Mosco's vlees topic

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Originally posted by Shredmaster View Post
    Oke had al een vermoeden, vind ook geregeld stukjes bot in knakworstjes.
    Het gaat trouwens over vlees van de supermarkt Deen.
    Massa productie, ja dan krijg je dat.


    De auteur kan niet aansprakelijk worden gesteld voor typ en of schrijf fouten.

    Comment


    • #47
      Originally posted by Osterich View Post
      Hehehe laffe haas dat je der bent, komt op met die smerige details en vieze grapjes die met vlees worden uitgehaald om ons te bedonderen.

      Oudste stukjes achteraan leggen ofzo bij de slagert...?

      Oh en echt kudo's voor je posts en de plaatjes.

      Moscomau, de vleesmeester.
      mmm, ik zal er eens een nachtje over slapen.




      ps
      Heeft ie een leuk zusje...............


      De auteur kan niet aansprakelijk worden gesteld voor typ en of schrijf fouten.

      Comment


      • #48
        GeneralIx zijn zusje heeft een zwaardere snor dan mn moeder, dus ik ben wel wat gewend.
        Haar vlees is wel goed. Lekker stevig maar toch mals.
        Ik sla er niet te veel op, dat is niet goed. Kruiden doe ik ook niet.

        Is het vlees van de Keurslager, toch een groot bedrijf, net zo goed als dat van de Appie?

        Maakt het bij de Appie uit of je standaardvlees koopt, of die zooi van de "greenfields"?
        http://forum.bodynet.nl/trainingslogjes/33738-osterichs-dagboek-eten-trainen-beminnen

        Comment


        • #49
          Originally posted by moscomau View Post
          Van waar jou kennis?


          Het draadjes vlees is inderdaad de riblap anders dan de naam doet vermoeden is dit vlees afkomstig uit de runder nek.
          9 jaar chefkok lijkt me voldoende
          Bulken sinds 12-10-2009 - 82 kilo 10,2 % Doel 95+
          25/11/09 - 89,6 Kilo BF ----- %
          "Where others see trouble.. I see opportunities"

          Comment


          • #50
            Runderriblap

            Riblap: Boven voorpoot tot halfverwege rug
            Per 100 g onbereid:
            Energie: 171 kcal
            Eiwit: 20.8 gram
            Vet: 9.7 gram
            Koolhydraten: 0 gram
            IJzer: 2.5 milligram

            Bulken sinds 12-10-2009 - 82 kilo 10,2 % Doel 95+
            25/11/09 - 89,6 Kilo BF ----- %
            "Where others see trouble.. I see opportunities"

            Comment


            • #51
              Originally posted by davide View Post
              9 jaar chefkok lijkt me voldoende
              Classic.
              http://forum.bodynet.nl/trainingslogjes/33738-osterichs-dagboek-eten-trainen-beminnen

              Comment


              • #52
                Originally posted by davide View Post
                9 jaar chefkok lijkt me voldoende
                haha, inderdaad.

                Originally posted by davide View Post
                Runderriblap

                Riblap: Boven voorpoot tot halfverwege rug
                Per 100 g onbereid:
                Energie: 171 kcal
                Eiwit: 20.8 gram
                Vet: 9.7 gram
                Koolhydraten: 0 gram
                IJzer: 2.5 milligram

                Het plaatje klopt alleen niet helemaal de rundervoorvoet is korter het eerste gedeelte van het plaatje, links is nog steeds ribeye en wordt inderdaad een stukje verderop dikkerib (rib lappen).
                Maar zoals je waarschijnlijk weet,wat het meest verkocht wordt als draadjes, stoofvlees of riblappen zowel bij de slager als in de supermarkt.
                Is vanaf de dikke rib tot en met de rundernek.


                De auteur kan niet aansprakelijk worden gesteld voor typ en of schrijf fouten.

                Comment


                • #53
                  Originally posted by Osterich View Post
                  GeneralIx zijn zusje heeft een zwaardere snor dan mn moeder, dus ik ben wel wat gewend.
                  Haar vlees is wel goed. Lekker stevig maar toch mals.
                  Ik sla er niet te veel op, dat is niet goed. Kruiden doe ik ook niet.

                  Is het vlees van de Keurslager, toch een groot bedrijf, net zo goed als dat van de Appie?

                  Maakt het bij de Appie uit of je standaardvlees koopt, of die zooi van de "greenfields"?
                  Nee de keurslager is geen groot bedrijf maar een zelfstandige ondernemer.
                  Die zoekt zijn eigen koeien uit en er zijn er zelfs die het mesten in eigen beheer hebben.
                  Maar je kan ook in de super markt een goed stukje vlees halen.
                  Maar de kans dat de kwaliteit toch iets minder is blijft aanwezig.
                  Dit kan aan het ras liggen of aan onkunde van het personeel.

                  Mijn vrouw had laatst een biefstukje gehaald bij de plusmarkt die gewoon weg verkeerd gesneden was.
                  Niet recht op het draad van het vlees maar met de draad mee.
                  als je hem zo bak is hij altijd taai.
                  Onkunde.!

                  En over greenfields kan ik je weinig vertellen.
                  Wel ben ik bang dat dit vooral een marketing ding is.
                  Last edited by moscomau; 07-11-2009, 00:15.


                  De auteur kan niet aansprakelijk worden gesteld voor typ en of schrijf fouten.

                  Comment


                  • #54
                    Originally posted by moscomau View Post

                    En over greenfields kan ik je weinig vertellen.
                    Wel ben ik bang dat dit vooral een marketing ding is.
                    Ik werk voor de Supply Chain van Albert Hein en ik kan bevestigen dat Greenfields idd pure marketing is.
                    Geniet, en drink met maten!

