Aas en kanker

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Originally posted by Genjuro View Post
    De "links" tussen AS en kanker zijn twijfelachtig.
    Weet niet of dat zo twijfelachtig is.

    Normale situatie:

    Voor elk oude cel, een nieuwe cel. Behalve je nagels en haren die groeien door.

    Heel simpel uitgelegd AAS dringt een cel binnen (activeert bepaald gedeelte van) DNA, dr vind een transcriptie plaats en voila....actie, reactie.

    Een tumor ontstaat (door fouten) tijdens die transcriptie. Normaliter (lees normale situatie/ balans) is je lichaam instaat instaat dit te corrigeren. Lukt het niet om te corrigeren, vind er geprogrammeerde cel dood plaats.

    Tijdens een kuur wordt je lichaam in overdrive gezet, er vind meer transcriptie plaats dan normaliter (lees abnormale situatie/onbalans).

    De kans op fouten neemt toe, dus ook op on herstelbare fouten.

    Kanker ontstaat pas na fout, op fout op, fout op, fout enz......waardoor er eigenlijk een nieuw programmatje is geschreven (dna).

    Dan denk je jaaaa maar er is ook nog geprogrammeerde celdood.


    Nu komt de grap, kanker heeft zich gespecialiseerd (lees nieuw programmatje geschreven) om die geprogrammeerde celdood te omzeilen.

    3X raden wat er dan gebeurt. Exact ongecontroleerde cel deling.


    Dit is nog maar gericht op de actie van testosteron op dna.

    Testosteron verhoogt ook nog hgh, igf, en oestrogeen waarden, nog meer risico's.

    Dan niet eens ouderdom te bespreken waardoor systeem falen toeneemt.

    Originally posted by erik1982 View Post
    De spijker op zijn kop.

    Laatste tijd veel gelezen over cellen, celdeling, levensloop daarvan en de hormonale invloed daarop
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
    We like it
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

    Comment


    • #17
      Vraag waar ik laatste tijd mee worstel

      Waarom krijg je niet per definitie op korte termijn kanker bij gebruik van AS, zelfs niet met roken. Terwijl dat een ongelofelijke invloed heeft op je cellen.

      Ik denk kwestie van tijd.
      ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
      We like it
      ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

      Comment


      • #18
        Kanker ontstaat door mutaties in het DNA. In één enkele cel heb je meerdere DNA mutaties om kanker te veroorzaken. AS grijpt in op de mate waarin er transcriptie plaats vind die getriggerd word door AS. Myofibrilaire hypertrofie is daar één van.
        AS zou een of meerdere mutaties kunnen veroorzaken waardoor het (mede) kanker kan veroorzaken. Het is de vraag in hoeverre er inderdaad ook mutaties ontstaan door AS gebruik, en bij welke AS vorm wel en bij welke niet, of door hulpstoffen van de AS. Eigenlijk ontbreekt het aan goed onderzoek naar AS gebruik en de langere termijn. AS en het verband met kanker is nog steeds een vaag gebied.

        Ik heb ergens een onderzoek gelezen dat het gebruik van testosteron bij mannen boven de 35 kan zorgen voor een vermindering van de kans op prostaatkanker. Het ging daarbij om het test niveau terug te brengen naar het niveau van een twintiger.
        Het is al een tijdje geleden, zal het eens opzoeken. (meen het destijds gevonden te hebben op pubmed.)

        Comment


        • #19
          'Met alle respect maar je trekt een paar gekke redeneringen erik1982. Hormonale invloed en de kansverhoging op kanker is voldoende duidelijk, snap niet dat je stelt dat het nog een vaag gebied is.
          ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
          We like it
          ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

          Comment


          • #20
            Originally posted by onderhandelen View Post
            'Met alle respect maar je trekt een paar gekke redeneringen erik1982. Hormonale invloed en de kansverhoging op kanker is voldoende duidelijk, snap niet dat je stelt dat het nog een vaag gebied is.
            Die kansverhoging, is dat slechts in de tijd dat je die spullen gebruikt, of blijvend? Neem aan tijdelijk maar wil het zeker weten. Toevallig ook gevonden welke aas het sterkst zijn op dit gebied?

