Goede vetten: Allergisch voor noten en pinda's

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Goede vetten: Allergisch voor noten en pinda's

    Hallo mannen en dames,

    Nu ik bijna mijn eetschema op orde hebt, loop ik tegen het volgende aan.
    Volgens mijn schema moet ik op 30% gezonde vetten zit en dit is nu 20%.

    Nou weet ik dat je goede vetten uit vis, olijfolie en noten enz kan halen maar nu vroeg ik mij af hoe kan ik mijn 30% alsnog halen als ik allergisch ben voor noten en pinda's.

    In mijn schema heb ik halfvolle melk vermeld en staat er zalmfilet bijvoorbeeld.

    Om een beetje variatie te houden zoek ik dus nog meer producten waar goede vetten inzitten die bijvoorbeeld als beleg gebruikt kunnen worden op brood.

  • #2
    kokosolie, eieren, avocado, lijnzaad, zonnebloemolie, walnootolie, rundergehakt etc.

    De keuze is reuze
    "Straight outta gym"

    Comment


    • #3
      rundergehakt is echt goeie shit, samen met olijfolie en andere soorten olie zoals IM al aangeeft. Ook bevat een avocado veel gezonde vetten maar die vind ik persoonlijk niet te vreten
      Don't ever let somebody tell you, you can't do something.
      People can't do something themselves, they wanna tell you, you can't do it.
      BP: 1x120 kg SQ:1x190 kg DL: 1x200 kg

      Comment


      • #4
        Top thnx voor de tip mannen!

        Olijf olie gebruik ik al om mijn kippetjes in te bakken dus dat moet goed komen!

        Wat betreft overige olies, kokosolie en walnootolie enz, wordt dit ook gebruikt tijdens het koken of gewoon 'handmatig' naar binnen slurpen?

        Comment


        • #5
          Originally posted by SuperWish View Post
          Top thnx voor de tip mannen!

          Olijf olie gebruik ik al om mijn kippetjes in te bakken dus dat moet goed komen!

          Wat betreft overige olies, kokosolie en walnootolie enz, wordt dit ook gebruikt tijdens het koken of gewoon 'handmatig' naar binnen slurpen?
          Kokosolie is ideaal om in te bakken.

          Olijfolie, walnoot olie is daar minder voor geschikt volgens mij. Je kunt dan beter die door je salades heengooien. Ikzelf slurp of lepel de olie vaak gewoon weg. Gaan er geen kcal verloren..
          "Straight outta gym"

          Comment


          • #6
            Omega pillen of vloeibaar heb je ook.
            Voor de rest zijn er veel meer soorten vis die gezond voor je zijn.
            Calisthenics / Street workout

            Comment


            • #7
              Lijkt me trouwens niet heel verstandig om walnootolie te gebruiken als je een notenallergie hebt, maar dat weet je zelf vast ook wel.

              Comment


              • #8
                Ik hou er van om olijven te eten. Zitten volgens mij ook wel goede vetten in. Alleen uitkijken met het zoutgehalte van verschillende verpakkingen

                Comment


                • #9
                  Nogmaals bedankt voor de tips.
                  Ik denk dat ik mijn schema ga aanvullen met omega pillen

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Rickbeen View Post
                    rundergehakt is echt goeie shit, samen met olijfolie en andere soorten olie zoals IM al aangeeft. Ook bevat een avocado veel gezonde vetten maar die vind ik persoonlijk niet te vreten
                    Moet je ook ergens doorheen doen, dan is het veel lekkerder. Als je het los eet dan is het net alsof je in boter hapt.

                    Door je rijst zorgt ervoor dat t wat romiger wordt, helemaal lekker als je het wat gekruid hebt. Of een guacamole saus voor je vlees, er is best wel veel te vinden waarin het echt een lekkere toevoeging is. En vetten daarvan wegen niet op tegen rundergehakt he
                    Passion is: pushing yourself when no one else is around

                    Comment


                    • #11
                      Rijst met avocado is bijv. episch.

                      Ik eet ze ook wel gewoon los, maar ergens doorheen smaakt het inderdaad vele malen beter.

                      Dat geldt overigens ook voor kokosolie. Ik eet het vaak genoeg gewoon vanaf de lepel, maar ergens doorheen smaakt alles veel lekkerder. Vet smaakt nou eenmaal lekker eh..


                      Vette vis; zalm, sardientjes, makreel, paling etc. Allemaal goede toevoegingen overigens qua bronnen van eiwit en vet.
                      "Straight outta gym"

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by Patriciaaa View Post
                        Moet je ook ergens doorheen doen, dan is het veel lekkerder. Als je het los eet dan is het net alsof je in boter hapt.

                        Door je rijst zorgt ervoor dat t wat romiger wordt, helemaal lekker als je het wat gekruid hebt. Of een guacamole saus voor je vlees, er is best wel veel te vinden waarin het echt een lekkere toevoeging is. En vetten daarvan wegen niet op tegen rundergehakt he
                        Thanks for the tip.. Zal eens kijken of ik er wat lekkers mee kan maken :-)
                        Don't ever let somebody tell you, you can't do something.
                        People can't do something themselves, they wanna tell you, you can't do it.
                        BP: 1x120 kg SQ:1x190 kg DL: 1x200 kg

                        Comment


                        • #13
                          Ik zweer bij advocado's gevuld met gerookte zalm, gebakken pijnboompitten en een beetje olijfolie..
                          Zeker een aanrader, zowel qua voedingswaarden als smaak!

                          (zijn 4 goede bronnen voor vetten. Zalm en pijnboompitten zijn tevens ook eiwitrijk!)

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by sogeo View Post
                            Ik zweer bij advocado's gevuld met gerookte zalm, gebakken pijnboompitten en een beetje olijfolie..
                            Zeker een aanrader, zowel qua voedingswaarden als smaak!

                            (zijn 4 goede bronnen voor vetten. Zalm en pijnboompitten zijn tevens ook eiwitrijk!)
                            een hele goede! helaas wel wat prijzig die gerookte zalm.. maar wel heeeel lekker

                            Comment


                            • #15
                              gewoon wat volle zuivel toevoegen doet ook wonderen voor je vetintake:
                              Roomboter, Volle melk, volle kwark.

                              Ik vind persoonlijk olijfolie gewoon niet in de koekenpan thuishoren en zeker fatsoenlijk rood vlees in olie bakken praktisch een doodzonde.
                              Als je vetten te kort komt kun je inderdaad altijd gewoon eind van de dag een flinke eetlepel olijfolie ergens doorheen knikkeren of gewoon potje olijven wegeten.
                              Fear is the mind killer

                              Comment

                              Sidebar top desktop

                              Collapse

                              Actieve discussies

                              Collapse

                              porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                              erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                              Antalya Escort
                              sikis
                              gaziantep escort
                              gaziantep escort
                              İstanbul Escort
                              istanbul escort bayan
                              sisli escort beylikduzu escort bayan
                              antalya escort atakoy escort
                              umraniye escort bayan
                              Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                              Working...
                              X