Kuren en het betere rekenwerk

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Blablablablabla Gen.
    Heel jouw methode is ongefundeerd kerel.
    Ik houd erover op, ik houd de eer aan mezelf.

    Grtz.

    Comment


    • BR's methode heeft is ontwikkeld op basis van exact dezelfde principes als mijn methode. Dat de zijne daarbij naderhand is gebruikt door een aantal mensen met fijn resultaat, is echt een tweede. Als zijn manier van berekenen goed is, is de mijne beter. Fundering is hetzelfde.
      "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

      sigpic

      "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

      Comment


      • Je wil toch altijd het beste, no matter hoeveel moeite. Het zal vast geen betere resultaten geven. Althans merkbaar in de zin van gains maar als het puntje bij paaltje komt en de doseringen worden hoger dan stijgt de kans op bijwerkingen net zo zeer. Als je dan een nog preciezere berekening kan doen is dat toch alleen maar veiliger? Kun je wel weer aan komen met die condescending attitude maar ik probeer je alleen een tip te geven.
        The Sky Ain't The Limit

        "Permanence, perseverance and persistence in spite of all obstacles, discouragement, and impossibilities: It is this, that in all things distinguishes the strong soul from the weak."

        Comment


        • Originally posted by Kevster View Post
          Je wil toch altijd het beste, no matter hoeveel moeite. Het zal vast geen betere resultaten geven. Althans merkbaar in de zin van gains maar als het puntje bij paaltje komt en de doseringen worden hoger dan stijgt de kans op bijwerkingen net zo zeer. Als je dan een nog preciezere berekening kan doen is dat toch alleen maar veiliger? Kun je wel weer aan komen met die condescending attitude maar ik probeer je alleen een tip te geven.
          Bullshit man!!!
          Of een frontload de eerste week nu 1100mg is of 1139mg, maakt geen ruk uit als je praat over bijwerkingen, tis allebei hoog. Ten tweede vergeet je ook de persoonsgebondenheid nog. Elk individu reageert anders. Ikzelf zat ooit eens een zestal weken op 1750mg test-e in de week en ervaarde helemaal niets.
          De ander houd het al niet uit wanneer hij 500mg injecteert.
          Als derde is een frontload zo goed als altijd de eerste week van de kuur, jij praat over hoge doseringen terwijl het er maar 1 is. Overdrijven is ook een vak dude.
          Maw, geen verbetering in resultaat of gezondheid met de meer accurate methode.

          En jij hoeft mij helemaal niets van advies te geven kerel, ik ben heel goed in staat mijn eigen boontjes te doppen.

          Natuurlijk streeft een kuurder naar zoveel mogelijk zekerheid maar dit schiet gewoon geen ruk op. Ja, extra tijd om het allemaal te gaan berekenen terwijl de easy way niet onder doet. En ik maar denken dat we altijd moeten proberen het zo simpel mogelijk te houden, nou dat gaat met dit protocol geheid lukken.

          Comment


          • Ongefundeerd weer snuff.
            "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

            sigpic

            "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

            Comment


            • Originally posted by GeneralIx View Post
              Ongefundeerd weer snuff.
              Nee Gen, wrong!
              Ik weet dat er geen verschil zit tussen het zetten van 1100 of 1139mg aan roids omdat ik het namelijk zelf heb ervaren.
              Of je nu gevoelig bent voor bijwerkingen of niet, er zal kwa bijwerking-hoogte niets veranderen, of je nu 1100 zet of 1139.
              Zelf-ervaring is nog altijd de grootste wetenschap, niet iets wat je op papier zet en dan maar gelijk gaat beweren dat het beter is.

              Comment


              • Was niet ieders ervaring anders?
                "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

                sigpic

                "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

                Comment


                • Originally posted by GeneralIx View Post
                  Was niet ieders ervaring anders?
                  Goed lezen kerel.
                  Als bij iemand een bepaalde gevoeligheidsgraad heeft zal er geen verschil ontstaan tussen een dosering van 1100mg als frontload of 1139mg.
                  Dus mijn gevoeligheid is zeer laag, zal ook zeer laag blijven.
                  Is iemands gevoeligheid medium of hoog zal dat ook medium of hoog blijven.
                  Het verschil in dosering is gewoon veels te laag.
                  Al up je het verschil naar 100mg, dan nog veranderd er niets.

                  Comment


                  • Kuren en het betere rekenwerk, versie 2

                    Omdat generalx zijn methode imho toch wat omslachtig is (er bestaat immers een basisformule voor halfwaardetijden), en het gemiddeld niveau qua rekenkunde hier vast niet zo goed is als dat van hem, heb ik besloten om het geheel voor diegene die graag in excel grafiekjes maken het wat te versimpelen, en vooral arbeidsextensiever.

