ikzelf kook me rijst altijd begin van de week en verdeel het dan in zakjes in de vriezer, zodat ik dat nie telkens hoef te koken en dat al klaar is.
dit duurt ongeveer 15 min als je de rijst al klaar heb liggen
nodig
koolvis (naar behoefte)
rode paprika
ui
champignons
visboullionblokje
paprikapoeder
snij de paprika, ui en champignons in stukjes
bak de ui en paprika tot ie glazig word, voeg daarna de gesneden champignons toe bak deze ff mee.
leg dan de (diepgevroren) koolvis erop.
giet er dan 100ml tot 150ml water bij.
voeg paprika poeder toe naar smaak en versnipper het boullionblokje.
laten koken en omkeren tot het gaar is.
eet smakelijk
dit duurt ongeveer 15 min als je de rijst al klaar heb liggen
nodig
koolvis (naar behoefte)
rode paprika
ui
champignons
visboullionblokje
paprikapoeder
snij de paprika, ui en champignons in stukjes
bak de ui en paprika tot ie glazig word, voeg daarna de gesneden champignons toe bak deze ff mee.
leg dan de (diepgevroren) koolvis erop.
giet er dan 100ml tot 150ml water bij.
voeg paprika poeder toe naar smaak en versnipper het boullionblokje.
laten koken en omkeren tot het gaar is.
eet smakelijk
Comment