Weer even een recepje.
Wat je nodig hebt is:
4 eetlepels kwark
4 eetlepels mayo
1 eetlepel kappertjes, uitknijpen.
1/2 rode ui fijn gesnippert
Wat stukjes ananas
200 gram zalm [je kan er ook nog 100 gram tonijn bij doen!!]
200 gram penne rigate [pasta]
Vers citroen sap
1/2 tot 1 eetlepel honing
mespuntje mosterd
zout, peper, dille en verse peterselie
Wat je moet doen:
Je gooit de kwark en mayo bij elkaar [je kan ook creme fraiche gebruiken maar vanwege de voedingswaarde kies ik voor deze comby] Je doet er ook de kappertjes, ui, honing, citroensap erbij en brengt alles op smaak met de kruiden. de verse peterselie bewaren voor het garneren en dan heb je de meeste smaak ervan.
Onderhand kook je de pasta en snij je de zalm en laat je de tonijn uitlekken.
Spoel de pasta even af met koud water en gooi de gemaakte dressing over de pasta, doe er de zalm en tonijn bij en meng alles goed.
Doe het op een bord, verse peterselie erover [evt nog wat citroensap]. Je kan dit direct eten maar ook nog even laten afkoelen. Als er wat overblijft gewoon afgedekt in de koelkast zetten en dan heb je s'morgens een heerlijk ontbijtje
Eet smakelijk!!!!
Wat je nodig hebt is:
4 eetlepels kwark
4 eetlepels mayo
1 eetlepel kappertjes, uitknijpen.
1/2 rode ui fijn gesnippert
Wat stukjes ananas
200 gram zalm [je kan er ook nog 100 gram tonijn bij doen!!]
200 gram penne rigate [pasta]
Vers citroen sap
1/2 tot 1 eetlepel honing
mespuntje mosterd
zout, peper, dille en verse peterselie
Wat je moet doen:
Je gooit de kwark en mayo bij elkaar [je kan ook creme fraiche gebruiken maar vanwege de voedingswaarde kies ik voor deze comby] Je doet er ook de kappertjes, ui, honing, citroensap erbij en brengt alles op smaak met de kruiden. de verse peterselie bewaren voor het garneren en dan heb je de meeste smaak ervan.
Onderhand kook je de pasta en snij je de zalm en laat je de tonijn uitlekken.
Spoel de pasta even af met koud water en gooi de gemaakte dressing over de pasta, doe er de zalm en tonijn bij en meng alles goed.
Doe het op een bord, verse peterselie erover [evt nog wat citroensap]. Je kan dit direct eten maar ook nog even laten afkoelen. Als er wat overblijft gewoon afgedekt in de koelkast zetten en dan heb je s'morgens een heerlijk ontbijtje
Eet smakelijk!!!!
Comment