Dag mensen allemaal
Heb even een vraagje waar ik wat mee zit omtrent vetten, ik eet nu ong 75 gram vetten per dag, maar soms eet ik gemarineerd biefstuk of kipfilet vraag meestal met wat ze gemarineerd zijn aan de beenhouwer en deze zeggen meestal olijfolie of zonnebloem olie, in ieder geval plantaardige vetstoffen.
Moet ik daar rekening mee houden ivm met mijn vetten? Bedoel moet ik dit ook aangeven in mn voedingsschema, ik neem aan van wel maar hoeveel gram moet ik dan nemen? Of koop ik dan beter vlees die niet gemarineerd is?
En als ik nu niet gemarineerd vlees neem, en bak in olijfolie hoe doen jullie dat dan om niet te veel vetten te hebben? Of hoef ik daar niet echt rekening mee te houden om dat het aantal grammen vet te klein is?
Misschien domme vraag voor velen maar zit er toch al even mee...
Thx u guys nd girls mybe
Heb even een vraagje waar ik wat mee zit omtrent vetten, ik eet nu ong 75 gram vetten per dag, maar soms eet ik gemarineerd biefstuk of kipfilet vraag meestal met wat ze gemarineerd zijn aan de beenhouwer en deze zeggen meestal olijfolie of zonnebloem olie, in ieder geval plantaardige vetstoffen.
Moet ik daar rekening mee houden ivm met mijn vetten? Bedoel moet ik dit ook aangeven in mn voedingsschema, ik neem aan van wel maar hoeveel gram moet ik dan nemen? Of koop ik dan beter vlees die niet gemarineerd is?
En als ik nu niet gemarineerd vlees neem, en bak in olijfolie hoe doen jullie dat dan om niet te veel vetten te hebben? Of hoef ik daar niet echt rekening mee te houden om dat het aantal grammen vet te klein is?
Misschien domme vraag voor velen maar zit er toch al even mee...
Thx u guys nd girls mybe
Comment