            Comment


            • #21
              Originally posted by onderhandelen View Post
              'Met alle respect maar je trekt een paar gekke redeneringen erik1982. Hormonale invloed en de kansverhoging op kanker is voldoende duidelijk, snap niet dat je stelt dat het nog een vaag gebied is.
              Ik denk dat jij mijn redenering anders opvat dan ik bedoel.

              Er zijn relaties bekend tussen hormonale invloeden en het ontstaan van kanker. Nu zou je kunnen zeggen, AS beinvloed de hormoonspiegels dus is de kans op kanker is groter. Dat zou te kort door de bocht zijn omdat AS gebruikt word in kuurvorm, AS uit (semi)synthetische (hulp)componenten kan bestaan, AS gebruikers hebben vaak een andere levenstijl dan de gemiddelde mens, etc. etc.
              Genoeg factoren die de onzekerheid in de relatie tussen kanker en AS vergroten. Om te kunnen vaststellen of bij AS er een zelfde relatie is tov kanker zoals die bij andere hormonale invloeden, heb je onderzoek nodig. En dat is er te weinig, hierdoor blijft de relatie AS en kanker een vaag gebied. Wil niet zeggen dat de relatie vaag is in de praktijk, maar in wetenschappelijke termen wel.

              Comment


              • #22
                Ben je serieus? "AS gebruikers hebben aan andere levensstijl" U right hebben ze zeker. Gebruiken extreem hoge dosis hormonen. Eten als een zieke en de training zoals dat bij Bodybuilding gebeurt kunnen we ook niet als gezond bestempelen. En dan niet eens de extreme belasting van overgewicht op je lichaam te bespreken.

                Als je nog meer info. of onderzoeken wilt hebben, let me know.

                Alles wat aan actieve celdeling doet vormt een groot risico oestrogenen, igf, hgh en testosteron direct/indirect.

                Check:

                Verhoogd risico door anticonceptiepil

                Vrouwen die de pil slikken hebben een verhoogd risico van 24% op het krijgen van borstkanker in vergelijking tot vrouwen die de pil niet slikken. Voor vrouwen die 1-4 jaar geleden zijn gestopt met de pil is er een verhoogd risico van 16%. Vrouwen die 5-9 jaar geleden zijn gestopt met de pil, hebben een verhoogd risico van 7%. Voor vrouwen die al langer dan tien jaar geen anticonceptiepil meer slikken is er geen verhoogd risico meer. De duur van het gebruik van de anticonceptiepil, de dosis en de samenstelling hebben geen effect op het risico. Vrouwen die vóór de leeftijd van 20 jaar beginnen met het slikken van de pil hebben een wat hogere kans op het krijgen van borstkanker gedurende het gebruik van de pil. Het absolute risico van borstkanker is echter laag in deze leeftijdsgroep (Collaborative Group on Hormonal Factors in Breast Cancer, 1996
                Collaborative Group on Hormonal Factors in Breast Cancer.Breast cancer and hormonal contraceptives: collaborative re-analysis of individual data on 53 297 women with breast cancer and 100 239 women without breast cancer from 54 epidemiological studies. Lancet 1996; 347: 1713-27.

                ).


                Hormonale substitutie verhoogt het risico op borstkanker

                Hormonale substitutie of suppletie (gebruik van oestrogenen) verhoogt het risico op borstkanker. In grootschalige onderzoeken in de Verenigde Staten werd een toename van de kans op borstkanker gevonden bij vrouwen die postmenopauzaal langer dan vijf jaar oestrogeensubstitutie gebruikten. De kans op het krijgen van borstkanker was bij deze vrouwen 30-40% groter dan voor vrouwen die geen hormonen hadden gebruikt (Colditz et al., 1995
                Colditz GA, Hankinson SE, Hunter DJ, Willett WC, Manson JE, Stampfer MJ, et al.The use of estrogens and progestins and the risk of breast cancer in postmenopauzal women. N Engl J Med, 1995; 332: 1589-93.

                ; Collaborative Group on Hormonal Factors in Breast Cancer, 1997Collaborative Group on Hormonal Factors in Breast Cancer.Breast cancer and hormone replacement therapy: collaborative reanalysis of data from 51 epidemiological studies of 52,705 women with breast cancer and 108,411 women without breast cancer. Lancet 1997; 350: 1047-59.

