mogelijk?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    leuk stukje tekst, maar niets om rekening mee te houden in je schema: je zult er namelijk geen klote van merken

    Comment


    • #32
      De eiwitten in gesteriliseerde, houdbare melk zijn net zo goed als die in gepasteuriseerde, verse melk. Ze zijn wat sneller, waardoor het lichaam ze sneller omzet in lichaamseiwit. Daar staat tegenover dat het lichaam ze sneller afbreekt tot ureum. Dat ontdekten onderzoekers van het Franse instituut INRA.
      Wat is nou gezonder? Houdbare of verse melk? Verse melk, zeggen Nederlanders. De hittebehandeling waarmee de fabriek melksteriliseert maakt de eiwitten kapot, waardoor het lichaam er minder aan heeft. In Frankrijk denken ze daar anders over, en drinken de meeste consumenten houdbare melk. Omdat ze wilden zien of er toch iets waars schuilt in het Nederlandse standpunt, deden de onderzoekers een proef met dertig vrijwilligers. Die moesten een halve liter melk drinken. De ene groep dronk gepasteuriseerde melk, de tweede groep gemicrofilterde melk en de derde groep dronk gesteriliseerde melk.
      Gemicrofilterde melk [MF] is schoongemaakt door micro-organismen met een nanozeef uit de melk te scheppen. In de komende tien jaar hoopt de industrie dat micromelk de gepasteuriseerde melk [PAST] gaat vervangen. [Het productieproces is goedkoper.] Gepasteuriseerde melk ontstaat als je melk net genoeg verhit om de belangrijkste micro-organismen af te doden, zonder dat je de smaak aantast. Als je melk steriliseert [UHT] doodt je alle micro-organismen, maar omdat je daarbij een hogere temperatuur nodig hebt verander je de smaak.
      De stikstofatomen in de eiwitten van de melk waren gelabeld, zodat de onderzoekers ze konden volgen. Toen de onderzoekers in het bloed van de proefpersonen keken naar de concentratie aminozuren zagen ze geen verschil. Maar toen ze keken wat het lichaam deed met de melkeiwitten, was dat verschil er ineens wel.

      De figuur vertelt je hoeveel eiwitten uit de melk na de maaltijd worden opgenomen door eiwitten van het lichaam. Dat gebeurt bij de eiwitten uit de houdbare melk sneller en meer. De hittebehandeling heeft de verbindingen tussen de eiwitfragementen kennelijk losser gemaakt, waardoor de spijsvertering ze makkelijker in stukjes kan knippen, en de aminozuren en eiwtfragmenten dus sneller in het systeem komen.
      Daar staat dan weer tegenover dat het lichaam de eiwitten uit de gesteriliseerde melk sneller afbreekt. Hieronder zie je hoeveel van de gelabelde stikstofatomen de onderzoekers terugvonden in de urine van de proefpersonen.

      Melkeiwitten in gesteriliseerde melk zijn dus iets sneller dan de eiwitten in verse melk. Ze gedragen zich minder zoals de langzame eiwitten als in de meeste vaste eiwitrijke voedingsmiddelen, maar meer zoals de snelle eiwitten in wei of soja. Snelle eiwitten zorgen voor hogere pieken in het eiwitmetabolisme dan langzame eiwitten. Die pieken zetten de anabole machinerie een tandje hoger, maar dat gaat****ten koste****van de****efficiencywaarmee het lichaam zichzelf opbouwt met eiwitten. Dat vertelt de tabel hieronder.

      PPUN = de mate waarin het lichaam na een maaltijd eiwitten vasthoudt.
      De verschillen zijn klein, en alleen relevant voor sporters die werkelijk alles uit hun voeding willen halen.
      Ben je zo'n sporter, en haal je je energie voor 35 procent of meer uit eiwitten, dan ben je waarschijnlijk vooralgebaat****bij langzame eiwitten, die het lichaam dwingen zuinig met eiwitten om te gaan.
      Sporters met een minder hoge eiwitconsumptie, die bovendien geloven in****timing****van de eiwitinname, kunnen gebruik maken van snelle eiwitten door die een uur voor en waarschijnlijk ook na de training in te nemen.

      Dit impliceert zo veel mogelijk verse melk maar na een training beter houdbare melk??????
      Soms moet er iets gebeuren voordat er iets gebeurt.

      Comment


      • #33
        Originally posted by generation_iron View Post
        leuk stukje tekst, maar niets om rekening mee te houden in je schema: je zult er namelijk geen klote van merken
        nogmaals..

        maak je niet druk om dit soort dingetjes, kom gewoon aan je aantallen en train hard!

