Brinta VS havermout

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    havermout is het beste maar brinta is voor de echte mannen en vrouwen

    havermout is voor de mensen die (subtiel gezegd) de andere kant op 'zwemmen'

    There are no shortcuts to any place worth going.

    Comment


    • #17
      Ik zie iedereen roepen dat havermout beter is...... maar waarom dan?????
      In manibus vestris victoria est.....Homo sapiens non urinat in ventum

      Comment


      • #18
        Originally posted by Haaaaske View Post
        Ik zie iedereen roepen dat havermout beter is...... maar waarom dan?????
        dat lees je hierboven toch?

        Havermout all the way

        Voedingswaarde Brinta, naturel (Brinta) per 100 gram.

        Voedingswaarde Havermout per 100 gram.

        Comment


        • #19
          Originally posted by ijzer View Post
          dat lees je hierboven toch?
          nee hoor

          Comment


          • #20
            Originally posted by Danielle80 View Post
            meer koolhydraten minder eiwit
            VEEEEEL minder eiwit en veeeeeeeeeel meer suiker.

            Neem gewoon hetgeen je het lekkerste vindt.
            Stop sitting back thinking, saying yeah man that 'd be cool, that 'd be cool, I want to be this I want to be that, grab your fucking nuts and be it!!

            Comment


            • #21
              Heeft volgens mij te maken met het feit dat de havermout vlokken langzamer uit elkaar vallen, dus nog tragere Kh afgifte tov brinta. Echter de vraag of het uitmaakt, aangezien de glycogeen synthese in de ochtend hoog is, dus zijn snelle kh minder erg toch?
              Train hard or go hormone

              Comment


              • #22
                Dit soort dingen zijn interessant als je droger wilt worden, dan is de volgorde :

                Havermout
                Brinta
                Brood

                In havermout zit nauwelijks zout, voor de rest kan ik me geen reden bedenken waarom je havermout boven brinta zou verkiezen als je brinta lekkerder vindt.

                Comment


                • #23
                  Ik kan niet zonder brinta
                  keep the focus going!

                  Comment


                  • #24
                    Ik heb ook liever brinta, is heerlijk met (half)volle melk ! Zou mijn brinta + melk en eitjes ontbijt niet snel willen ruilen voor havermout en melk, of havermout en water + whey !

                    Brood is een ander verhaal, zou ik altijd brood met minder zout kopen dan zou ik s'ochtends misschien mijn ontbijt maken met 120 gram volkoren brood + 2/3 gebakken eitjes en 250 ml melk !

                    Comment


                    • #25
                      Originally posted by Swekie View Post
                      Dit soort dingen zijn interessant als je droger wilt worden, dan is de volgorde :

                      Havermout
                      Brinta
                      Brood

                      In havermout zit nauwelijks zout, voor de rest kan ik me geen reden bedenken waarom je havermout boven brinta zou verkiezen als je brinta lekkerder vindt.
                      1. havermout heeft een iets lagere GI.
                      2. brinta = tarwe. dit graan is in de loop der jaren erg vervuild geraakt doordat het steeds verder genetisch gemanipuleerd is voor een zo groot mogelijke opbrengst. het lijkt niet meer op tarwe zoals de natuur dat ooit bedoelt heeft. dit geldt niet, tenminste nog niet voor havermout.
                      “If you really want to do something, you will find a way; if you don't, you will find a excuse.”

                      Comment


                      • #26
                        ze zijn allebei lekker maar is havermout vult meer!

                        Comment


                        • #27
                          Originally posted by maar7en8 View Post
                          2. brinta = tarwe. dit graan is in de loop der jaren erg vervuild geraakt doordat het steeds verder genetisch gemanipuleerd is voor een zo groot mogelijke opbrengst. het lijkt niet meer op tarwe zoals de natuur dat ooit bedoelt heeft. dit geldt niet, tenminste nog niet voor havermout.
                          Waarom is dit schadelijk dan? We zijn toch al duizenden jaren bezig met 'genetische manipulatie' door soorten met sterke eigenschappen met elkaar te kruisen? De banaan van tegenwoordig lijkt ook niet echt op 'wat de natuur bedoeld heeft'. Alsof dat iets uitmaakt.

                          Comment


                          • #28
                            Originally posted by maar7en8 View Post
                            1. havermout heeft een iets lagere GI.
                            2. brinta = tarwe. dit graan is in de loop der jaren erg vervuild geraakt doordat het steeds verder genetisch gemanipuleerd is voor een zo groot mogelijke opbrengst. het lijkt niet meer op tarwe zoals de natuur dat ooit bedoelt heeft. dit geldt niet, tenminste nog niet voor havermout.
                            Oke van punt 2 was ik niet op de hoogte, weer iets geleerd ! Maar punt 1 maakt tijdens je ontbijt (tijdstip waarop de meeste personen havermout/brinta nemen) niet zoveel uit imo.

                            Comment

                            Sidebar top desktop

                            Collapse

                            Actieve discussies

                            Collapse

                            Working...
                            X