                ). Tumoren die onder invloed van hormonale substitutie ontstaan, zijn vaak van het lobulaireLobulaireBorsttumoren van het lobulaire type zijn ontstaan in de melkkliertjes en groeien meestal verspreid door de borst.

                type (Chen et al., 2002aChen CL, Weiss NS, Newcomb P, Barlow W, White E.Hormone replacement therapy in relation to breast cancer. JAMA 2002a; 287: 734-41.

                ).Een grote Britse studie bevestigt de eerder gevonden toename van het risico van borstkanker bij het gebruik van producten met alleen een oestrogeen (toename 20-40%). Daarenboven toont de studie aan dat de toename van het risico veel groter is (90-210%) bij het gebruik van een combinatietherapie van oestrogeen en een progestageen (Million Women Study, 2003
                Million Women Study.Breast cancer and hormone-replacement therapy in the Million Women Study. The Lancet, 2003; 362: 419-427.

                ). De toename van de kans op borstkanker is afhankelijk van de duur van de behandeling. De kans neemt af vanaf het moment dat de hormoonsuppletietherapie (HST) wordt gestaakt. Vijf jaar na stopzetting van de therapie is het risico van borstkanker weer hetzelfde als bij vrouwen die nooit HSTHSTHormoonsuppletietherapie

                hebben gebruikt. Er blijkt geen verschil te zijn in het risico van borstkanker tussen specifieke preparaten of de wijze van toepassing.


                Overgewicht mogelijke risicofactor

                Bij vrouwen na de menopauze is overgewicht een risicofactor. Het risicoverhogend effect van overgewicht na de menopauze wordt geschat op 30 tot 50%. Vóór de menopauze hebben vrouwen met overgewicht geen verhoogd risico om borstkanker te krijgen (KWF, 2005c
                KWF Kankerbestrijding. De rol van lichaamsbeweging bij preventie van kanker. Van Signaleringscommissie Kanker van KWF Kankerbestrijding. Den Haag: KWF Kankerbestrijding,2005c.

                ).Mogelijk verband met alcoholgebruik

                Er bestaat mogelijk een oorzakelijk verband tussen alcoholconsumptie en een verhoogde kans op borstkanker. De precieze aard van dit verband is echter niet duidelijk. In een analyse van de gegevens van zes prospectieve
                Prospectief‘Vooruitkijkend’, op de toekomst gericht. Zie ook cohortonderzoek.

                studies is een risicotoename gevonden van ongeveer 7% bij inname van 10 gram alcohol per dag (ongeveer 0,75 á 1 glas). Tot een inname van 60 gram per dag (ca. 5 glazen) neemt het risico lineair toe (CGHFBC, 2002bCGHFBC, Collaborative Group on Hormonal Factors in Breast Cancer.Alcohol, tobacco and breast cancer; collaborative reanalysis of individual data from 53 epidemiological studies, including 58515 women with breast cancer an 90067 women without the disease. Br J Cancer, 2002b; 87: 1234-1245.

                ). Er zijn onvoldoende gegevens om bij een hogere dagelijkse inname de aard van het verband vast te stellen.
                Welke factoren beïnvloeden de kans op borstkanker? - Nationaal Kompas Volksgezondheid

                Hormonen worden uitgescheiden in het bloed. Door het afgeven van 'signalen' beïnvloeden ze organen of processen in ons lichaam. Sommige hormonen zorgen ervoor dat bepaalde organen of weefsels groeien of zich ontwikkelen. Andere zijn nodig om bepaalde organen goed te laten functioneren. Weer andere hormonen zijn onmisbaar voor een goede werking van bijvoorbeeld de stofwisseling of de menstruatiecyclus.

                Zo hebben de borsten en het baarmoederslijmvlies bij vrouwen en de prostaat bij mannen geslachtshormonen nodig voor hun groei en ontwikkeling. Als in de borst of de prostaat kanker ontstaat, zijn de kankercellen voor hun groei vaak (deels) afhankelijk van de aanwezigheid van die geslachtshormonen, net als de gezonde cellen. Als dat zo is, wordt de tumor 'hormoongevoelig' genoemd.

                Zolang de geslachtshormonen - die het lichaamdus zelf maakt - er zijn, kunnen de kankercellen zich delen en kan de tumor blijven groeien. Zonder die 'eigen' hormonen overleven de kankercellen minder goed of helemaal niet. De groei van de tumor of van eventuele uitzaaiingen neemt dan af. In het gunstigste geval kunnen de kankercellen zelfs helemaal verdwijnen.
                Wat zijn hormonen en hormoonbehandelingen?

