deperssief

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    @ GI, toch wel een duidelijk verhaal. Misschien niet 100% oorzaak van het probleem, maar wel duidelijk een zeer belangrijke factor.
    Originally posted by kees View Post
    Toen ik aan de as zat voelde ik me sterk en kon de hele wereld aan trainde 5x per week en zag er goed uit. Ben met de as gestopt na jaren intensief gebruik. Ik heb het vermoeden dat door jaren gebruik van as je het gevoel geeft dat je alles aan kan, en na gestopt te zijn na ruim 2 jaar de terugval veel impact heeft op me geestelijk gevoel.


    Dit soort verhalen heb ik vaker gehoord nadat iemand gestopt was na AS gebruik. Je kakt gewoon in. Zoals met vele stoffen die kuntsmatig toedient, je voelt je niet lekker als het stopt. Aan de opbeurende opmerking: Dan had je maar geen AS moeten gebruiken heb je helemaal niets.

    Antidepressiva kunnen je helpen, maar kunnen het probleem uiteindelijk ook groter maken. Ik heb daar geen ervaring mee, maar sta niet positief tegen over het gebruik van dergelijke middelen. Lijkt me een lapmiddeltje... Maar goed ik ben geen arts of psychiater, en dit is dan ook mijn persoonlijke mening.

    Zoals eerder al gezegd is, zoek iets op dat je leuk vind om te doen. En het maakt totaal niet uit wat. En als het trainen je niet meer boeit hoef je daar ook niet meer mee door te gaan. Misschien komt de zin om te trainen later wel weer terug.
    Door leuke dingen te doen nemen de momenten dat je jezelf goed voelt toe en zullen de depressieve gevoelens ook gaan verminderen. Niet gemakkelijk om te doen in deze situatie, maar het werkt uiteindelijk wel.

    En gezeik op het werk is alleen maar op te lossen door de problemen te benoemen en te werken aan oplossingen. Maar dat is zoals je zelf zegt niet binnen een weekje klaar. Geef het wel de tijd.... de problemen zijn waarschijnlijk ook niet binnen één week ontstaan!?

    Sterkte en Beterschap kerel!
    Last edited by GeneralIx; 07-11-2011, 13:23.

    Comment


    • #17
      Kan hier niet over meepraten, iedergeval sterkte kees!

      Comment


      • #18
        @ aas-club: hij geeft zelf aan dat het er wat mee te maken heeft.
        tijdje geleden was er ook een topic van een iemand die as gebruikte louter voor het mentale aspect want natuurlijk voel je je beter met een veelvoud aan testosteron in je lichaam

        @ kees: mss toch proberen om terug te gaan trainen. in het begin gaat het zwaar sucken maar als je doorzet, vind je er waarschijnlijk het plezier in terug.
        "We must all suffer from one of two pains: the pain of discipline or the pain of regret."

        Comment


        • #19
          @ roelinho
          Dat hij het goed maakte op de a.a.s. Maakt niet dat hij het slecht maakt door het gebrek aan a.a.s. Verder gaat deze discussie niet toevoegen aan het topic, dus hier houden we het bij op straffe van verwijdering.

          @ nibor
          Dat hij toen hij 8 was eens een stukje bedorven brood had gegeten zou er ook mee te maken kunnen hebben. Punt is dat het pure speculatie is, en daarom totaal niet relevant.

          @ snuff, erik
          De edits zijn naamtechnisch, hoef niet dat google me hier vindt onder mijn eigen naam.

          @ kees
          Nu blijven we weer on topic. Heb je al gebeld met je arts?
          Last edited by GeneralIx; 07-11-2011, 13:28.
          "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

          sigpic

          "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

          Comment


          • #20
            Ik weet niet wat precies de problemen zijn op je werk en of die nu ook serieus opgelost worden. Wanneer je de indruk hebt dat er vooral op papier wat veranderd is, maar weinig in de praktijk, zou ik toch serieus overwegen ander werk of in ieder geval een andere werkgever te zoeken. Vergeet niet dat (op werkdagen) zeker de helft van de tijd dat je wakker bent bestaat uit werk. Dan kun je wel vanalles gaan zoeken in je vrije tijd om de werkuren even te 'vergeten' , maar dat lost weinig op. Dat weet ik helaas uit eigen ervaring...

            Je geeft ook aan dat het al een paar jaar speelt. Een aantal weken een wat mindere periode op je werk, dat zal iedereen wel eens hebben, maar iets wat jarenlang doorgaat, dat is gewoon niet gezond.
            Ga dus voor jezelf na of voor de problemen op je werk de 'oplossing' die je nu overeengekomen bent ook echt een oplossing is. Anders wordt alles wat je in je vrije tijd doet maar een beetje compenseren voor een probleem in plaats van daadwerkelijk aanpakken van het probleem.

