stoppen met brood eten ?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    tja het kan, het is niet nodig maar een optie. Ikzelf eet ook sinds een week of 2-3 geen brood meer maar heb het vervangen door pasta's en rijst omdat ik het gewoon véél lekkerder vind en het makkelijk in mijn macro's past. + ik ga beter op pasta's of rijst tijdens mijn trianing dan op brood, met brood krijg ik soms tijdens de training wel meer honger.

    Ow en op de boterham met pindakaas, ik eet dan geen brood meer maar ben nog steeds grootgebruiker pindakaas!
    maak er een sausje van met sambal en water voor over de pasta/rijst, soort pindakaas, goddelijk!

    Comment


    • #32
      bedankt voor de tips ik ga er mee aan de slag
      i'll be never strong enough

      Comment


      • #33
        Originally posted by Jurvg View Post
        Je bent niet alleen . Laatst nog een mooie portie zwart gebakken pasta weten te fabriceren.
        Eindelijk iemand die daarmee net zo rampzalig is als dat ik ben

        De pan laten weken in waspoeder doet wonderen als je het er niet meer af krijgt
        Passion is: pushing yourself when no one else is around

        Comment


        • #34
          Originally posted by Patriciaaa View Post
          Eindelijk iemand die daarmee net zo rampzalig is als dat ik ben

          De pan laten weken in waspoeder doet wonderen als je het er niet meer af krijgt
          You're not alone, uitkoken met een vaatwastablet doet wonderen. Gllimtie weer als nieuw....

          Comment


          • #35
            Originally posted by emilio75 View Post
            You're not alone, uitkoken met een vaatwastablet doet wonderen. Gllimtie weer als nieuw....
            Als ik geen rijstkoker had, zou ik t uitprinten en uit voorzorg vast op de keukenkastjes plakken
            Passion is: pushing yourself when no one else is around

            Comment


            • #36
              Gebruik al sinds jaar en dag de rijstkoker, weet eigenlijk niet beter haha.

              Originally posted by Patriciaaa View Post
              Dat is nieuw voor me
              Spoel de rijst is ff paar keer in heet water voordat je hem kookt, moet je zien hoeveel vuil ervan af komt. Is daadwerkelijk zoveel vuil dat je water er troebel van wordt haha
              Building to a better me

              Comment


              • #37
                Originally posted by ravenboy9 View Post
                Spoel de rijst is ff paar keer in heet water voordat je hem kookt, moet je zien hoeveel vuil ervan af komt. Is daadwerkelijk zoveel vuil dat je water er troebel van wordt haha
                t zal wel niet in mn kont blijven hangen.....
                Passion is: pushing yourself when no one else is around

                Comment


                • #38
                  Wat zijn jullie voor smerige mensen srs..

                  Comment


                  • #39
                    Originally posted by PokerTard View Post
                    Wat zijn jullie voor smerige mensen srs..
                    Passion is: pushing yourself when no one else is around

                    Comment


                    • #40
                      Originally posted by PokerTard View Post
                      Wat zijn jullie voor smerige mensen srs..
                      Das nou een vrouw.......

                      Comment


                      • #41
                        Rijstkorrels in je kont hangen.....rijsttarrels??��
                        "You are what you eat..."
                        That's strange I don't think I've eaten any sexy beasts today...

                        Comment


                        • #42
                          Rijst koken in stroop met rozijnen en banaan

                          Comment


                          • #43
                            Zonde van de moeite, koop dan gewoon een milkshake banaan, veel minder gedoe....

                            Comment


                            • #44
                              Naast dat een rijstkoker gewoon erg handig is, is een bijkomend voordeel dat je het water nooit hoeft af te gieten. Als je eenmaal de juiste verhouding weet kan je het elke keer perfect laten droogkoken. Als je het water wel afgiet verlies je een substantieel deel aan mineralen en vitamines.

                              Bij het koken van groenten verlies je ook tussen de 40-60% van de wateroplosbare vitamines en mineralen. Daarom stoom ik mn groente en bewaar het kookvocht in een fles. Aan het eind van de week kook ik van deze "bouillon" een soepje. Zo krijg je toch alles binnen.

                              Een groot nadeel van gistbrood uit de supermarkt is dat het te kort heeft gerezen. In volkorenmeel zit fytinezuur, dit wordt wel beschouwd als antinutrient, het bind zich aan mineralen en spoorelementen. In een normaal rijzingsproces zoals de bakker en de biowinkel dat doen, is er aan het eind amper nog fytinezuur over. Bij supermarkt brood is dit vaak wel het geval. Lege calorien is daarom misschien wel een understatement. Daarnaast zoals Rob al zij, de gluten...... maar dat is een persoonlijke voorkeur

                              Comment


                              • #45
                                Sambal, roerbakgroentes en de rijst kook ik in kippenbouillon
                                Kan niet = wil niet

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                Working...
                                X