BN'ers,
enkele vragen m.b.t. vetten en dan voornamelijk olijfolie.
ik heb een voedingsschema opgesteld met de excel-sheet van het forum en moet zeggen dit gaat erg goed.
zit nu weer 2 maanden in de sportschool en ben al een behoorlijk stuk vooruit gegaan.
nu is mijn vraag, ik word niet echt vetter in het algemeen maar zeg maar bepaalde punten op mijn lichaam, en dan vooral mijn keel en rond mijn kaak, worden wat.. ja.. vettig/voller?
het lijkt gewoon een verdikte huid xd
natuurlijk zal dit wat vet zijn maar nu is de vraag komt dit door de koolhydraten of kan het komen dat ik zonder het door te hebben te veel olijfolie gebruik?
ik las namelijk een artikel dat als je olijfolie gebruikt meerdere malen dat dit vooral rond de half en het gezicht wat op kan slaan.
dit zou geen kwaad kunnen aangezien het een gezonde vet is maar het zou dan wel weer zo zijn dat je oliƫn moet afwisselen?
ik bak erg vaak kip, biefstuk en kalkoen in olijfolie elke dag, gooi dan een scheutje in de pan dat de hele bodem een licht laagje heeft.
maar moet je ook daar zo streng mogelijk mee zijn?
dus dat je bij wijze van ook je vetten moet wegen/afmeten?
gaat het verder echt nodig zijn om bijvoorbeeld van dat cooking spray te nemen?
als laatste vetten in de cut; deze mogen verhoogd worden heb ik begrepen samen met eiwitten en de koolhydraten moeten verlaagd worden toch?
enkele vragen m.b.t. vetten en dan voornamelijk olijfolie.
ik heb een voedingsschema opgesteld met de excel-sheet van het forum en moet zeggen dit gaat erg goed.
zit nu weer 2 maanden in de sportschool en ben al een behoorlijk stuk vooruit gegaan.
nu is mijn vraag, ik word niet echt vetter in het algemeen maar zeg maar bepaalde punten op mijn lichaam, en dan vooral mijn keel en rond mijn kaak, worden wat.. ja.. vettig/voller?
het lijkt gewoon een verdikte huid xd
natuurlijk zal dit wat vet zijn maar nu is de vraag komt dit door de koolhydraten of kan het komen dat ik zonder het door te hebben te veel olijfolie gebruik?
ik las namelijk een artikel dat als je olijfolie gebruikt meerdere malen dat dit vooral rond de half en het gezicht wat op kan slaan.
dit zou geen kwaad kunnen aangezien het een gezonde vet is maar het zou dan wel weer zo zijn dat je oliƫn moet afwisselen?
ik bak erg vaak kip, biefstuk en kalkoen in olijfolie elke dag, gooi dan een scheutje in de pan dat de hele bodem een licht laagje heeft.
maar moet je ook daar zo streng mogelijk mee zijn?
dus dat je bij wijze van ook je vetten moet wegen/afmeten?
gaat het verder echt nodig zijn om bijvoorbeeld van dat cooking spray te nemen?
als laatste vetten in de cut; deze mogen verhoogd worden heb ik begrepen samen met eiwitten en de koolhydraten moeten verlaagd worden toch?
Comment