Omdat in het excellsheet op de site geen sojamelk stond en ik ook niet wist hoe ik dingen toe kon voegen, heb ik zelf maar wat op schrift gezet.
Volgens de sheet is mijn behoefte 2700 voor het cutten.
Ik weeg 92,8kg en mijn VP is 22,7%
Lijkt dit schema ergens op zo ?
Ontbijt 07.30-08.00:
300ml sojamelk k1,2 e11,2 v6,4
100gr. Havermout k60 e11 v8
Lunch 12.00:
3 volkoren boterhammen k45,8 e8,7 v2,7 (op trainingsdagen neem ik 4 boterhammen)
2 eieren k1 e13,5 v20
Tussendoor 14.30:
2 boterhammen (alleen op trainingsdagen) k30,4 e5,8 v1,8
Blik tonijn in olie (alle dagen) k0,0 e31,9 v13,4
Avondeten (17.30-18.00 uur):
200gr. Pangafilet k0,0 e31,4 v1,4
250gr. Broccoli k5 e8,3 v0,5
100gr. Gekookte aardappel k17,1 e2 v0,1
+jus of kaassaus
Tussendoor (21.00-21.30uur):
250gr. Magere kwark k8,8 e18,8 v2,5
60gr. Walnoten k7,2 e8,6 v37,6
Op trainingsdagen eet ik vaak nog extra:
2 boterhammen k30,4 e5,8 v1,8
20gr. (?) Pindakaas k1,9 e4 v11,6
Volgens de sheet is mijn behoefte 2700 voor het cutten.
Ik weeg 92,8kg en mijn VP is 22,7%
Lijkt dit schema ergens op zo ?
Ontbijt 07.30-08.00:
300ml sojamelk k1,2 e11,2 v6,4
100gr. Havermout k60 e11 v8
Lunch 12.00:
3 volkoren boterhammen k45,8 e8,7 v2,7 (op trainingsdagen neem ik 4 boterhammen)
2 eieren k1 e13,5 v20
Tussendoor 14.30:
2 boterhammen (alleen op trainingsdagen) k30,4 e5,8 v1,8
Blik tonijn in olie (alle dagen) k0,0 e31,9 v13,4
Avondeten (17.30-18.00 uur):
200gr. Pangafilet k0,0 e31,4 v1,4
250gr. Broccoli k5 e8,3 v0,5
100gr. Gekookte aardappel k17,1 e2 v0,1
+jus of kaassaus
Tussendoor (21.00-21.30uur):
250gr. Magere kwark k8,8 e18,8 v2,5
60gr. Walnoten k7,2 e8,6 v37,6
Op trainingsdagen eet ik vaak nog extra:
2 boterhammen k30,4 e5,8 v1,8
20gr. (?) Pindakaas k1,9 e4 v11,6
Comment