Hallo,
Ben sinds een tijd weer met een cut schema bezig.
Misschien dat jullie adviezen kunnen geven over het schema en wat ik moet veranderen.
Bedankt alvast
10:00
Brinta 60gr
Whey 40gr
1 heel ei
Omega 3 capsule
E: 46.7 K: 41.4 V: 11.5 C: 473.2
Trainen
13:00
Volkoren brood 2 sneeen
Pindakaas 30gr
Whey 40gr
1 ei alleen eiwit
E: 46.7 K: 35 V: 21.6 C: 537.2
15:00
Blik tonijn in water
Soms een kiwi
2x ei alleen eiwit
E: 47.5 K: 5.4 V: 1.1 C: 220
17:00
Basmati rijst 100gr ongekookt
Kipfilet in olijfolie 150 gram
Olijfolie incl waar de kip in word gebakken is 14ml
Bonen 150gr
Sambal een lepel maar dat is iets van 10kcal
E: 36.2 K: 85.1 V: 16.4 C: 658.3
19:30
1x volkeren kracker
100gr kipfilet of kipfilet beleg
1 heel ei
E: 25.7 K: 11.4 V: 12.4 C: 262
22:30
30gr casseine shake( of 40gr )
E: 20.5 K: 0.8 V: 0.8 C: 96.5
Totaal: E: 234 K: 176 V: 63.8
Gr no_limit
Ben sinds een tijd weer met een cut schema bezig.
Misschien dat jullie adviezen kunnen geven over het schema en wat ik moet veranderen.
Bedankt alvast
10:00
Brinta 60gr
Whey 40gr
1 heel ei
Omega 3 capsule
E: 46.7 K: 41.4 V: 11.5 C: 473.2
Trainen
13:00
Volkoren brood 2 sneeen
Pindakaas 30gr
Whey 40gr
1 ei alleen eiwit
E: 46.7 K: 35 V: 21.6 C: 537.2
15:00
Blik tonijn in water
Soms een kiwi
2x ei alleen eiwit
E: 47.5 K: 5.4 V: 1.1 C: 220
17:00
Basmati rijst 100gr ongekookt
Kipfilet in olijfolie 150 gram
Olijfolie incl waar de kip in word gebakken is 14ml
Bonen 150gr
Sambal een lepel maar dat is iets van 10kcal
E: 36.2 K: 85.1 V: 16.4 C: 658.3
19:30
1x volkeren kracker
100gr kipfilet of kipfilet beleg
1 heel ei
E: 25.7 K: 11.4 V: 12.4 C: 262
22:30
30gr casseine shake( of 40gr )
E: 20.5 K: 0.8 V: 0.8 C: 96.5
Totaal: E: 234 K: 176 V: 63.8
Gr no_limit
Comment