                    Wat ik heb gedaan: Een excelbestandje gemaakt waarin men enkel nog de dagen waarop men injecteert (of de tab in zijn votloak stopt, voor mijn part), en de halfwaardetijd moet invullen, om een mooi grafiekje te krijgen waarop de theoretische bloedwaarden te vinden zijn.

                    Tot dusver het goede nieuws: het nadeel is dat het maar een héél simpele tabel is: er is geen plaats voor complexe kuurschema's (men kan maar één stof in de tabel stoppen, er is maar één bloedwaarde per keer af te lezen.

                    Ook kan van elke stof maar één ester per keer worden ingevoerd. Kickstarten met bijvoorbeeld een korte ester en daarna overstappen op een lange (Of andersom) is niet mogelijk qua invoer.

                    (Wellicht dat ik en/of andere members genegen zijn om de basis uit te breiden bij genoeg animo?)

                    Zijn er dan voordelen tov andere roidcalcs? Ja, je krijgt op een heel eenvoudige manier duidelijk de bloedwaardes te zien in een grafiekje.

                    Screentje:


                    Bestandje:
                    Kuren en het betere rekenwerk v2.xlsx downloaden

                    Ik zie al een klein foutje: tussen de eerste en tweede maandag zitten maar 5 dagen, dus bij het invoeren gewoon de 2e maandag als start nemen.
                    Één bodybuilder kan meer eieren eten dan tien kippen kunnen leggen.

                    Comment


                    • Dit is om stabiele bloedwaarden van 750mg te hebben?

                      Comment


                      • Nee, als voorbeeldje van hoe het uit ziet. Dat maakt het aantrekkelijk om te downloaden voor de mensen omdat ze vantevoren al weten wat ze kunnen verwachten.

                        Of wat bedoelde je precies?

                        Overigens zijn de bloedwaarden geen 750mg stabiel. 750mg is ongeveer het maximum. Het gemiddelde zit zo rond de 625mg.
                        Één bodybuilder kan meer eieren eten dan tien kippen kunnen leggen.

                        Comment


                        • Ander nadeeltje wat ik heb gevonden in 'mijn' excel sheet is de afwijking die optreedt bij korte halfwaardetijden en/of tijd tussen dosissen: Volgens mijn screentje daalt de dosis maar tot 550mg in het hele lichaam, terwijl het in de formule zou moeten zakken tot zo'n 500mg (gecumuleerde dosis, deze klopt wel btw, - injectiedosis = ca 500mg) Deze afwijking wordt groter naarmate de tijd tussen de inname van de dosis groter wordt, tot uiteindelijk een punt bereikt wordt van 1 dosis/dag: op dat moment zal alleen nog de maximumwaarde te zien zijn, de minima moet moet je er zelf maar bijbedenken (dit is bij 1maal daags precies gelijk aan de maxima - dosis van inname)

                          Bij meermaals/daagse inname is mijn tabel helaas uberhaupt niet meer bruikbaar: bij een tweemaal daagse inname van bijv 200mg DNP kun je enkel invullen dat je 400mg/dag pakt. De interdaagse schommelingen zijn niet te zien.

                          De oplossing: meer 'punten' in de grafiek zetten: hoe dichter de dT bij 0 komt, hoe beter. Alleen weet ik nog niet hoe ik dit moet implementeren.

                          Zo zie je maar weer: ik was helaas wat aan de snelle kant, ik zal morgen eens kijken of ik op zijn minst het probleem wat ik hierboven heb beschreven kan oplossen in excel. Het nadeel is dat ik met 5 uur excel werktijd in mijn complete leven nog niet echt veel ervaring ermee heb.
                          Één bodybuilder kan meer eieren eten dan tien kippen kunnen leggen.

                          Comment


                          • Heb ff een topic op Meso-RX geopend.
                            Ben namelijk benieuwd hoelang het duurt eer een depot van 750mg test-e in z'n geheel opgenomen is en in het bloed rondcirculeert. Je maakt immers een depot aan.
                            Las al iets over test-prop.
                            Weet niet of het waar is maar volgens de site heeft het lichaam 24 uur nodig om 50mg op te nemen wanneer het in 1ml olie zit. Heb je een concentratie van 100mg test prop in 1 ml olie zal er 50mg na 24 uur zijn opgenomen en 50mg blijft in de spier achter en wordt vervolgens in de volgende 24 uur geabsorbeert. Het is volgens die site beter om 3x 50mg test prop in 3 ml olie te zetten dan 1x 150mg in 1 ml.
                            Test prop is een snelle ester, test ent een langzame. Maw zal het opnemen van test ent nog langer duren, helemaal een concentratie van 250mg in 1 ml.
                            Maar goed, is nu ff brainwashen, zal ff moeten wachten wanneer ik respons krijg.