        Comment


        • #34
          De eiwitten in gesteriliseerde, houdbare melk zijn net zo goed als die in gepasteuriseerde, verse melk. Ze zijn wat sneller, waardoor het lichaam ze sneller omzet in lichaamseiwit. Daar staat tegenover dat het lichaam ze sneller afbreekt tot ureum. Dat ontdekten onderzoekers van het Franse instituut INRA.
          Wat is nou gezonder? Houdbare of verse melk? Verse melk, zeggen Nederlanders. De hittebehandeling waarmee de fabriek melksteriliseert maakt de eiwitten kapot, waardoor het lichaam er minder aan heeft. In Frankrijk denken ze daar anders over, en drinken de meeste consumenten houdbare melk. Omdat ze wilden zien of er toch iets waars schuilt in het Nederlandse standpunt, deden de onderzoekers een proef met dertig vrijwilligers. Die moesten een halve liter melk drinken. De ene groep dronk gepasteuriseerde melk, de tweede groep gemicrofilterde melk en de derde groep dronk gesteriliseerde melk.
          Gemicrofilterde melk [MF] is schoongemaakt door micro-organismen met een nanozeef uit de melk te scheppen. In de komende tien jaar hoopt de industrie dat micromelk de gepasteuriseerde melk [PAST] gaat vervangen. [Het productieproces is goedkoper.] Gepasteuriseerde melk ontstaat als je melk net genoeg verhit om de belangrijkste micro-organismen af te doden, zonder dat je de smaak aantast. Als je melk steriliseert [UHT] doodt je alle micro-organismen, maar omdat je daarbij een hogere temperatuur nodig hebt verander je de smaak.
          De stikstofatomen in de eiwitten van de melk waren gelabeld, zodat de onderzoekers ze konden volgen. Toen de onderzoekers in het bloed van de proefpersonen keken naar de concentratie aminozuren zagen ze geen verschil. Maar toen ze keken wat het lichaam deed met de melkeiwitten, was dat verschil er ineens wel.

          De figuur vertelt je hoeveel eiwitten uit de melk na de maaltijd worden opgenomen door eiwitten van het lichaam. Dat gebeurt bij de eiwitten uit de houdbare melk sneller en meer. De hittebehandeling heeft de verbindingen tussen de eiwitfragementen kennelijk losser gemaakt, waardoor de spijsvertering ze makkelijker in stukjes kan knippen, en de aminozuren en eiwtfragmenten dus sneller in het systeem komen.
          Daar staat dan weer tegenover dat het lichaam de eiwitten uit de gesteriliseerde melk sneller afbreekt. Hieronder zie je hoeveel van de gelabelde stikstofatomen de onderzoekers terugvonden in de urine van de proefpersonen.

          Melkeiwitten in gesteriliseerde melk zijn dus iets sneller dan de eiwitten in verse melk. Ze gedragen zich minder zoals de langzame eiwitten als in de meeste vaste eiwitrijke voedingsmiddelen, maar meer zoals de snelle eiwitten in wei of soja. Snelle eiwitten zorgen voor hogere pieken in het eiwitmetabolisme dan langzame eiwitten. Die pieken zetten de anabole machinerie een tandje hoger, maar dat gaat****ten koste****van de****efficiencywaarmee het lichaam zichzelf opbouwt met eiwitten. Dat vertelt de tabel hieronder.

          PPUN = de mate waarin het lichaam na een maaltijd eiwitten vasthoudt.
          De verschillen zijn klein, en alleen relevant voor sporters die werkelijk alles uit hun voeding willen halen.
          Ben je zo'n sporter, en haal je je energie voor 35 procent of meer uit eiwitten, dan ben je waarschijnlijk vooralgebaat****bij langzame eiwitten, die het lichaam dwingen zuinig met eiwitten om te gaan.
          Sporters met een minder hoge eiwitconsumptie, die bovendien geloven in****timing****van de eiwitinname, kunnen gebruik maken van snelle eiwitten door die een uur voor en waarschijnlijk ook na de training in te nemen.

          Dit impliceert zo veel mogelijk verse melk maar na een training beter houdbare melk??????
          Soms moet er iets gebeuren voordat er iets gebeurt.

          Comment


          • #35
            Sorry mensen mijn telefoon flipte hem
            Beetje kloterige bereik op mijn werk
            Daar zal het Door komen denk ik
            Soms moet er iets gebeuren voordat er iets gebeurt.

            Comment


            • #36
              Originally posted by ectomorph View Post
              Dit impliceert zo veel mogelijk verse melk maar na een training beter houdbare melk??????
              Dat zal voor een topsporter nauwelijks wat uitmaken en voor de gemiddelde persoon voor wie sport gewoon recreatie is al helemaal niet.
              I know from teaching hundreds of seminars that the guys who say they have “awesome technique” are usually the biggest disasters—their ego just doesn’t let them see it.
              - Dave Tate

              Comment


              • #37
                Duidelijk. Ga trouwens ook (doe ik al) aan de vitamine c want dat vind ik een goede aanvulling en is ook niet zo duur.

                Zijn er nog meer goedkope aanvullingen waar ik aan kan denken?
                Soms moet er iets gebeuren voordat er iets gebeurt.

                Comment

                Sidebar top desktop

                Collapse

                Actieve discussies

                Collapse

                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                Antalya Escort
                sikis
                gaziantep escort
                gaziantep escort
                İstanbul Escort
                istanbul escort bayan
                sisli escort beylikduzu escort bayan
                antalya escort atakoy escort
                umraniye escort bayan
                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                Working...
                X