Droog kuur

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    achjah je bent natuurlijk niet verplicht de adviezen op te volgen

    Comment


    • #17
      De mijne wel hoor...

      Greets...
      Growing is like sex you can never get enough...

      Pain is temporary...pride is forever...

      Comment


      • #18
        Originally posted by [b
        Citaat[/b] (Curiosio @ Aug. 05 2004,17:14)]Wat betreft de kuur zou ik de prop al meteen vanaf week 1 nemen en daarna de winstrol.

        Greets...
        zo heb ik het hem ook aangeraden Mr C in een van mijn vorige reply's maar hij geeft er geen oren naar.

        @ keepitreal, dan mag hij zeker er de deca uithalen, want deze geeft vocht en niet een klein beetje.

        Is het nemen van clen tijdens een kuur niet nefast voor het verloop van de kuur, ik wou deze ook bijnemen in mijn kuur maar dat werd me toen afgeraden maar weet niet meer waarom

        Grtz
        stil growing

        Comment


        • #19
          4 weken clen?
          Is zinloos, de werking gaat verloren. 2 weken op, 2 weken af is het meest gebruikte en effectieve schema.
          Nakuur HCG?
          Zoals Curiosio je eerder al heeft verteld, dat is geen nakuur!!

          Uiteraard hoef je adviezen niet op te volgen, maar het lijkt me dat je het toch ook niet helemaal voor niets post.
          De mensen hier willen je helpen en verkopen geen onzin, zou er persoonlijk iets meer aandacht aan besteden...

          Comment


          • #20
            neem als nakuur nolva erbij  deze kuur heeft jerry koolhoven me aangeraden om te gaan doen + hij heeft die eetschema voor mij gemaakt hij zij erbij let wel op je bf telkens iets minder gaan eten ik ging ervan uit dat het goed was hij als prof weet ceker wel wat goed en niet goed is



            train like a animal sleep like a baby eat like a horse grow like weed

            Comment


            • #21
              Ben het niet helemaal eens met de stelling 'een prof weet vast wel exact wat goed is', maar dat is een keuze die je maakt. Blijf het een wat vage kuur vinden en zou persoonlijk de input van meerdere mensen willen ipv slechts één mening.
              Maar nogmaals, is jouw keus en wens je uiteraard succes.

              Vind het trouwens wel een goede zaak dat je nu een nakuur neemt.
              Clen twee dagen op twee dagen af kan trouwens ook, zie dat ik de eerste keer niet goed gelezen heb dacht dat je vier weken aaneengesloten wilde gebruiken. Twee weken op twee weken af wordt wel veelal als effectiever beschouwt.

              Blijf me wel afvragen wat je nou precies wilt bereiken met deze kuur.  



              Comment


              • #22
                ze zijn niet voor niets zo geworden ma goed kijk ik ben nu 99 kilo met 19 % en een lengte van 1,83 cm mijn doel was om minder in bf te gaan en wat hardere spieren te krijgen toen heeft jer mij deze kuur geadviseert dus heb ik hem hier geplaatst om te kijken wat jullie er nu van vonden heb hem gevraagt waarom deca hij zij me dat de vocht toename erg zal meevallen en dat ik deca nodig heb als eiwit spaarder vandaar de deca eetschema klopt te veel ma zal zelf wel een eetschema maken en dan zet ik hem hier op doe de kuur toch pas in januarie dus tijd genoeg om hem perfeckt te maken met een goeie eetschema
                train like a animal sleep like a baby eat like a horse grow like weed

                Comment


                • #23
                  Vervang de deca door 10 weken EQ, betere eiwitspaarder. 1 realistische opmerking, je doelstelling ga je niet halen in 1 kuur. 10% minder bodyfat is 9,9 kg, 99-9,9 = 89, 1 kg, waarna je van die 89,1 naar de 104 kg wil. Oftewel een dikke 15 kg pure spiermassa. Droom maar lekker verder. Dat ga je nooit halen. Realistischer zou zijn, eerst een stevige bulk cyclus te doen en je kapot te vreten, niet lettend op je bodyfat%, 115-120 kg. En daarna een mooie cutcycle volgen. Wat je nu wil, kan simpelweg in mijn optiek niet. Hoeveel drugs je er ook tegenaan gooit. Bovendien zal je met dat eetschema nooit de benodigde 15 kg extra spiermassa winnen. Het is bulken of cutten. Niet allebei. Misschien komt het wat negatief over, maar zo is het niet bedoeld. Wees reeel en stel haalbare doelstellingen op. Suc6!

