Gebakken schol met bieslookdressing

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Gebakken schol met bieslookdressing

    Ingredienten

    -4 schollen
    -4 eetlepels bloem
    -2 eetlepels slaolie
    -25 gram boter (of olie)
    -1 eetlepel fijngeknipte bieslook
    -1 eetlepel citroensap + 4 partjes voor garnering
    -zout

    ---------------------
    Bereiding:

    -Spoel de schollen af onder de koude kraan en dep ze droog.

    -Bestrooi de schol vlak voordat u ze bakt met een snufje zout en de bloem. Verhit de slaolie met de boter in twee ruime koekenpannen met anti aanbaklaag.

    -Bak hierin de schollen 2 tot 3 minuten aan elke kant gaar. Tussentijds slechts eenmaal keren! Leg de schollen op een warme schaal en houd ze even warm.


    Probeer ook:

    (-Voeg citroensap en het bieslook aan het bakvet toe en schep de bieslookdressing over de vis.)
    Last edited by Spiros; 17-03-2006, 11:31.

  • #2
    Ben niet zo weg van schol maar misschien is het op deze manier beter te eten.

    Greets...
    Growing is like sex you can never get enough...

    Pain is temporary...pride is forever...

    Comment

    Sidebar top desktop

    Collapse

    Actieve discussies

    Collapse

    Working...
    X