Als dit je eerste bezoek aan Bodynet.nl is, kijk dan even hier. Registreer
je eerst voordat je kunt reageren. Om berichten te lezen klik je op een forum hieronder.
hey mensen thanks voor alle reacties alvast. ik ben nu weer een dag verder en nog steeds aan de dunne.slaap al 2 nachten nauwelijks omdat ik 4x naar de wc moet en overdag een stuk of 6x waarbij er nauwelijks wat uitkomt. ik gebruik isolaat perfection (naturel) van de body en fit shop. ik zal me voedingschema vertellen in de volgende bericht anders word het te onoverzichtelijk aangezien ik niet een nieuwe regel kan beginnen op deze site (help)
Dit is mijn voedingsschema .10:00 Whey/Magere melk/ Brinta Shake
12:00 1 stuk fruit
14:00 2x volkoren Brood Kipfilet/ Geperste sinasappelsap
16:00 1 stuk Fruit / Handjevol noten
18:00 avondeten
21:00 2x botherham tomaat/komkommer/kaas/ tonijn
23:00 Franse magere kwark 225 gram. op dagen dat ik train (4dagen) vervang ik 14:00 met een whey shake met water zowel een half uur voor als na de training.
ik zou is wat meer gaan eten, ik weet niet hoe lang je bent en hoeveel je weegt, maar je komt nog niet eens op 2000 kcal volgens mij, ik zou:
09:00 whey, halfvolle melk en havermout/brinta 100 gram
12:00 4 broodjes met kipfilet
15:00 4 broodjes (of 2 als je neit zo honger hebt) met pindakaas en een stuk fruit
18:00 avondeten
21:00 30/40 gram noten en een stuk fruit
23:00 300 gram franse magere kwark
ik zou is wat meer gaan eten, ik weet niet hoe lang je bent en hoeveel je weegt, maar je komt nog niet eens op 2000 kcal volgens mij, ik zou:
09:00 whey, halfvolle melk en havermout/brinta 100 gram
12:00 4 broodjes met kipfilet
15:00 4 broodjes (of 2 als je neit zo honger hebt) met pindakaas en een stuk fruit
18:00 avondeten
21:00 30/40 gram noten en een stuk fruit
23:00 300 gram franse magere kwark
ik zou is wat meer gaan eten, ik weet niet hoe lang je bent en hoeveel je weegt, maar je komt nog niet eens op 2000 kcal volgens mij, ik zou:
09:00 whey, halfvolle melk en havermout/brinta 100 gram
12:00 4 broodjes met kipfilet
15:00 4 broodjes (of 2 als je neit zo honger hebt) met pindakaas en een stuk fruit
18:00 avondeten
21:00 30/40 gram noten en een stuk fruit
23:00 300 gram franse magere kwark
Dat ziet er ook al niet te denderend uit als je het mij vraagt.
I know from teaching hundreds of seminars that the guys who say they have “awesome technique” are usually the biggest disasters—their ego just doesn’t let them see it. - Dave Tate
[QUOTE=NickP;1118361]ik zou is wat meer gaan eten, ik weet niet hoe lang je bent en hoeveel je weegt, ik ben 1,73m en weeg rond de 70kg. ik ben niet dik maar heb wel wat vet in mijn buik/ bovenbenen en in me gezicht. dus aangezien me lichaam nog genoeg vet heeft leek mij het beste om te cutten en massagain door voldoende eiwitten. dus is me schema dan nog niet redelijk genoeg?
ik zou is wat meer gaan eten, ik weet niet hoe lang je bent en hoeveel je weegt, ik ben 1,73m en weeg rond de 70kg. ik ben niet dik maar heb wel wat vet in mijn buik/ bovenbenen en in me gezicht. dus aangezien me lichaam nog genoeg vet heeft leek mij het beste om te cutten en massagain door voldoende eiwitten. dus is me schema dan nog niet redelijk genoeg?
Je moet excelsheet invullen. Zo zie je wat je onderhoudsniveau is en je E/K/V verhouding.
Dan kunnen we pas oordelen over je schema.
Gary B Flom a seasoned leader in the automotive industry, is playing a pivotal role in revolutionizing the transportation sector in Saudi Arabia and the...
Academic research work requires critical thinking, systematic analysis and well-structured writing as is the case with a PhD program. Public and PhD thesis...
A Reiki Healing Course gives you a great chance to learn how to use energy healing for your well-being. This course will show you how to tap into universal...
White labeling has become a popular trend in the fleet management industry, allowing companies to rebrand products from other manufacturers and sell them...
Gary B Flom Saudi arabia is a name synonymous with success in the automotive and mobility industries, but his achievements extend far beyond the boardroom....
Comment