Mosco's vlees topic

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Originally posted by davide View Post
    Runderrib lap is de mooiste stooflap, smoren kan ook trouwens. Waarom zo lang? Door de structuur van het vlees, het wordt niet voor niets "oma's draadjes vlees genoemd" Stoof, smoor of sudder je het te kort is het taai. Het moet bijna uit elkaar vallen.
    Ja maar oma heeft dan ook alle tijd.....
    Best: Bench: 1 x 150 / Squat 1x 245 / Deadlift 1x 280.
    Go heavy or go home!

    Comment


    • #32
      Originally posted by okidoki71 View Post
      Ook een paar vraagjes:

      Wordt er nog steeds water in kipfilet gespoten?
      Zijn de koeien die halal geslacht worden werkelijk vrij van die misselijkmakende hormonen en andere rotzooi dat ze gevoederd krijgen?
      Kip - water : nu.nl/economie | Londen onderzoekt met water ingespoten Nederlandse kip

      Halal geslacht vlees is 100 % hormoon vrij !
      Bulken sinds 12-10-2009 - 82 kilo 10,2 % Doel 95+
      25/11/09 - 89,6 Kilo BF ----- %
      "Where others see trouble.. I see opportunities"

      Comment


      • #33
        Originally posted by Shredmaster View Post
        Ja maar oma heeft dan ook alle tijd.....
        Gelukkig maar ! Ik maak tijd. Doe het sávonds en anders laat ik het doen Mag erg graag een goed stuk vlees eten. Maar dan wel goed klaar gemaakt.
        Bulken sinds 12-10-2009 - 82 kilo 10,2 % Doel 95+
        25/11/09 - 89,6 Kilo BF ----- %
        "Where others see trouble.. I see opportunities"

        Comment


        • #34
          Halalcorrect.com - Halal certificering
          Bulken sinds 12-10-2009 - 82 kilo 10,2 % Doel 95+
          25/11/09 - 89,6 Kilo BF ----- %
          "Where others see trouble.. I see opportunities"

          Comment


          • #35
            IK kook één keer in de week op maandag de maaltijden voor de hele week. Kip bakken, rijst koken.
            Voor de rest woon ik nog thuis dus avondeten hoef ik niets aan te doen.
            Best: Bench: 1 x 150 / Squat 1x 245 / Deadlift 1x 280.
            Go heavy or go home!

            Comment


            • #36
              Top Davide, bedankt voor je snellle reply
              .........SQ 1x250 / 3x230, DL 1x265, BP 1x170........
              There is no failure except in no longer trying

              Comment


              • #37
                Top Davide, bedankt voor je snellle reply
                Graag gedaan man!

                Originally posted by Shredmaster View Post
                IK kook één keer in de week op maandag de maaltijden voor de hele week. Kip bakken, rijst koken.
                Voor de rest woon ik nog thuis dus avondeten hoef ik niets aan te doen.
                Netjes, zo doe ik het ook. Wij zijn met z'n vieren thuis maar mn vriendin en haar kids eten normaal wat de pot schaft. Ik kook apart voor mezelf en net als jij voor meerdere dagen in 1 keer. Lekker makkelijk en hup zo de microwave in
                Bulken sinds 12-10-2009 - 82 kilo 10,2 % Doel 95+
                25/11/09 - 89,6 Kilo BF ----- %
                "Where others see trouble.. I see opportunities"

                Comment


                • #38
                  Originally posted by sch00m View Post
                  Ik zag "mosco's vleestopic" en durfde em haast nie aan te klikken

                  Maar dit is idd wel een handig topic. Had gister bij de AH een 600gr Runderlap gehaald. Maar was me af aant vragen waar dit in godsnaam vanaf kwam. Vond het een beetje vreemd dat hij 180 minuten moest bakken. (waar ik pas achter kwam toen ik thuis kwam) Want ging ef naar de winkel voor een dikke kogelbief. Maar toen ik de Runderlap zag kon ik em niet laten liggen. Uiteindelijk maar eens gegoogled waar dit stuk vlees nou eigelijk zat.
                  En ben je er uit gekomen met Google?


                  De auteur kan niet aansprakelijk worden gesteld voor typ en of schrijf fouten.

                  Comment


                  • #39
                    Originally posted by Osterich View Post
                    Goed topic, briljant idee ja

                    Zeg mosco, wat zit er allemaal in gehakt.

                    En wat willen wij als consumenten nou eigenlijk echt niet weten over vlees.....?
                    In gehakt zit rest vlees, een spier bestaat zoals we allemaal weten uit delen en ook een rund heeft net als ons een vet %.
                    Om een biefstukje te krijgen moeten die delen gesplitst worden en ontdaan worden van vet.
                    Na het splitsen worden de vliezen, die de spier delen scheiden verwijdert.
                    En van dit wordt gehakt gemaakt.

                    Ik zal er wat foto's bij doen te illustratie.



