vies?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • vies?

    Ik heb vandaag bruine rijst gekookt en daar vervolgens ketjap over gedaan.. Maar ik vond het niet te vreten.. kun je ook iets aan de rijst toevoegen om het lekker te maken? (graag heel eenvoudig want kan niet koken):P

    Rijst is toch goed voor de carbs?

  • #2
    Gewoon droge rijst met ketjap? Waarom?
    Doe er wat gewokte groente door, een stukje kip en/of een paar gekookte eieren........
    "Bodybuilding is a long term commitment and you won’t get the results you want over night. "

    Comment


    • #3
      Dit doe ik af en toe om de rijst lekkerder te maken

      *Bak het in tomatenpuree = tomatenrijst
      *Bak het in citroenschillen/sap=citroenrijst

      *Gember/sambal erbij = pittig extratje
      *Ketjap is wat zoeter, helaas met hoger suiker gehalte maargoed vrij sterk dus kan met maten.
      *Kip boullion in het water doen
      *Kerrie rijst maken (bakken in kerriepoeder met een flinke scheut kokos melk) <---aanrader!
      *In de wok met 2 eitjes en wat kipkruiden, soort nasi goreng
      *bakken in een zwarte bonensaus (wat minder zoet, wel wat hoger zoutgehalte)
      sq 130 / dl 175 / bp 100 / mp 70

      you know they can't handle us like debbies does dallas

      Comment


      • #4
        Hoe bedoel je in de wok? rijst er in doen met boter en 2 kapotte eieren erdoor?

        Originally posted by kojak View Post
        Dit doe ik af en toe om de rijst lekkerder te maken

        *Bak het in tomatenpuree = tomatenrijst
        *Bak het in citroenschillen/sap=citroenrijst

        *Gember/sambal erbij = pittig extratje
        *Ketjap is wat zoeter, helaas met hoger suiker gehalte maargoed vrij sterk dus kan met maten.
        *Kip boullion in het water doen
        *Kerrie rijst maken (bakken in kerriepoeder met een flinke scheut kokos melk) <---aanrader!
        *In de wok met 2 eitjes en wat kipkruiden, soort nasi goreng
        *bakken in een zwarte bonensaus (wat minder zoet, wel wat hoger zoutgehalte)

        Comment


        • #5
          zit er veel koolydraten in? kun je dat vergelijken met een bak brinta/

          Originally posted by Beaudien View Post
          Gewoon droge rijst met ketjap? Waarom?
          Doe er wat gewokte groente door, een stukje kip en/of een paar gekookte eieren........

          Comment


          • #6
            Originally posted by Jarno08 View Post
            zit er veel koolydraten in? kun je dat vergelijken met een bak brinta/
            dit meen je toch niet hoop ik!!??
            gooi er wat groente en kip bij en wat noten of olijfolie.
            alleen rijst met ketjap slaat nergens op
            daar wordt je ook niet groot van.
            “If you really want to do something, you will find a way; if you don't, you will find a excuse.”

            Comment


            • #7
              Zilvervlies is van zichzelf te eten, wat ik erbij doe is alleen wat sambal...
              Make it happen, shock everyone!

              Comment


              • #8
                Kip/Vlees/Ei/Groeten
                maak je eige sausje(dressing)met wat groenten en wat olie als t te droog is
                :: 1.82M :: 84 KG ::
                BP 1x140 :: Squat 5x160 :: Deadlift 3x180

                Comment


                • #9
                  Gebruik eens wat sesamolie om de rijst op smaak te brengen. Heerlijk.
                  Maar je moet er natuurlijk ook groenten en vlees/kip/vis bij eten. Een bord droge rijst eten is onzin. We leven niet in Afrika.
                  Geniet, en drink met maten!

                  Comment


                  • #10
                    wokpan op het vuur gooien, flinke scheut olie er in en vuur aansteken, dan een flinke theelepel knoflook(verse knoflook bijvoorbeeld uit potje) en een flinke theelepel sambal(of een peper in stukjes gesneden). Je gesneden kip of vis in de pan gooien en even goed aanbraden. Als je vis of vlees al aardig gaar aan het worden is dan gooi je een flinke hand wokgroente of roerbakgroentemix oid er bij en een paar keer flink omscheppen, eventueel nog wat zout toevoegen. Na een paar minuutjes je al gekookte rijst er in mee roeren/omscheppen. en klaar.

                    Als je er te weinig smaak aan vind dan gooi je er een beetje nassi kruiden, of 5 spice of wat anders doorheen de volgende keer als je de groente er bij hebt gedaan.

                    Op diezelfde manier kan je ook je pasta klaarmaken, spaghetti bijvoorbeeld....eindproduct is dan bami.....

                    simple en goed eetbaar.
                    1e Masters Superbody YBF 2011!
                    Go M.U.D. Mart's Ultimate Diet ©

                    Comment

                    Sidebar top desktop

                    Collapse

                    Actieve discussies

                    Collapse

                    Working...
                    X