Hallo mannen en dames,
Nu ik bijna mijn eetschema op orde hebt, loop ik tegen het volgende aan.
Volgens mijn schema moet ik op 30% gezonde vetten zit en dit is nu 20%.
Nou weet ik dat je goede vetten uit vis, olijfolie en noten enz kan halen maar nu vroeg ik mij af hoe kan ik mijn 30% alsnog halen als ik allergisch ben voor noten en pinda's.
In mijn schema heb ik halfvolle melk vermeld en staat er zalmfilet bijvoorbeeld.
Om een beetje variatie te houden zoek ik dus nog meer producten waar goede vetten inzitten die bijvoorbeeld als beleg gebruikt kunnen worden op brood.
Nu ik bijna mijn eetschema op orde hebt, loop ik tegen het volgende aan.
Volgens mijn schema moet ik op 30% gezonde vetten zit en dit is nu 20%.
Nou weet ik dat je goede vetten uit vis, olijfolie en noten enz kan halen maar nu vroeg ik mij af hoe kan ik mijn 30% alsnog halen als ik allergisch ben voor noten en pinda's.
In mijn schema heb ik halfvolle melk vermeld en staat er zalmfilet bijvoorbeeld.
Om een beetje variatie te houden zoek ik dus nog meer producten waar goede vetten inzitten die bijvoorbeeld als beleg gebruikt kunnen worden op brood.
Comment