Als dit je eerste bezoek aan Bodynet.nl is, kijk dan even hier. Registreer
je eerst voordat je kunt reageren. Om berichten te lezen klik je op een forum hieronder.
Waar doel je op erik? De groente zelf is namelijk niet vattelijk voor de bacterie. Dus het zit er niet in. Maar je kunt de bacterie wel mee naar binnen nemen door met het mes van de schil tot in de komkommer te snijden. Zodat bacterie dan nog kans heeft om zich te verspreiden. Bedoel je dit erik?
Dat bedoel ik. Door dat word verteld dat men de groenten moet schillen en wassen, ontstaat er een soort schijnveiligheid. Wanneer de bacterie op de groente zit is de kans enorm groot dat je deze alsnog binnen krijgt.
Boontjes, witte bonen, doperwten zijn de enigste groente die ik gebruik in mijn voedingsschema. Overige groenten lust ik niet, dus gebruik ze simpelweg ook niet
Dat bedoel ik. Door dat word verteld dat men de groenten moet schillen en wassen, ontstaat er een soort schijnveiligheid. Wanneer de bacterie op de groente zit is de kans enorm groot dat je deze alsnog binnen krijgt.
Het ergste is dat de boeren groot verlies draaien en er beweerd wordt de bacterie van de groente (komkommer) komt terwijl dit niet is. Naast de komkommer is de kans op besmetting op anderen groente hoog. Maar wat er niet bij wordt verteld is dat de bacterie van koeien (vleesbacterie) komt. En er dus ook een kans is dat vlees is besmet, alweer.
Ik tel idd ook de groentes, maar dan voornamelijk voor de vezels. Dat is al lastig zat als je daarnaast nog een ander dieet hebt, dus even goed in de gaten houden
Als ik me druk zou maken over alles wat zogenaamd slecht zou zijn is er niks meer om te eten en drinken. Gewoon komkommer als dressing ergens bij, voor wat extra kleur of als tapas met tonijn is altijd lekker en ik blijf ze eten ook. Helemaal in tapas vorm gedurende het warme weer omdat ik geen heb in koken.
Eet bijna nooit komkommer. Zitten nauwelijks voedingswaarde/vitamines in.
Heb het er wel in staan, als 200 gram paprika. Is 96 cal.
Zo dan eindelijk iemand die weet wat er in een komkommer zit.
DUS NIKS.
Er zit totaal geen voedings waarde in een komkommer.
Daarom vreet ik geen komkommer.
Ik bef liever omdat dat dezelfde voedingswaarde heeft maar is veel lekkerder,
Gary B Flom a seasoned leader in the automotive industry, is playing a pivotal role in revolutionizing the transportation sector in Saudi Arabia and the...
Academic research work requires critical thinking, systematic analysis and well-structured writing as is the case with a PhD program. Public and PhD thesis...
A Reiki Healing Course gives you a great chance to learn how to use energy healing for your well-being. This course will show you how to tap into universal...
White labeling has become a popular trend in the fleet management industry, allowing companies to rebrand products from other manufacturers and sell them...
Gary B Flom Saudi arabia is a name synonymous with success in the automotive and mobility industries, but his achievements extend far beyond the boardroom....
Comment