                    Comment


                    • #55
                      Originally posted by de sterkste ophaler View Post
                      Ik werk voor de Supply Chain van Albert Hein en ik kan bevestigen dat Greenfields idd pure marketing is.
                      Dit geld overigens ook voor alle Excellent producten van AH.
                      Deze producten waren normale producten die in prijs verhoogd zijn en waar een nieuwe verpakking (zilver/purper) voor is ontworpen om het een luxer uiterlijk te geven. Met Puur & Eerlijk en Excellent is dat ook zo.
                      Geniet, en drink met maten!

                      Comment


                      • #56
                        Originally posted by de sterkste ophaler View Post
                        Ik werk voor de Supply Chain van Albert Hein en ik kan bevestigen dat Greenfields idd pure marketing is.
                        Wil ik toch enigzins tegenspreken, niet helemaal marketing !

                        "Greenfields" runderen leven in Ierland, grotendeels in vrijheid in de wei. Die runderen lopen dus meer buiten dan de runderen voor de vlees productie in overige landen, laat staan nederland, Deze runderen kunnen langzaam groeien en daardoor vetter vlees hebben, rijper zijn dus.

                        Ook runderen uit Argentinië en Schotland hebben over het algemeen een langzame groei en rijper / vetter vlees.

                        Beter van smaak, mooiere structuur. Ik kocht destijds altijd mijn eigen vlees in, geloof me je ziet het, je voelt het en je proeft het.

                        Dat AH hier een naam aan verbind "Greenfield" is natuurlijk een mooie commerciele insteek dat ben ik met je eens. Vreemd terwijl goed gerijpte runderen uit Argentinië en Schotland net zo goed zijn, mischein wel beter en het gras waar zij op grazen ook groen is.
                        Bulken sinds 12-10-2009 - 82 kilo 10,2 % Doel 95+
                        25/11/09 - 89,6 Kilo BF ----- %
                        "Where others see trouble.. I see opportunities"

                        Comment


                        • #57
                          Originally posted by davide View Post
                          Wil ik toch enigzins tegenspreken, niet helemaal marketing !

                          "Greenfields" runderen leven in Ierland, grotendeels in vrijheid in de wei. Die runderen lopen dus meer buiten dan de runderen voor de vlees productie in overige landen, laat staan nederland, Deze runderen kunnen langzaam groeien en daardoor vetter vlees hebben, rijper zijn dus.

                          Ook runderen uit Argentinië en Schotland hebben over het algemeen een langzame groei en rijper / vetter vlees.

                          Beter van smaak, mooiere structuur. Ik kocht destijds altijd mijn eigen vlees in, geloof me je ziet het, je voelt het en je proeft het.

                          Dat AH hier een naam aan verbind "Greenfield" is natuurlijk een mooie commerciele insteek dat ben ik met je eens. Vreemd terwijl goed gerijpte runderen uit Argentinië en Schotland net zo goed zijn, mischein wel beter en het gras waar zij op grazen ook groen is.
                          Destijds?
                          Geen kok meer vandaag de dag?


                          De auteur kan niet aansprakelijk worden gesteld voor typ en of schrijf fouten.

                          Comment


                          • #58
                            Wat gebeurd er met slacht afval en andere restproducten van het varken.?!

                            Voor de gene die denken dat ze nooit varken binnen krijgen.

                            Varkens huid word gebruikt voor de productie van:

                            werkhandschoenen
                            Lijm
                            collageen injecties
                            drop
                            wine gum
                            kauwgum
                            peppermunt
                            lolly's
                            spekjes
                            nougat
                            kokosbrood
                            cakes
                            tompoezen
                            gelatine blaadjes
                            pudding
                            mousse
                            teramisu
                            soft ijs
                            slagroom
                            kwarktaart
                            smeerkaas
                            boter
                            bier
                            wijn
                            sap
                            capsules hard of zacht
                            pillen
                            sponzen

                            Varkens botten worden gebruikt voor de productie van:

                            gelatine
                            papier
                            carbon papier
                            printplaatjes
                            koper
                            brons
                            cadmium
                            zink
                            explosieven
                            kogels
                            paintball
                            gips
                            kurk
                            bad capsules
                            film negatieve
                            foto papier
                            rontgen foto's
                            hologram
                            beton
                            lijm
                            puzzels
                            schuurpapier
                            schoenen
                            kleurstof
                            porselein
                            remmen trein
                            bruistabletten

                            Varkens bloed wordt gebruikt voor de productie van:

                            sigaretten
                            visvoer
                            kleurstof


                            Varkens vet wordt gebruikt voor de productie van:

                            glijmiddel
                            biodiesel
                            zeep
                            waspoeder
                            was verzachter
                            verf
                            kaarsen
                            shampoo
                            haar conditioner
                            foundation
                            body lotion
                            anti rimpel zalf
                            tandpasta
                            krijtjes
                            anti vries
                            vloer was

                            Verder wordt het varken gebruikt voor o.a.:

                            verfkwasten
                            insuline
                            hartkleppen
                            heparine
                            honden voer
                            katten voer


                            De auteur kan niet aansprakelijk worden gesteld voor typ en of schrijf fouten.

                            Comment


                            • #59
                              wat een fantastisch veelzijdige dieren zijn onze roze vriendjes toch
                              Geniet, en drink met maten!

                              Comment


                              • #60
                                Weten onze moslimvrienden dat wel???
                                Best: Bench: 1 x 150 / Squat 1x 245 / Deadlift 1x 280.
                                Go heavy or go home!

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                Working...
                                X