Voedingsschema

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Voedingsschema

    Hoi,

    Ten eerste: ik wil over ongeveer 20 weken weer helemaal in vorm zijn, voor de zomer enz. natuurlijk. Ik zit nu op zo'n 15% bodyfat of misschien iets meer. Vorige zomer vond ik mijn lichaam goed 'afgetraind' bij 8 tot 10%. Moet ik nu al gaan cutten of zou ik eerst nog wat spieren kunnen aanzetten, bulken dus?
    Wat zou een goeie indeling van deze 20 weken zijn?

    De basis van mijn voedingsschema:

    8:00
    Brinta met 250/300 ml halfvolle melk

    12:30
    4 bruine boterhammen met kipfilet/ham/pindakaas

    18:00
    Avondeten meestal rijst of pasta's

    21:00
    300 ml magere kwark.

    Ik zoek nog wat goeie tussendoortjes. Omdat ik eigenlijk om 10:00 en rond 14:00 nog wat eten.

    Samenvatting van de vragen:

    Indeling van de aankomende 20 weken(cutten/bulken)
    Goeie tussendoortjes
    Aanvulling voor m'n eetschema in het algemeen. Aanvulling voor tijdens de cut en aanvullingen voor mijn eetschema tijdens de bulk(als dit 'nodig' is)

    Alvast bedankt!

  • #2
    Ik hoop dat nu wel iemand de moeite neemt om er naar te kijken. Ik heb alles in een excelbestand gezet met alle k/e/v waarden erbij.

    Het is een algemeen eetschema, dus als iemand tijd heeft zou ik nog steeds graag antwoord willen op mijn bovenstaande vragen. En aanpassingen willen aan mijn eetschema tijdens de cut en tijdens de bulk.

    Alvast bedankt!
    Attached Files

    Comment

    Sidebar top desktop

    Collapse

    Actieve discussies

    Collapse

    Working...
    X