zilvervliesrijst met koolvis

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • zilvervliesrijst met koolvis

    ikzelf kook me rijst altijd begin van de week en verdeel het dan in zakjes in de vriezer, zodat ik dat nie telkens hoef te koken en dat al klaar is.

    dit duurt ongeveer 15 min als je de rijst al klaar heb liggen
    nodig

    koolvis (naar behoefte)
    rode paprika
    ui
    champignons
    visboullionblokje
    paprikapoeder

    snij de paprika, ui en champignons in stukjes
    bak de ui en paprika tot ie glazig word, voeg daarna de gesneden champignons toe bak deze ff mee.
    leg dan de (diepgevroren) koolvis erop.
    giet er dan 100ml tot 150ml water bij.
    voeg paprika poeder toe naar smaak en versnipper het boullionblokje.
    laten koken en omkeren tot het gaar is.

    eet smakelijk
    LET'S GET NASTY YATES!!!
    COME ON SQUUUUEEEEEEZE!!!! BUSSINES AS USUAL!!!

  • #2
    Je kan ook gewoon magnetron rijst nemen.. 1 minuut in de magnetron en klaar is kees

    Comment


    • #3
      Originally posted by Joris22 View Post
      Je kan ook gewoon magnetron rijst nemen.. 1 minuut in de magnetron en klaar is kees
      Jij kan ook gewoon niets posten, aangezien je toch erg lui bent

      Comment


      • #4
        Rijst koken en dan invriezen nooit aan gedacht.
        Maar maak je het daarna warm dan?
        Dan word het toch een plakzooi?
        Er zijn geen excuses als je echt iets wilt bereiken.

        Comment


        • #5
          Ik maak m'n rijst+kip+roerbakgroenten altijd per 4 maaltijden klaar.. af laten koelen, invriezen en eruit halen voor wanneer je het nodig bent (wel ruim vtv doen). Gewoon opwarmen in de magnetron ja, werkt prima en geen 'plakzooi'.

          Comment


          • #6
            Originally posted by laurann View Post
            Dan word het toch een plakzooi?
            De clou is dan om het na het koken de rijst goed af te spoelen zodat al het zetmeel eraf is. Dan af laten koelen en invriezen. Geen probleem hoor! Ik doe het ook altijd.

            Tip: Kook de rijst net niet helemaal gaar. Maar beetgaar. Als je de rijst namelijk dan nog een paar minuten in de wave gaat warm maken is die klaar, warm en al dente.

            Comment


            • #7
              Originally posted by laurann View Post
              Rijst koken en dan invriezen nooit aan gedacht.
              Maar maak je het daarna warm dan?
              Dan word het toch een plakzooi?
              gewoon de magnetron en op ontdooistand zetten af en toe met een lepel prikken valt het vanzelf uit elkaar (nog wel halfbevroren) en dan je koolvisje maken
              als je koolvis bijna klaar is dan zet je m 2 min op hoogste stand

              gaat perfect voor mij geen geplak enzo
              LET'S GET NASTY YATES!!!
              COME ON SQUUUUEEEEEEZE!!!! BUSSINES AS USUAL!!!

              Comment


              • #8
                Originally posted by yyyounes View Post
                Jij kan ook gewoon niets posten, aangezien je toch erg lui bent

                Ik koop mijn rijst ook gekookt....of mag ik nu ook niets meer posten?
                ความพายายามอยู่ที่ไหน ความสำเร็จอยู่ที่นั้น

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Joris22 View Post
                  Je kan ook gewoon magnetron rijst nemen.. 1 minuut in de magnetron en klaar is kees
                  of een rijst eiwit shake, kan ook
                  160kg squat
                  225kg deadlift
                  130kg benchpress

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by yyyounes View Post
                    Jij kan ook gewoon niets posten, aangezien je toch erg lui bent
                    het jezelf makkelijk maken is geen crime vrind!
                    Mind is everything.

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by resike View Post
                      het jezelf makkelijk maken is geen crime vrind!

                      Precies....zorgen dat je zo snel mogelijk klaar bent met je prakkie
                      ความพายายามอยู่ที่ไหน ความสำเร็จอยู่ที่นั้น

                      Comment


                      • #12
                        Zo snel mogelijk

                        ik doe altijd 5kg kipfilet in de oven als het gaar is haAl ik het eruit en gooi alles in de koolkast (is binnen 1 week op)
                        rijst voor 4 dagen koken en in de koelkast hoef ik het altijd ff op te warmen in de magnetron
                        Make it happen, shock everyone!

                        Comment

                        Sidebar top desktop

                        Collapse

                        Actieve discussies

                        Collapse

                        Working...
                        X