Beste BNers,
Ik heb inmiddels redelijk wat gelezen over koolydrathen en eiwitten. Zo begrijp ik waarom je bijvoorbeeld een X aantal gram neemt om een Y resultaat te krijgen.
Maar waar ik eigenlijk vrij weinig over weet en lees hier zijn vetten. Ik lees vaak dat men de vetten zoveel mogelijk wil beperken tot 1g per lichaamsgewicht. Waarom zo weinig? Ook lees ik verschillende dingen over de momenten waar je vet het best kan eten. En wat gebeurd er bijvoorbeeld bij een tekort aan vet?
Staat veel over op het internet en hier op BN, maar er wordt eerst het een beweerd en vervolgens het ander.
Ik heb inmiddels redelijk wat gelezen over koolydrathen en eiwitten. Zo begrijp ik waarom je bijvoorbeeld een X aantal gram neemt om een Y resultaat te krijgen.
Maar waar ik eigenlijk vrij weinig over weet en lees hier zijn vetten. Ik lees vaak dat men de vetten zoveel mogelijk wil beperken tot 1g per lichaamsgewicht. Waarom zo weinig? Ook lees ik verschillende dingen over de momenten waar je vet het best kan eten. En wat gebeurd er bijvoorbeeld bij een tekort aan vet?
Staat veel over op het internet en hier op BN, maar er wordt eerst het een beweerd en vervolgens het ander.
Comment