            Comment


            • #21
              Originally posted by kees View Post
              Thax bro's. Het zit diep gebrand in me. Veel te incaseren gehad op het werk de laatste jaren, ben pas 3 weken thuis geweest om de spanningen te verwerken. en gesprek gehad met me werkgever. Alle knelpunten op papier gezet en ondertekend zoals we wensen. Maar na al die jaren opgekropte zaken kan ik niet in 1 week na ondertekening en een gesprek doen alsof er niks aan de hand is. Het is mischien iid een idee om ergens anders afleiding te gaan zoeken. Ben al met me gedachte er mee bezig. Kon ik nu maar eens een hele nacht doorslapen. Ik wordt rond 4 uur wakker en kan niet meer slapen. Al weken slaap ik maar 4 a 5 uurtje maar dan slecht slapen.
              En ja een gesprek met een psychiater is denk ik zeker een optie. Mijn goede vriend en mijn vrouw zeiden dat ook al. Ik ga deze week weer naar de huisarts voor een gesprek.
              Misschien dat mijn suggestie niet uitvoerbaar is vanwege je werk. Maar ik wilde 'm toch niet achter houden. Vaak helpt het als je een tijdje letterlijk afstand kunt nemen van de problemen waar je mee worstelt. Misschien zou je eens een paar weken vakantie kunnen nemen en dan ver van huis gaan zitten (Azië? je weet wat ik bedoel). Dat zou kunnen helpen om eens van een afstand naar alles te kijken en weer wat helderheid in je hoofd te krijgen.
              Vergeet niet je lachspieren te trainen.

              Comment


              • #22
                Wel problemen op het werk was over vergoedingen, zeikmails die ik sávonds van me werkgever kreeg en als ik er niet op reageerde kreeg ik een sma dat ik me mail moest lezen. Dat is maar een druppel . Heb al vaker met me werkgever gepraat dat ik geen mails wil hebben dat er problemen gewooon op het werk moet besproken worden. En nog veel meer shit. En dat ging jaren zo. Ik zat toen flilnk aan de as. Denk dat ik het toen makkelijker kon incaseren omdat mijn testlevel behoorlijk hoog was. Na ongeveer 2 jaar geen as te hebben gebruikt knaagt het aan me dat die problemen er nog steeds zijn en voor mijn gevoel heftiger dan anders. Dus ik flipte op het werk. Mijn werkgever kreeg hete koffie en een stoel naar zjn kop gegooid van mij. Heb me toen ziek gemeld. Was in staat heb dood te slaan. Na 3 weken thuis gewwst te zijn, zijn de problemen uiteindelijk opgelost. Alles op papier gezet en ondertekend. Maar omdat het al zolang duurde kan ik nog niet goed fungeren (geestelijk toch een knau gehad) Zit er mee. Vanmiddag heb ik een afsraak met de huisarts. En o ja betreft de as bij langdurig gebruik denk ik dat het wel invloed heeft op je , Je voelt je sterk en kan alles aan,ook mentaal. Als je niet meer gebruikt heb je altijd wel een terugslag. De een kan hier makkelijk mee uit de voeten de ander niet. Ik heb denk ik een lange weg te gaan om er weer bovenop te komen. Werken doe ik nu wel ,mijn werkgever is voorzichtig met me en gedraagt zich wonderbaarlijk gewoon tegen me. Een ander baan is geen optie mijn leeftijd is een probleem. Als ik nu maar wat slaapmiddelen kan krijgen van de huisarrts zodat ik eindelijk normaal kan slapen, Heb ik wat meer geestelijke rust. Bedankt voor lullie medeleven en het helpen met wijze woorden.
                een gladde aal blijft altijd glad.

                Comment


                • #23
                  Denk dat die dip er eerder is van de problemen dan het gebrek aan de aas waardoor je er minder mee zat, maar dat is ook speculatie.

                  Heftig verhaal verder... Sterkte bij de huisarts en hou me op de hoogte.
                  "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

