Als dit je eerste bezoek aan Bodynet.nl is, kijk dan even hier. Registreer
je eerst voordat je kunt reageren. Om berichten te lezen klik je op een forum hieronder.
Ultra fine oats = havermout vermalen tot poeder. Je wilt dus weten wat het verschil is tussen havermout en tarwebloem? Dat komt een beetje op hetzelfde neer als het verschil tussen witbrood en volkoren brood.
Havermout bevat meer vezels, vitamines, mineralen en zorgt voor een langdurigere afgifte van glucose in vergelijking met tarwebloem (GI / GL).
Juist dat vroeg ik me af, oats eet ik zelf al een tijdje maar die kan ik dus ook gebruiken voor pannenkoeken, mooi voor de variatie. Voortaan dus de pannenkoeken met oats, bedankt
Ik doe de pannekoeken zelf met normaal havermout geen meel dus. Dit maakt ze nog dikker en lekker imo.
Pan hoog vuur en na het beslag erin te hebben gegoten en middel vuur zodat het warm kan worden. Als de bovenkant dan niet meer vloeibaar is maar iets meer pudding-achtig is. Omdraaien door middel van gooi techniek (met alle gevaren van dien) of met een grote spatel ofzo. Dan nog even op het vuur laten. Ik doe het meestal redelijk kort voor de 2de keer dan is het nog wat vochtiger. Ze zien er dan wel meer uit als american pancakes (dus dikker en minder flexibel)
10a15 gr vanille whey derbij en je hebt een lekker pannekoek, ik steek ze in wafelijzer en deze zijn echt lekker het is als een cheatmeal voor mij smaken bijna naar echte waffels lol
Ultra fine oats = havermout vermalen tot poeder. Je wilt dus weten wat het verschil is tussen havermout en tarwebloem? Dat komt een beetje op hetzelfde neer als het verschil tussen witbrood en volkoren brood.
Havermout bevat meer vezels, vitamines, mineralen en zorgt voor een langdurigere afgifte van glucose in vergelijking met tarwebloem (GI / GL).
Er is ook volkoren tarwemeel en daarmee zou je een andere vergelijking krijgen qua voedingswaarde en je krijgt een ander bakresultaat. Haver is van nature glutenvrij en daardoor vallen baksels eerder uit elkaar. Je kunt wat gemalen vlozaad/fiberhusk toevoegen om dit tegen te gaan.
Als je echt glutenvrij moet eten, is gewone havermout niet geschikt omdat het altijd 'besmet' is met gluten.
Wat bij mij altijd helpt, is het beslag een half uurtje te laten staan. Zo hebben de vezels tijd om vol te trekken en wordt het beslag wat dikker en de pannekoeken een stuk makkelijker te bakken.
Woensdag trainen overgeslagen, hopende dat vrijdag geheel opgeknapt zou zijn. Gedeeltelijk gelukt, alleen merk ik erge krampen rond m'n linker kuit /...
Trenabol Inj 1 Amp is a strong energy booster that is designed to enhance your strength, endurance, and overall workout performance. Engineered for athletes...
Comment