                    Originally posted by Shredmaster View Post
                    Mosco is het normaal dat ik in rundersaucijsjes stukken bot tegen kom?
                    Net als in de Rundergehakt.
                    Nee dit is niet normaal, er is iemand bij het uitbenen of het splitsen of kanten van het vlees aan het prutsen geweest.
                    Attached Files


                    De auteur kan niet aansprakelijk worden gesteld voor typ en of schrijf fouten.

                    Comment


                    • #40
                      Originally posted by Spank View Post
                      Maar hoe zit dat met hormonen dan tegenwoordig?

                      Vlees in de super zou meer hormonen bevatten als dat van een bio slager..
                      Is dit niet ongezond?

                      En al dat gezeur over, neem kip en koolvis..
                      Dat is toch bullshit? Je hebt ook rood vlees nodig in een dieet toch? Zoals mager rundergehakt, en tartaar..
                      Er wordt door mijn collega's van het VWA uitvoerig gecontroleerd op, hormonen. zware metalen, antibiotica, en andere medicatie.

                      Als er een positief monster gevonden wordt wat zo goed als nooit voorkomt,
                      word de AID ingeschakeld en heeft de boer een probleem.
                      En natuurlijk is het vlees ondertussen als afgekeurd.


                      De auteur kan niet aansprakelijk worden gesteld voor typ en of schrijf fouten.

                      Comment


                      • #41
                        Originally posted by davide View Post
                        Runderrib lap is de mooiste stooflap, smoren kan ook trouwens. Waarom zo lang? Door de structuur van het vlees, het wordt niet voor niets "oma's draadjes vlees genoemd" Stoof, smoor of sudder je het te kort is het taai. Het moet bijna uit elkaar vallen.

                        Wil je snel dan neem je inderdaad een biefstuk, tournados, entrecote, kogeltje of gewoon een lekker snel steakje. Zoals Falstyr al zegt enkele minuten om en om. Alleen snap ik het invriezen en kruiden niet zoals hij omschrijft. Ik doe het nooit vooraf, masseren of in folie, hup zo in de pan zo vers als het maar kan.Tenzij je groot inkoopt dan kan ik het me voorstellen. Een goed stuk vlees hoeft niet eens gekruid te worden.

                        Maar om een lang verhaal kort te maken, het is dus afhankelijk van het vlees hoe lang de bereidingstijd is.
                        Van waar jou kennis?


                        Het draadjes vlees is inderdaad de riblap anders dan de naam doet vermoeden is dit vlees afkomstig uit de runder nek.


                        De auteur kan niet aansprakelijk worden gesteld voor typ en of schrijf fouten.

                        Comment


                        • #42
                          Originally posted by Osterich View Post
                          Goed topic, briljant idee ja

                          Zeg mosco, wat zit er allemaal in gehakt.

                          En wat willen wij als consumenten nou eigenlijk echt niet weten over vlees.....?

                          Wat de consument echt niet wil weten is dat het dier toch echt eerst dood moet voordat het zijn of haar vlees afstaat.



                          De auteur kan niet aansprakelijk worden gesteld voor typ en of schrijf fouten.

                          Comment


                          • #43
                            Hehehe laffe haas dat je der bent, komt op met die smerige details en vieze grapjes die met vlees worden uitgehaald om ons te bedonderen.

                            Oudste stukjes achteraan leggen ofzo bij de slagert...?

                            Oh en echt kudo's voor je posts en de plaatjes.

                            Moscomau, de vleesmeester.
                            http://forum.bodynet.nl/trainingslogjes/33738-osterichs-dagboek-eten-trainen-beminnen

                            Comment


                            • #44
                              Inderdaad een heel leuk topic.
                              Vorige week nog 4 ons entrecote gegeten. Wel wat vettig maar wel lekker
                              ความพายายามอยู่ที่ไหน ความสำเร็จอยู่ที่นั้น

                              Comment


                              • #45
                                Originally posted by moscomau View Post
                                Nee dit is niet normaal, er is iemand bij het uitbenen of het splitsen of kanten van het vlees aan het prutsen geweest.
                                Oke had al een vermoeden, vind ook geregeld stukjes bot in knakworstjes.
                                Het gaat trouwens over vlees van de supermarkt Deen.
                                Best: Bench: 1 x 150 / Squat 1x 245 / Deadlift 1x 280.
                                Go heavy or go home!

                                Comment

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                Antalya Escort
                                sikis
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                mariobet giriş betist giriş restbet giriş zbahis royalbet
                                otobet
                                deneme bonusu veren siteler bonus veren siteler
                                deneme bonusu veren siteler
                                deneme bonusu veren siteler deneme bonusu veren siteler deneme bonusu veren siteler
                                mobilbahis giriş rokubet giriş
                                bonus veren siteler
                                deneme bonusu veren siteler bonus veren siteler
                                bonus veren siteler
                                casino siteleri
                                casino siteleri
                                deneme bonusu veren siteler
                                casibom< giriş/a> betturkey
                                alanya escort gaziantep escort gaziantep escort gaziantep escort mersin escort
                                bonus veren siteler
                                deneme bonusu veren siteler
                                Working...