Ingredienten
-4 schollen
-4 eetlepels bloem
-2 eetlepels slaolie
-25 gram boter (of olie)
-1 eetlepel fijngeknipte bieslook
-1 eetlepel citroensap + 4 partjes voor garnering
-zout
---------------------
Bereiding:
-Spoel de schollen af onder de koude kraan en dep ze droog.
-Bestrooi de schol vlak voordat u ze bakt met een snufje zout en de bloem. Verhit de slaolie met de boter in twee ruime koekenpannen met anti aanbaklaag.
-Bak hierin de schollen 2 tot 3 minuten aan elke kant gaar. Tussentijds slechts eenmaal keren! Leg de schollen op een warme schaal en houd ze even warm.
Probeer ook:
(-Voeg citroensap en het bieslook aan het bakvet toe en schep de bieslookdressing over de vis.)
-4 schollen
-4 eetlepels bloem
-2 eetlepels slaolie
-25 gram boter (of olie)
-1 eetlepel fijngeknipte bieslook
-1 eetlepel citroensap + 4 partjes voor garnering
-zout
---------------------
Bereiding:
-Spoel de schollen af onder de koude kraan en dep ze droog.
-Bestrooi de schol vlak voordat u ze bakt met een snufje zout en de bloem. Verhit de slaolie met de boter in twee ruime koekenpannen met anti aanbaklaag.
-Bak hierin de schollen 2 tot 3 minuten aan elke kant gaar. Tussentijds slechts eenmaal keren! Leg de schollen op een warme schaal en houd ze even warm.
Probeer ook:
(-Voeg citroensap en het bieslook aan het bakvet toe en schep de bieslookdressing over de vis.)
Comment