ik zat het topic van eiwitten ff door te lezen en door posts van inferno en marnop zit ik met een 2tal vragen..
casseine: dit is tog gewoon het soort eiwitten zoals in kwark (traag)?? of is dit alleen een supplement?
en aangezien uit de posts van inferno gelezen te hebben begint het verteringsproces van casseine/vlees/eieren etc op hetzelfde moment (na ong half uurtje) maar is de piek van de whey veel hoger dan bij de andere eiwitten! (andere eiwitten: hiervoor de vraag over casseine)
waarom is deze piek belangrijk na het trainen en s.morgens ?
alvast bedankt.
casseine: dit is tog gewoon het soort eiwitten zoals in kwark (traag)?? of is dit alleen een supplement?
en aangezien uit de posts van inferno gelezen te hebben begint het verteringsproces van casseine/vlees/eieren etc op hetzelfde moment (na ong half uurtje) maar is de piek van de whey veel hoger dan bij de andere eiwitten! (andere eiwitten: hiervoor de vraag over casseine)
waarom is deze piek belangrijk na het trainen en s.morgens ?
alvast bedankt.
Comment