderdaad wel jammer. Sowieso vaag hoe weinig 'vlees' er in vleesproducten zit. Je mag blij zijn als er minder dan 20% meuk in zit.
Op die manier kom je dus standaard uit bij de kipfilet, bieflappen, biefstuk, runderreepjes. Dat is het ongeveer wel zo'n beetje. Of gehakt dus
Dat soort dingen merk je pas goed als je een allergie hebt. Waarom moet er bijvoorbeeld tarwezetmeel in kipfilet zitten of maltodextrine in rookvlees? Gelukkig is de lokale Sanders onlangs een Emté geworden. Ze hebben nog steeds het glutenvrije Sanders-vlees maar nu ook glutenvrije vleeswaren
Ik eet niet heel vaak gehakt maar neem altijd een magere soort en bak het zonder toegevoegd vet. Doe ik trouwens met zalm ook.
Afgieten doe ik eigenlijk nooit. Zou ik eens kunnen overwegen op dagen dat ik wat hoger zit in vet.
"Bodybuilding is a long term commitment and you won’t get the results you want over night. "
Niet vergeten dat hier ook kleine meisjes zitten he? ^_^ We zijn niet allemaal buffels met 3000+ cals op een dag.
Maar ik heb beslist geen vet-fobie, ik probeer het alleen even binnen de perken te houden. Probleem is dat ik er nogal makkelijk aan kom. 1 ei + 1 handje noten per dag is voor mij al 1/3 van mijn dagelijkse vetbehoefte, tel daar nog eens een broodbeleg pindakaas bij op en je komt al een heel eind. Mijn brood is overigens ook wat vetter omdat het glutenvrij is, daar moeten meer vetten in om de structuur beter te maken. Per snee levert dit ook al 4 gram vet op. Je bent zo aan de 65 gram.
dat zeg ik toch? als je de calorien kunt verminderen maar de eiwitten hetzelfde kunt houden, is het ideaal voor mensen met lage cal intake.
"Permanence, perseverance and persistence in spite of all obstacles, discouragement, and impossibilities: It is this, that in all things distinguishes the strong soul from the weak."
Kwork is een uniek platform voor freelancers en opdrachtgevers dat nieuwe mogelijkheden biedt voor werken op afstand en dienstverlening. In tegenstelling...
White labeling has become a popular trend in the fleet management industry, allowing companies to rebrand products from other manufacturers and sell them...
If you’re like me and constantly trying to figure out the best ways to build backlinks, https://linkbuilder.com/ is an excellent resource. I appreciate...
Comment