                De kans op zaadbalkanker blijkt groter te zijn bij testis-atrofie. Testis-atrofie wil zeggen dat de zaadbal verschrompelt, bijvoorbeeld door een verminderde bloedtoevoer. Waarom kanker eerder in een 'atrofische zaadbal' ontstaat, is nog steeds onduidelijk.
                Ht informatieplatform voor gezondheid
                ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                We like it
                ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

                Comment


                • #23
                  Originally posted by onderhandelen View Post
                  Ben je serieus? "AS gebruikers hebben aan andere levensstijl" U right hebben ze zeker. Gebruiken extreem hoge dosis hormonen. Eten als een zieke en de training zoals dat bij Bodybuilding gebeurt kunnen we ook niet als gezond bestempelen. En dan niet eens de extreme belasting van overgewicht op je lichaam te bespreken.

                  Ik heb het niet gehad over een gezonde levensstijl! Een andere levensstijl. In mijn ogen past het gebruik van AS niet in een gezonde levensstijl.

                  Originally posted by onderhandelen View Post
                  Als je nog meer info. of onderzoeken wilt hebben, let me know.

                  Alles wat aan actieve celdeling doet vormt een groot risico oestrogenen, igf, hgh en testosteron direct/indirect.
                  Van het bovenstaande ben ik op de hoogte. Je hoeft mij er niet van te overtuigen dat er een relatie is tussen hormonen en kanker, daar is bewijs genoeg voor. Dat is mijn punt ook niet.
                  Je kunt die onderzoeken niet direct terugkoppelen naar AS gebruik, het is slechts een aanwijzing. Zelf ben ik betrokken bij wetenschappelijk onderzoek (medische en biologie) en lees regelmatig artikelen over hormonen en kanker. Maar wanneer ik naar AS en kanker onderzoeken zoek, dan zijn er maar zeer weinig onderzoeken die de relatie tussen kanker en AS aantonen. Door het gebrek aan bewijs blijft het een vaag gebied. Wil niet zeggen dat die relaties niet bestaan.

                  Persoonlijk denk ik dat die relatie er is. Het kan gewoon niet dat je hormonen in zeer hoge dosissen toedient zonder gevolgen. Wetenschappelijk gezien blijft het bij vermoedens zonder goed onderzoek.

                  Comment


                  • #24
                    I dunno m8. Dat het geen erkende carcinogene stof is, tot zover. Zolang ik bovenstaande, onderstaande en de rol van AS op cellen/celdeling lees, is het voor mij voldoende om direct verband aan te nemen.


                    Many beneficial effects of testosterone therapy in aging males can be observed, so why testosterone therapy is potentially danger in aging male? This phenomenon can be explained based on the function of P53 gene and P53 protein. Active P53 stops cell division to repair DNA defects. P53 helps to maintain genome stability and prevents carcinogenesis.
                    P53 is a tumor suppression gene. It is inactive in young cells (progenitor cells), because these cells are characterized by a low number of mutations and consequently, no danger of carcinogenesis is present within them. Young cells have high mitotic rate and young organisms have high regenerative potential. On the other hand, P53 is active in older cells (differentiated cells) due to a high number of mutations and risk of carcinogenesis.
                    Testosterone accelerates mitosis of senescent cells containing DNA defects, which results in a lack of DNA repair. It has to be emphasized that some contraindications for testosterone treatment are tumors and proliferative disorders, like prostate cancer, breast cancer, primary liver tumors, and polycythemia (1). The reason for such contraindications is because testosterone is an anabolic hormone, so it has a mitogenic effect on cells. This fact increases a risk of carcinogenesis.
                    ScienceDirect - Home
                    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                    We like it
                    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

                    Comment


                    • #25
                      Originally posted by onderhandelen View Post
                      I dunno m8. Dat het geen erkende carcinogene stof is, tot zover. Zolang ik bovenstaande, onderstaande en de rol van AS op cellen/celdeling lees, is het voor mij voldoende om direct verband aan te nemen.
                      Voor mij ook. Een van de redenen waarom kuren voor mij geen optie is.
                      Dit soort artikelen heb ik al vaak gelezen. Maar zolang er geen onderzoeken zijn gedaan waarin men AS test, zoals het gebruikt word, om de effecten van AS te bepalen zijn er onvoldoende bewijzen om te kunnen stellen dat AS kanker veroorzaakt, wetenschappelijk gezien.

