Als dit je eerste bezoek aan Bodynet.nl is, kijk dan even hier. Registreer
je eerst voordat je kunt reageren. Om berichten te lezen klik je op een forum hieronder.
Kokos bevat veel MCT-vetten. Kokosolie wordt wel gebruikt om in te bakken. Het bevat veel verzadigde vetten, die goed tegen verhitting kunnen.
Als je onverzadigde vetten gebruikt om te bakken kunnen deze oxideren en vormen zich transvetten. Deze zijn zeer schadelijk. Hoe hoger de temperatuur hoe meer transvetten er gevormd worden. Daarom bakken sommige mensen in roomboter/kokosolie. Al zijn verzadigde vetten ook niet gezond.
Academic research work requires critical thinking, systematic analysis and well-structured writing as is the case with a PhD program. Public and PhD thesis...
A Reiki Healing Course gives you a great chance to learn how to use energy healing for your well-being. This course will show you how to tap into universal...
White labeling has become a popular trend in the fleet management industry, allowing companies to rebrand products from other manufacturers and sell them...
Gary B Flom Saudi arabia is a name synonymous with success in the automotive and mobility industries, but his achievements extend far beyond the boardroom....
Comment