                  sigpic

                  "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

                  Comment


                  • #24
                    Originally posted by kees View Post
                    Wel problemen op het werk was over vergoedingen, zeikmails die ik sávonds van me werkgever kreeg en als ik er niet op reageerde kreeg ik een sma dat ik me mail moest lezen. Dat is maar een druppel . Heb al vaker met me werkgever gepraat dat ik geen mails wil hebben dat er problemen gewooon op het werk moet besproken worden. En nog veel meer shit. En dat ging jaren zo. Ik zat toen flilnk aan de as. Denk dat ik het toen makkelijker kon incaseren omdat mijn testlevel behoorlijk hoog was. Na ongeveer 2 jaar geen as te hebben gebruikt knaagt het aan me dat die problemen er nog steeds zijn en voor mijn gevoel heftiger dan anders. Dus ik flipte op het werk. Mijn werkgever kreeg hete koffie en een stoel naar zjn kop gegooid van mij. Heb me toen ziek gemeld. Was in staat heb dood te slaan. Na 3 weken thuis gewwst te zijn, zijn de problemen uiteindelijk opgelost. Alles op papier gezet en ondertekend. Maar omdat het al zolang duurde kan ik nog niet goed fungeren (geestelijk toch een knau gehad) Zit er mee. Vanmiddag heb ik een afsraak met de huisarts. En o ja betreft de as bij langdurig gebruik denk ik dat het wel invloed heeft op je , Je voelt je sterk en kan alles aan,ook mentaal. Als je niet meer gebruikt heb je altijd wel een terugslag. De een kan hier makkelijk mee uit de voeten de ander niet. Ik heb denk ik een lange weg te gaan om er weer bovenop te komen. Werken doe ik nu wel ,mijn werkgever is voorzichtig met me en gedraagt zich wonderbaarlijk gewoon tegen me. Een ander baan is geen optie mijn leeftijd is een probleem. Als ik nu maar wat slaapmiddelen kan krijgen van de huisarrts zodat ik eindelijk normaal kan slapen, Heb ik wat meer geestelijke rust. Bedankt voor lullie medeleven en het helpen met wijze woorden.
                    Ik begreep dat het niet over AS mocht gaan in dit topic

                    AS zou geen reden zijn voor jouw problemen volgens iemand...

                    Comment


                    • #25
                      Originally posted by niet_hier View Post
                      Misschien dat mijn suggestie niet uitvoerbaar is vanwege je werk. Maar ik wilde 'm toch niet achter houden. Vaak helpt het als je een tijdje letterlijk afstand kunt nemen van de problemen waar je mee worstelt. Misschien zou je eens een paar weken vakantie kunnen nemen en dan ver van huis gaan zitten (Azië? je weet wat ik bedoel). Dat zou kunnen helpen om eens van een afstand naar alles te kijken en weer wat helderheid in je hoofd te krijgen.
                      Dank je, vorig jaar had ik ook al problemen met me werkgever, toen ging ik voor 4 weken naar buitenland. Heb de eerste 2 weken eigelijk geen vakantie an gehad. Was steeds bezig in me kop Toen ik terug kwam heb ik 3 maaden niet met me werkgever gesproken beiden nog boos op elkaar. Ik heb toen hem uiteindelijk aan zijn kraag gepakt en een gesprek gehad. Nou beiden opgelucht en alles was goed. Na een maand of wat begon hij weer te miereneuken en mij te negeren. Wel weer stoer doen via mail, maar de andere dag gewoon eroverpraten deed hij niet. GEEN TIJD MOET WEG., Zo ging het altijd.
                      een gladde aal blijft altijd glad.

                      Comment


                      • #26
                        Ik hoop dat je er weer volledig bovenop komt..

                        Na zo'n KNAU kan het ook zijn dat het blijvende gevolgen heeft in de toekomst...

                        Ik ben helaas ook niet meer voor 100% genezen na mijn 3e burn out en ik leef nog dagelijks met de gevolgen ervan...

                        Comment


                        • #27
                          Originally posted by nibor76nl View Post
                          Ik begreep dat het niet over AS mocht gaan in dit topic

                          AS zou geen reden zijn voor jouw problemen volgens iemand...
                          Voor mijn gevoel kan de as welicht een rol spelen.
                          Meningen kunnen uiteenlopen
                          Maakt me ook niet uit.
                          Ga zo naar de huisarts.
                          een gladde aal blijft altijd glad.

                          Comment


                          • #28
                            Beterschap kees, hou ons op de hoogte. Want als we hier een gedeelte van het probleem kunnen oplossen zou dat mooi zijn.

                            Comment


                            • #29
                              klinkt mij nu allemaal als burnout, vermoed daat het idd niets/weing met as te maken heeft.
                              je wilt je werk op het werk houden, niet thuis.
                              neem echte ontspanning (doelloos wandelen bv)
                              denkwijze; stap van het moeten af en ga naar het willen
                              je hoofd maalt waarschijnlijk als je naar bed gaat, zeg bewust "stop, morgen weer een dag".

                              herken zoveel van de dingen die je zegt.
                              als het al moet verander dan echt van baan ook al beland je eerst in de steun, je gezondheid gaat voor.
                              je mag best wel aan jezelf denken dat maakt je absoluut geen egoist.

                              Comment


                              • #30
                                succes kees

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X