                  Grtz

                  Comment


                  • #24
                    Dat zijn doelstelling niet zal gehaald worden ben ik het volledig met je eens riki maar met uw stelling verder bulken (hij zit al op 19%) en dan pas cutten vindt ik niet correct, hij kan beter nu cutten,vetpercentage doen zakken en dan terug bulken. En dat bulken binnen de perken houden, ik bedoel hiermee niet meer dan 5-6 kilo erbij bulken ,Bf in de gaten houden en dan terug cutten, in kleine stappen werken en niet in de bulk daar 15kilo bijkomen waarvan de helft vet is.
                    Dit is alvast mijn conclusie na mijn winterbulk, volgende bulkperiode beter alles in de gaten houden zodat ik in de zomer vlugger en makkelijker ripped ben.

                    Dat die prof bb weet waarover hij spreekt kan ik me best voorstellen anabolic maar hij weet niet wat voor u werkt,hij kan zeggen stack deze met deze as samen want ..... en dan kan jij daar uw conclusies uittrekken.
                    Jij traint toch ook niet zoals die profs en eet toch niet zoals die profs omdat je dan weet dat je binnen de kortste weken zal overtraind zijn en uzelf een indigeste hebt gegeten.

                    Grtz
                    stil growing

                    Comment


                    • #25
                      bedankt allemaal voor jullie reackties ik ga ma eerst even een goeie cut kuur samen stellen + eetschema kan iemand me michien hierbij helpen heb namelijk niet veel verstand van cutkuuren heb me laatste tijd aleen bezig gehouden met bulk kuuren maarja heb 6 maand de tijd om alles erover te leren dacht hij is een prof hij weet waar hij over praat maja van fouten moet je leren thanks all
                      train like a animal sleep like a baby eat like a horse grow like weed

                      Comment


                      • #26
                        In mijn opinie zou je kunnen volstaan met winny injectsen eq injects. Deze zullen je opgebouwde spiermassa beschermen bij een aangepast dieet. Ripped worden heeft meer te maken met je voeding dan met de daarbij behorende drugs. Een eca stack (caff/ephedrine/asp) zal wat extra verbranding kunnen toevoegen. Voorbeeld van een schema zou kunnen zijn:

                        1-6 winny 50 mg eod
                        1-10 400-600 mg eq p/w
                        eca stack 2 wkn op 2 wkn af

                        Dieet:
                        Koolhydraten in de ochtend en begin van de middag. De rest van de dag vnml eiwitten en wat vet. Hoog in je eiwitten gaan zitten:

                        vlees
                        vis
                        noten

                        Maar aangezien je pas in januari met de drugs wil beginnen, kan je nu alvast au natrual gaan experimenteren. Zodat je weet wat voor jou werkt. Training, voeding en rust als variabele. De drugs zijn een 4e variabele. Mocht je aan de dope gaan, wel xtra vitamines slikken ed, het heeft zijn weersalg op de weerstand. Laar hardcore drugs als test en tren even voor wat ze zijn. Suc6.

