Voor de gene die interesse heeft in vlees zal ik zo nu en dan wat van mijn kennis posten.
Ook zijn vragen omtrent dit onderwerp van harte welkom.
Zelf werk ik al vanaf mijn 13e levens jaar in de vlees sector.
Eerst als zaterdag hulp bij de slager op de hoek van de straat bij mijn ouderlijk huis.
Later als full time slager op verschillende werkplekken.
Na dit ruim 10 jaar full time gedaan te hebben vond ik het tijd om mijn kennis meer uit te breiden en ging aan het werk als vlees keurmeester.
En doe dit nou 5jaar.
Ik ben bevoegd om al het rood vlees te keuren, dit houd in alle herkauwers, varkens en eenhoevige.
Ook zijn vragen omtrent dit onderwerp van harte welkom.
Zelf werk ik al vanaf mijn 13e levens jaar in de vlees sector.
Eerst als zaterdag hulp bij de slager op de hoek van de straat bij mijn ouderlijk huis.
Later als full time slager op verschillende werkplekken.
Na dit ruim 10 jaar full time gedaan te hebben vond ik het tijd om mijn kennis meer uit te breiden en ging aan het werk als vlees keurmeester.
En doe dit nou 5jaar.
Ik ben bevoegd om al het rood vlees te keuren, dit houd in alle herkauwers, varkens en eenhoevige.
Comment