Ik kan het wat betreft lactose-intolerantie en die melk eiwitten ook niet tot in de puntjes uitleggen , omdat ik geen voedseldeskundige ben ofzo.
Wel weet ik dat wei en casseine uit de melk wordt gehaald doormiddel van verhitting ook geloof ik.
De structuur wordt dan kapot gemaakt waardoor de opname voor ons makkelijker is.
Dat de structuur dan alsnog te groot is voor de meesten mensen en in ons bloed terecht kan komen , kan een allergische reactie teweeg brengen.
De stoffen worden dan als lichaamsvreemd gezien , we kunnen er niks mee.
Rauwe melk is eigenlijk ook veel gezonder en beter voor je , ook omdat de opname makkelijker zou zijn.
Maar dat koop je niet even in de supermarkt.
Wel weet ik dat wei en casseine uit de melk wordt gehaald doormiddel van verhitting ook geloof ik.
De structuur wordt dan kapot gemaakt waardoor de opname voor ons makkelijker is.
Dat de structuur dan alsnog te groot is voor de meesten mensen en in ons bloed terecht kan komen , kan een allergische reactie teweeg brengen.
De stoffen worden dan als lichaamsvreemd gezien , we kunnen er niks mee.
Rauwe melk is eigenlijk ook veel gezonder en beter voor je , ook omdat de opname makkelijker zou zijn.
Maar dat koop je niet even in de supermarkt.
Comment