ingrediënten:
(40a50 stuks)
- 75g havermout
- 50ml olie
- 50ml melk
- 75gr suiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 150gr zelfrijzende bloem
- snuifje zout
- 2 eiwitten (mogen gerust 3 eiwitten zijn)
- 50g gemalen noten
bereidingswijze:
1. Meng havermout met melk en olie. Voeg suiker, vanillesuiker en bloem met een snuifje zout toe.
2. Klop apart de eiwitten stijf.
3. Meng het eiwit door het beslag en voeg ook de gemalen noten toe.
4. Schep met een lepel kleine hoopjes beslag op de ingevette bakplaat.
5. Over voorverwamen op 180°C en 20 min. laten bakken.
smakelijk
(40a50 stuks)
- 75g havermout
- 50ml olie
- 50ml melk
- 75gr suiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 150gr zelfrijzende bloem
- snuifje zout
- 2 eiwitten (mogen gerust 3 eiwitten zijn)
- 50g gemalen noten
bereidingswijze:
1. Meng havermout met melk en olie. Voeg suiker, vanillesuiker en bloem met een snuifje zout toe.
2. Klop apart de eiwitten stijf.
3. Meng het eiwit door het beslag en voeg ook de gemalen noten toe.
4. Schep met een lepel kleine hoopjes beslag op de ingevette bakplaat.
5. Over voorverwamen op 180°C en 20 min. laten bakken.
smakelijk
Comment