Kipfilet met (kalkoen)bacon

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kipfilet met (kalkoen)bacon

    Het is erg simpel maar ( vind ik ) erg lekker. Neem een middelmatige kipfilet. Wikkel hier 3 plakjes ( kalkoen )bacon omheen. Verwarm de hetelucht oven voor op 200 graden. Afhankelijk van de groote bak de kipfilet gaar in ongeveer 17 minuten. Gebruik wel bakpapier anders krijg je em niet meer los.

    De laatste 3 minuten de hetelucht oven op de hoogste stand zodat de bacon knapperig wordt. Ik neem het altijd met chili-saus of mosterd.

  • #2
    middelmatig? Ik neem altijd kipfilet van goede kwaliteit :-)

    Comment


    • #3
      Originally posted by Snowfever View Post
      middelmatig? Ik neem altijd kipfilet van goede kwaliteit :-)
      :') ik bedoel hoe groot ie is :P

      Comment


      • #4
        Nog nooit kalkoen bacon tegengekomen eigenlijk.

        Comment


        • #5
          voedinsschwaarde kalkoen bacon ?
          Lost all i got

          Comment


          • #6
            Bacon = troep
            Never send a boy to do a mans job!

            Comment


            • #7
              Ik denk dat Kalkoen Bacon een stuk beter is dan Varkensvlees hoor.

              Comment


              • #8
                Klopt...kalkoenbacon heb je bij sommige slagers maar is idd moeilijk te vinden. Kalkoenbacon voor in de cut. Normale als je niet aan het cutten bent ofcourse :P.

                Comment


                • #9
                  Alsof bulken een excuus is om troep te eten.

                  Comment


                  • #10
                    bacon is gewoon verantwoord hoor. Heb je beetje verzadigde vetten binnen die je toch nodig hebt. En er zitten ook nog goede vetten in.

                    Comment


                    • #11
                      Alleen vind ik tegen de 400 kcal voor 100 gram vlees niet zo handig eigenlijk

                      die vetten haal ik wel uit noten, eieren en olijfolie.

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by Viranelly View Post
                        Alleen vind ik tegen de 400 kcal voor 100 gram vlees niet zo handig eigenlijk

                        die vetten haal ik wel uit noten, eieren en olijfolie.
                        Oke dat is fijn voor JOU.. ik heb hier niet gepost om een discussie te starten of bacon nou wel of niet zo slecht voor je is. Ik heb een recept geplaatst en ik DWING je toch niet dit te eten... klaar

                        Comment


                        • #13
                          lol niet zo boos doen, ik heb het toch over gewone bacon

                          Comment

                          Sidebar top desktop

                          Collapse

                          Actieve discussies

                          Collapse

                          Working...
                          X