nodig:
deeg voor hartige taart (diepvries supermarkt)
broccoli
4 eieren
ui
ricotta
tonijn
peterselie
basilicum
peper
bakvorm (goed!) invetten en bedekken met plakjes deeg.
Broccoli kort koken en goed laten uitlekken.
in een kom de tonijn, ricotta, ui, 3 eieren en de kruiden met elkaar mengen tot een mousse. Op smaak brengen met peper.Vervolgens de mousse in de bakvorm gieten en gelijkmatig verdelen
Broccoli partjes in de mousse drukken.
Vulling afdekken met plakjes deeg en de bovenkant besmeren met eigeel (4e ei). Hop in de over voor een half uur op 170 graden en dan heb je zoiets als dit:
quiche.jpg
deeg voor hartige taart (diepvries supermarkt)
broccoli
4 eieren
ui
ricotta
tonijn
peterselie
basilicum
peper
bakvorm (goed!) invetten en bedekken met plakjes deeg.
Broccoli kort koken en goed laten uitlekken.
in een kom de tonijn, ricotta, ui, 3 eieren en de kruiden met elkaar mengen tot een mousse. Op smaak brengen met peper.Vervolgens de mousse in de bakvorm gieten en gelijkmatig verdelen
Broccoli partjes in de mousse drukken.
Vulling afdekken met plakjes deeg en de bovenkant besmeren met eigeel (4e ei). Hop in de over voor een half uur op 170 graden en dan heb je zoiets als dit:
quiche.jpg
Comment