MafWaf maffe voeding tips..

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • MafWaf maffe voeding tips..

    Ik wil hier wat vreemde (en niet vreemde) recepten plaatsen.

    Rijstekoek - gekookte rijst beetje pannekoekenbeslag met whey poeder vanille, stukjes appel, bakken en af laten koelen ter groote van een eierkoek, koud eten!

    Kwark met whey voor de smaak.

    Eiwit 2 minuten in de magnetron en ze zijn perfect! (let op wel een deksel gebruiken!!)

    Binnekort meer!

  • #2
    3 eieren, 100 gram havermout 50 gram brinta en 20 gram whey.
    Eventueel nog cacao poeder, kaneel etcetc. Eventueel nog wat water of melk
    Mengen in een kom 2-5 minuten in de magnetron. En je hebt een soort muffin/cake handig om mee naar school te nemen en je het duurt niet lang om te bereiden.

    Mensen die maar 10 minuten tijd hebben om te koken en niet beschikking hebben over veel pannen hebben.
    Kip in blokjes snijden in kokend water doen, pasta erbij 8 minuten koken en je hebt kip met pasta. =)

    Paar eetlepels kwark/yoghurt, beetje cassein en water. Mengen en even in de vriezer doen, tada je hebt een ijsje/moes.

    Raarste gerecht wat ik ooit heb geprobeerd was couscous pap met whey.
    couscous koken/bereiden.
    nadat het klaar is aflaten koelen. Whey en melk/water toevoegen... .Smaakte apart.

    Comment


    • #3
      Originally posted by optiflex View Post
      3 eieren, 100 gram havermout 50 gram brinta en 20 gram whey.
      Eventueel nog cacao poeder, kaneel etcetc. Eventueel nog wat water of melk
      Mengen in een kom 2-5 minuten in de magnetron. En je hebt een soort muffin/cake handig om mee naar school te nemen en je het duurt niet lang om te bereiden.
      hoe doe je dit in de magnetron? Op een bord of blijft dit plakken?
      Ernstig noh!

      Comment


      • #4
        Originally posted by bvds View Post
        hoe doe je dit in de magnetron? Op een bord of blijft dit plakken?
        In een glazen kom. 9/10x komt 't er mooi uit, als je t om draait. k maak morgen wel een foto.

        Comment


        • #5
          Oke thanks, zal het eens proberen.
          Ernstig noh!

          Comment


          • #6
            Originally posted by waf007 View Post
            Kwark met whey voor de smaak.
            Wauw! Dat is raar, zoiets heb ik nog nooit gezien! Je bent wel heel erg rebels he, dat je dat durft te experimenteren en eten!
            Passion is: pushing yourself when no one else is around

            Comment


            • #7
              Wat, whey in de kwark? Maar whey zijn toch snelle eiwitten en kwark trage hoe zit dat dan wordt de kwark dan snel of langzaam of medium? Wil niet dat hij sneller wordt voor mijn schoonheidslaapje.
              "People laugh and call me lazy, while they twit around in their three-hour workout making zero progress. Sometimes, instead of what you do in the weight room, it's what you don't do that will lead to success."

              Comment


              • #8
                Ik ben inmiddels met de volgende projecten bezig:

                Ik heb een rijst koker gekocht het meest ideale apparaat tot nu toe te gebruiken voor o.a. rijste pap icm met whey.
                En rijst met kipfillet op de manier zoals optiflex het ook al melde alles er in, kip ook gewoon rauw en Ć©Ć©n druk op het knopje "aan" en een half uur later is het klaar. Het apparaat houd het nog warm ook! Ideaal om ook kip rijst en groente te maken. Alles kan er in een keer in!

                Ik ben nu ook bezig met het bouwen van een biltong box. hierin hoop ik eigen gemaakte beef jerky te kunnen maken. (fotos volgen als het zo ver is)

                En ik ben nog bezig met konijnenbout (achterpootjes) de voedingswaardes komen aardig over een met die van kip zeker jonge wilde konijntjes (12 weken) en het is zeker een aangename afwisseling! Hoe denken jullie over konijn? kan het op tegen kip kwa voedingswaardes?






                @optiflex dat is interessant zijn dat hele eieren? Waar komt de foto ik wil dat ook wel eens zien.
                Last edited by waf007; 23-02-2013, 20:03.

                Comment


                • #9
                  Leuk dat je ook je steentje wil bijdragen door recepten/ideeen te delen, tof
                  Ik ga die 'rijstekoek' eens proberen binnenkort Moet ik wel eerst mn vanille whey hebben..

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by optiflex View Post
                    3 eieren, 100 gram havermout 50 gram brinta en 20 gram whey.
                    Eventueel nog cacao poeder, kaneel etcetc. Eventueel nog wat water of melk
                    Mengen in een kom 2-5 minuten in de magnetron. En je hebt een soort muffin/cake handig om mee naar school te nemen en je het duurt niet lang om te bereiden.

                    Mensen die maar 10 minuten tijd hebben om te koken en niet beschikking hebben over veel pannen hebben.
                    Kip in blokjes snijden in kokend water doen, pasta erbij 8 minuten koken en je hebt kip met pasta. =)

                    Paar eetlepels kwark/yoghurt, beetje cassein en water. Mengen en even in de vriezer doen, tada je hebt een ijsje/moes.

                    Raarste gerecht wat ik ooit heb geprobeerd was couscous pap met whey.
                    couscous koken/bereiden.
                    nadat het klaar is aflaten koelen. Whey en melk/water toevoegen... .Smaakte apart.
                    Volgensmij verliest whey zijn voedingswaarde als je het kookt/verhit boven een bepaalde temperatuur
                    BP:1x130 SQ:1x200 DL:1x225 @85kg

                    Comment


                    • #11
                      Volgens mij alleen de snelheid waarmee het opgenomen wordt.
                      vz77l4.jpgHier is de foto. Beetje slordig gemixt maar het gaat om de smaak. Bij deze geen gebruik gemaakt van fruit maar van kokosmoot Mjam. Reden voor 50gr brinta en 100havermout is dat de brinta het smeuiger maakt zonder brinta is het iets droger.

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by Guusd View Post
                        Volgensmij verliest whey zijn voedingswaarde als je het kookt/verhit boven een bepaalde temperatuur
                        nee..

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by optiflex View Post
                          Volgens mij alleen de snelheid waarmee het opgenomen wordt.
                          [ATTACH=CONFIG]15412[/ATTACH]Hier is de foto. Beetje slordig gemixt maar het gaat om de smaak. Bij deze geen gebruik gemaakt van fruit maar van kokosmoot Mjam. Reden voor 50gr brinta en 100havermout is dat de brinta het smeuiger maakt zonder brinta is het iets droger.
                          Wow ziet er tof uit man, ga het ook eens proberen

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by aktito View Post
                            Wow ziet er tof uit man, ga het ook eens proberen
                            Je kan ook veel verschillende ingrediƫnten erbij doen. Soms deed ik het zonder brinta en dan sneed ik het door de breedte en gebruikte het als een soort "brood". Pindakaas er tussen mjam.

                            Comment


                            • #15
                              ziet er goed uit opti! Morgen meteen proberen en als ik t niet vergeet zal ik ook een foto plaatsen van dit goedje haha
                              ''Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about dancing in the f*ing rain.'' - Greg Plitt.

                              Comment

                              Sidebar top desktop

                              Collapse

                              Actieve discussies

                              Collapse

                              Working...
                              X