Hey allemaal,
Wat dachten jullie van hangop als eiwitbron. Ik ben het aan het maken. Vrij simpel gaat het. Yoghurt(mager of volle) in een theedoek of passeerdoek laten uitlekken in een vergiet. Je krijgt dan yoghurt minus het vocht. Geeft dus meer eiwitten dan gewone yoghurt.
Iemand wel eens geprobeert? Als er interesse is kan ik bijhouden hoeveel vocht er uit gaat. Zo kan ik (bij benadering) vertellen hoe geconcentreerd het goedje wordt en dus hoeveel eiwitten er overblijven...
Ik vond het wel een aardig idee al zeg ik het zelf. Ben wel bang dat het tegen gaat vallen wat eiwit gehalte betreft. We zullen zien.
Wat dachten jullie van hangop als eiwitbron. Ik ben het aan het maken. Vrij simpel gaat het. Yoghurt(mager of volle) in een theedoek of passeerdoek laten uitlekken in een vergiet. Je krijgt dan yoghurt minus het vocht. Geeft dus meer eiwitten dan gewone yoghurt.
Iemand wel eens geprobeert? Als er interesse is kan ik bijhouden hoeveel vocht er uit gaat. Zo kan ik (bij benadering) vertellen hoe geconcentreerd het goedje wordt en dus hoeveel eiwitten er overblijven...
Ik vond het wel een aardig idee al zeg ik het zelf. Ben wel bang dat het tegen gaat vallen wat eiwit gehalte betreft. We zullen zien.
Comment