                        Grtz

                        Comment


                        • #27
                          rici zou je michien voor me een mooie droog schema maken zou het erg op prijs stellen wil nu echt goed droog worden heb hier nu liggen
                          2 doosjes HCG 8 amp
                          20 amp deca's(norma)
                          20 amp testosterone prop virormonenordic)
                          15 amp winstrol depot (zambon
                          70 tabs clenbutarol0,04(huangshi)
                          michien kun je hier wat mee of wat heb ik erbij nodig zobi zo nolva nog? thanks
                          train like a animal sleep like a baby eat like a horse grow like weed

                          Comment


                          • #28
                            6 weken 50 mg  winny eod staat gelijk aan 21 amps, maar mocht er 1 of een aantal verloren gaan, zou ik er in totaal 24 bestellen. Voor de EQ ben je aangewezen op de UG labs, in 1  van de laatste uitgaven van de Muscular Development worden de produkten van GS als zeer goed aangeschreven. Oftewel ze bevatten wat er op het etikket staat. Ikzelf heb alleen de prop van GS geprobeerd en deze beviel goed. Ik heb ook clenbuterol gebruikt en kan je zeggen dat ik de eca stack prefereer. Clenbuterol en werken is een no go. Ik begon te trillen als de eerste de beste parkinson patient. Zeker geen goedje om mee te beginnen. De deca's en de prop's kan je bewaren voor een massa kuur. Voor 10 weken eq 400-600 mg van GS heb je: 2-3 ampullen a 10 ml van nodig. Belangrijkste is wel je dieet: hoog in eiwitten, middel in vet en laag in je koolhydraten. Experimenteer de komende maanden wat met voeidng en een eca stack. Het is een beetje trial en error. Ik heb de laatste tijd zelf grote schommelingen in gewicht gemaakt. Door je eigen fouten leer je het best. Iedereen kan je algemene lijnen anbevelen, maar het is en blijft een hele individuele zaak. Je moet de drugs als 1 van de variabele zien, niet als de belangrijkste. Het is een samenspel van factoren.

                            Ps: nakuren met nolva en HCG
                            Voor hcg zijn zeer veel verscheidene schema's te vinden, ieder zijn voorkeur, voor nolva werkt:

                            wk 1 40 mg ed
                            wk 2 20 mg ed
                            wk 3 20 mg ed

                            Grtz



                            Comment


                            • #29
                              oke da ga nu beetje exsperimiteren met me voeding + suplemenen heb thuis nog dit liggen aan supps
                              2 potjes clutamine 3 potjes multivitamin hoog gedoceert 3 potten eiwitten van 1,2kilo of1,5 kilo weet ik zo niet creatine ma heb ik nu niets aan hmb heb ik nog liggen ma heb ik ook nu niets aan wat voor supps heb ik allemaal nog nodig wat raad je me aan
                              train like a animal sleep like a baby eat like a horse grow like weed

                              Comment


                              • #30
                                Probeer zoveel mogelijk je eiwitten uit voedsel te halen en niet uit supplementen. Dat gezegd: de eiwit shakes hebben wel hun plek, want het valt niet mee 250-300 gram eiwit per dag weg te kauwen, gebruik 1 shake overdag als tussendoortje en 1 vlak voor het slapen gaan. Probeer 6 keer per dag te eten. Als supplement raad ik een eca stack aan: een combinatie van caffeine/e[hedrine en aspirine. Beetje shoppen op internet doet wonderen. Officieel in NL verboden, maar nog wel volop te krijgen. Overschrijdt niet de aanbevolen dosis. Cardio, volgens het HIT principe, bijvoorbeeld 20 minuten fietsen ed, waarbij je 30 seconde voluit gaat en vervolgens 2,5 minuur rustig fiets, waarna je weer 30 seconde voluit gaat en 2,5 minuut rustig fiets etc tot de 20 minuten. Voor de rest moet je proberen zo schoon mogelijk te eten. En hou 1 junkdag pw aan om lekker te snoepen. Al met al is het niet zo moeilijk, kost alleen wel tijd en daarmee geduld. Zet kleine mijlpalen en trakteer jezelf op iets leuks elke keer dat je een mijlpaal haalt. Hou bovendien een log bij van wat je eet en wat je ziet. Naderhand kan je makkelijk herleiden wat voo jou werkt. Suc6.

                                Grtz



                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X