                      Comment


                      • #26
                        Nou roepen ze altijd heel hard bij ons op de sportschool : "Jongen kijk al die mensen overal, blowen, roken, zuipen fastfood vreten blabla. In plaats van dat pak ik gewoon een dikke kuur."

                        Mij lijkt dit eigenlijk een excuus om de AS onschuldiger te laten lijken, en heb het idee (ik zeg al, IDEE) dat AS totaal niet te vergelijken is als het op gezondheidsschade aankomt. Of je moet natuurlijk heel veel en structureel iets van de bovenstaande dingen doen. Op d'n duur zal het dan ook wel fout gaan qua gezondheid.
                        De jongens op de sportschool hebben niet bepaald veel kennis over AS dus vandaar dat ik dit niet 1 2 3 aanneem.

                        Hoe zit dat nou? is de risico op kanker, leverschade of wat dan ook, bij AS in het algemeen al hoog en goed mogelijk bij kuur 1? of is dat eigenlijk hetzelfde als bovengenoemde stoffen dat het pas bij langer, en meer gebruik de risico's echt groter gaan worden?
                        Over het algemeen gezien dan he.

                        Zou veel voor mij ophelderen.
                        Last edited by Maasproductions; 29-12-2010, 19:35.

                        Comment


                        • #27
                          Originally posted by erik1982 View Post
                          wetenschappelijk gezien.
                          Wanner mag je spreken van wetenschappelijk gezien ? bedoel causiliteit is in veel onderzoeken te vinden.

                          Originally posted by Maasproductions View Post
                          bij kuur 1?
                          Kan imo


                          Originally posted by Maasproductions View Post
                          of is dat eigenlijk hetzelfde als bovengenoemde stoffen dat het pas bij langer, en meer gebruik de risico's echt groter gaan worden?
                          dit is zeer waarschijnlijk. Check die onderzoeken over vrouwen en pil gebruik. Daarin wordt eea uitgelegd over gebruik en stoppen van oestrogenen.
                          ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                          We like it
                          ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

                          Comment


                          • #28
                            Originally posted by onderhandelen View Post
                            dit is zeer waarschijnlijk. Check die onderzoeken over vrouwen en pil gebruik. Daarin wordt eea uitgelegd over gebruik en stoppen van oestrogenen.
                            Klopt, heb ik doorgelezen maar hier gooien ze het specifiek op oestrogenen.
                            Bij stanozolol bijvoorbeeld is het bewezen dat wanneer je ook maar een piepklein kankercelletje hebt in je prostaat, de stof DHT die als het ware "aanwakkerd".
                            DHT kan een gezonde cel niet omvormen naar een kwade, maar fokt een kwade wel extra hard op.
                            Dit soort shit maakt je toch wel huiverig

                            Comment


                            • #29
                              Volgens mij zit er in je prostaat geen kankercellen (erfelijkheid daargelaten). Normale cellen die dna fouten doorgeven aan dochter cellen enz. enz. Zie post 15, 16, 18 ed



                              Muziekje past er perfect bij
                              YouTube - Mitosis: The Cell Cycle
                              Last edited by onderhandelen; 30-12-2010, 00:02.
                              ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                              We like it
                              ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

                              Comment


                              • #30
                                Originally posted by onderhandelen View Post
                                Wanner mag je spreken van wetenschappelijk gezien ? bedoel causiliteit is in veel onderzoeken te vinden.
                                Causiliteit in onderzoeken kan een reden om een onderzoek te starten naar directe bewijzen.

                                Nu is het: De verwachting is dat er een mogelijke relatie is tussen AS gebruik en kanker.

                                Na onderzoek zou het kunnen zijn: Uit onderzoek blijkt dat er een relatie is tussen AS en kanker.

                                Nu zijn de bewijzen indirect, dan direct. Jij bent, als ik het goed begrijp, ook op de hoogte van signaaltransductie en DNA/RNA translatie e.d. dan zijn die indirecte bewijzen al genoeg om een aanname te doen.

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X