broccoli/tonijn quiche

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • broccoli/tonijn quiche

    nodig:

    deeg voor hartige taart (diepvries supermarkt)
    broccoli
    4 eieren
    ui
    ricotta
    tonijn
    peterselie
    basilicum
    peper

    bakvorm (goed!) invetten en bedekken met plakjes deeg.

    Broccoli kort koken en goed laten uitlekken.

    in een kom de tonijn, ricotta, ui, 3 eieren en de kruiden met elkaar mengen tot een mousse. Op smaak brengen met peper.Vervolgens de mousse in de bakvorm gieten en gelijkmatig verdelen

    Broccoli partjes in de mousse drukken.

    Vulling afdekken met plakjes deeg en de bovenkant besmeren met eigeel (4e ei). Hop in de over voor een half uur op 170 graden en dan heb je zoiets als dit:

    quiche.jpg
    Attached Files
    Why so serious?

    bench press 105 || squat 150 || deadlift 165 || MP 80

  • #2
    en een grappige variant hierop is:

    doe hetzelfde, maar dan in een cupcakesvorm. Bedek de vormen met bacon tot over de rand, giet de mousse erin, doe de broccoli erbovenop en in de oven, same story heat.

    Leuk voor wat meer vet en proteine en geen carbs uit diepvriesdeeg
    - MKLP

    Comment

    Sidebar top desktop

    Collapse

    Actieve discussies

    Collapse

    Working...
    X