                            Gen's protocol is zeker niet slecht en zal ook accuraat zijn in berekeningen, plus dat het allerlei berekeningen kan uitvoeren als je bijvoorbeeld van een lange naar een korte ester wilt, of omgedraait.
                            Echter is dat niet van belang wanneer er geen verschil in resultaat of gezondheid geboekt wordt. Dan kun je het net zo goed uit het blote hoofd doen lijkt mij.
                            Last edited by Snuff-Sann; 02-01-2012, 02:23.

                            Comment


                            • Originally posted by Snuff-Sann View Post
                              Heb ff een topic op Meso-RX geopend.
                              Ben namelijk benieuwd hoelang het duurt eer een depot van 750mg test-e in z'n geheel opgenomen is en in het bloed rondcirculeert.
                              Je kunt ook je injects verdelen over 2 benen, of op dag 1 500mg en dag 3 325mg, en vanaf daar elke 4 dagen middel x met een halfwaarde van 7 dagen injecteren om ervoor te zorgen dat het sneller wordt opgenomen.

                              Las al iets over test-prop.
                              Weet niet of het waar is maar volgens de site heeft het lichaam 24 uur nodig om 50mg op te nemen wanneer het in 1ml olie zit. Heb je een concentratie van 100mg test prop in 1 ml olie zal er 50mg na 24 uur zijn opgenomen en 50mg blijft in de spier achter en wordt vervolgens in de volgende 24 uur geabsorbeert. Het is volgens die site beter om 3x 50mg test prop in 3 ml olie te zetten dan 1x 150mg in 1 ml.
                              Test prop is een snelle ester, test ent een langzame. Maw zal het opnemen van test ent nog langer duren, helemaal een concentratie van 250mg in 1 ml.
                              Maar goed, is nu ff brainwashen, zal ff moeten wachten wanneer ik respons krijg.
                              Even een vraagje: Zorgt een langere ester ervoor dat de test-e langzamer uit het olie-depot wordt opgenomen in de bloedbaan, óf zorgt een langere ester ervoor dat het langer duurt voordat de test losgekoppelt wordt van de ester en dan pas in de receptor past? Want in dat laatste geval zou je dus in theorie test in een zowel lipo- als hydrofiele oplossing kunnen doen (alcohol, of triglyceriden als ik me niet vergis, maar dit is puur onbevlogen theoretisch giswerk), en die rechtstreeks in je bloedbaan schieten. (Uiteraard nog altijd langzaam, om te voorkomen dat de concentraties alcohol lokaal schade aan kunnen richten.) - Als iets dergelijks uberhaupt al op de markt is, daarvoor heb ik te weinig practische kennis.

                              _____

                              Maargoed, zowel jij als generalx hebben het al vaker gezegd: de praktijk is weerbarstiger dan de theorie. Het primaire doel waar ik echter op aan wil sturen is het maken van een excel bestand dat niet alleen nauwkeurig is, maar tevens eenvoudig te bedienen, en mogelijkheden gaat bieden tot het invoegen van complexe kuren met diverse esters, maar er tevens ervoor zorgt dat men in een oogopslag de werkzame hoeveelheid stof in het lichaam kan zien. Daarvoor dient niet alleen gekeken te worden naar totale concentraties, maar ook naar de gradient waarmee de grafiek vervalt, dus de metabolisatie. Want een accumulatie 750mg test-e is nu eenmaal een stuk minder actieve kuur dan eentje met 750mg geaccumuleerd test-p.
                              Één bodybuilder kan meer eieren eten dan tien kippen kunnen leggen.

                              Comment


                              • @ sean
                                Mooi werk chef. Was zelf ook van plan eens zoiets te maken, zal ook eens kijken of ik er wat leuks uit kan knijpen.
                                De ester zit er verder op ter vertraging van de loskoppeling, volgens mij niet ter tragere opname uit het depot, denk dat dat echt olie-afhankelijk is alsmede hoe dicht je bij aders zit. Het insteekpunt van directe opname is wel interessant, zou niet weten hoe dat precies zou verlopen.

                                Edit: bijgevoegd.
                                Edit: moment, moet nog iets aanpassen zie ik.
                                Edit: aangepast!
                                Edit: extra sheet voor dubbele middelen bijgevoegd. Let goed op de injectietijden! Als je de injectietijden juist hebt ingevuld (1 blok groot dus bijvoorbeeld zoals in de sheet injectie, afbraak, afbraak, afbraak, afbraak), kun je dit blok van vijf eenheden (injectietijd in deze) gewoon kopiëren en plakken, en dat gedurende zolang je wilt. Enjoy.

                                Edit: voor sean: als je de interdaagse bloedwaarden wilt zien moet je de hw invullen in uren, en de inname ook per x aantal uur, dan omzeil je dat mooi.
                                Attached Files
                                Last edited by GeneralIx; 02-01-2012, 14:43.
                                "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

                                sigpic

                                "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X